Neymiş XP yi orjinal yapacaklarmış

eline salık dostum denemedim ama yine de denicem

bu lisans bayi lisansıdır hiç bir sorun cıkarmaz kullanmanız yararlı olur tşkler.

ben denedim çalıştı eline sağllık dostum....

bu lisans bayi lisansıdır hiç bir sorun cıkarmaz kullanmanız yararlı olur tşkler.

eğer böyle bayi lisansı normal kullanıcı lisansı falan gibi bir durum varsa bu lisans işinde demekki paylaşımı yapan arkadaş haklı.... yani o zaman bu demektir ki bu serial kolay kolay folloş olmaz hatta belkide hiç olmaz...

sen bu key ile 1.000 defa kur 1.001 defada yine kurarsın
deneyeceksin olmadıysa geleceksin buraya denedim olmadı diyeceksin
bir teksendemi var diye ukalalık yapmayacaksın adam gibi paylaşacaksın
bol keseden sallamayacaksın. senin gibiler yüzünden bu sitede paylaşım yapmak gelmiyor içimden

Sanırım ben Yapamadım... windowsu kurdum ancak illegal keyle bunu değilştirmek için bir forumda bir yöntem buldum uyguladım ancak etkinleşmedi. Sorun nerede olabilir bi bilginiz varmı ?

eğer böyle bayi lisansı normal kullanıcı lisansı falan gibi bir durum varsa bu lisans işinde demekki paylaşımı yapan arkadaş haklı.... yani o zaman bu demektir ki bu serial kolay kolay folloş olmaz hatta belkide hiç olmaz...

kardeş ben bu serial ı en az 4 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar illegal olan bi
Pc görmedim belkide 4 yılda 1.000 defa XP kurdum hiç olmadı

Sanırım ben Yapamadım... windowsu kurdum ancak illegal keyle bunu değilştirmek için bir forumda bir yöntem buldum uyguladım ancak etkinleşmedi. Sorun nerede olabilir bi bilginiz varmı ?

İşte böyle zeki arkadaşlarımızda bulunuyor.

Valla paylaşım dediin böle oluır temiz be yalın:clap

teşekkür ederim arkadaşım,paylaşım için...

evet toplu lisans keyleri ölümsüzdür bendede var 4 senedir kullanıyorum xp professional EULAID:WX.4_PRO_RTL.TR versiyonunu kullanıyorum serial her türlü güncelleştirmeleri yapıyo sp3 dahil

cm84r-24p6t-fcf9y-kfbh2-v6y2y
3 senedir kullandığım keydir.Daha bugün bu keyle 13 tane update çektim.
1.mesajdaki key neyse bu key de o.

bir de v2c47.. ile başlayan vardı.

BUnlar Volume Lisans keyleridir Toplu key olduklarından bir sorun yaşamıyorsunuz.

teşekkürler emeğine sağlık mükemmel bişey ama bende kırılmış cd var :durdurun

cm84r-24p6t-fcf9y-kfbh2-v6y2y
3 senedir kullandığım keydir.Daha bugün bu keyle 13 tane update çektim.
1.mesajdaki key neyse bu key de o.

bir de v2c47.. ile başlayan vardı.

BUnlar Volume Lisans keyleridir Toplu key olduklarından bir sorun yaşamıyorsunuz.

kardesim o keyi de ben soyliyim
V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J
iste budur kim hangisini istiyosa alsin tepe tepe kullansin:durdurun

Windows XP yi orjinal yapmak için ne kadar çok konu açılıyor.

en basit ve kesin yöntem vereyim size

Windows XP Professional

BDF6Q-H8KP9-4B4FC-PTDBR-YW763

Bu serial ile kurun XP nizi ne illegal ne update sorunu yaşamazsınız

en azından yeni XP kuracakların işine yarar sonradan legal yapmaya gerek kalmaz

Önleminizi baştan alın sonra dert çekmeyin

Açıkcası serialin yakında yasaklanacağını düşünüyordum ancak tahminim tutmadı. Şimdi pcye format attım ve bu seriali kullandım, emeğine sağlık kardeşim güzel paylaşım.

Eywallah kolay bır yol bu tesekkurler . . .

s.a kardesim ben bu keyi denedim ve calisti hep bunula ediyorum ve her seferinde hic bir sorun yasamadim ama su anda elimde bir original XP pro sp2 li bi cd var ve bu serial calismiyor
buyuk ihtimalle CD ye yapilmis has bir KEY oldugunu dusunuyorum ve oburlerini kabul etmiyor ondan olabilirmi ??
neden boyle oluyor diye bir sormak istedim cvp alabirsem sevinir
simdiden tskler !!!

Geri