Neymiş XP yi orjinal yapacaklarmış

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.Sağda solda bir sürü orjinal yapma adı altında programlar dolaşıyor.(Önemli olan xp kurarken kullandığımız serial]

arkadaşlar format atmadan bunu nası etkinleştirebilirim ??? cewaplarınızı bekliyorum...

herkeste bunlardan bir sürü var elalem saf ya bi tek sende var arıca o xp'yi lisanslı yapma porlarının da alayı çalışmakta formata gereke olmadan da sistem kuratılabilir yani ....

mıcrosoft lısans kıt numberlardan bırı arkadasımızın verdııgı lısans key yane bır fabrıka yada buyuk sırketlere alınan lısans kıtlerınden bılgısayarlardan bagımsız verılır ıstedgınız kadar pc ye entegre edebılırsınız ve mıcrosoft bu keylerı kontrol etmez super paylasım ty :) bu sırada auto cd ıle kurulum yapıyorsanız regedıtten de degısebılrınız keyı

Sağolasın Eline Sağlık ...

ukalaaaaaaaaaaaa serial böyle olur orjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:biggrinhey ukala şifre öyle verilmez alsan orjinal lisan hemde sınırsız zuohahahahahahahahaha sen kendini vurrrrrrrrrrr:vur

WİNDOWS XP PRO

DQ7D8-942WG-WMTY3-FTTW2-V332Y

XCBPJ-M9YTX-THFD3-RQ6DY-7Q83M

DM2XW-4MBYD-XH7RG-46DJ4-TRTGT

B8QHM-Q48FV-YHY9W-K42B6-9WXB6

QW7GB-D3RJQ-YG4XD-76PWP-W2PW6

H3YRY-KHY8W-CTYM2-FRHBH-HC693

DRKHB-47G4G-8XKXP-VC8GX-4CTCW

JPXTW-XQ9YQ-YD9HR-KFTGJ-42WYY

PWJ2P-8MRWK-29J89-XCHXF-M4RWY

RV7MF-V4J29-J46QT-7FFYW-W73YT

W2BCV-PQ2CX-BF4F3-X8C8G-8TGY6

H7CM8-MG769-YWH7H-32CVT-T6B4G

KCH46-CHR42-8399B-K7X6W-XF986

G494K-7W9P8-PHCRM-94H4G-HDX2Y

TTMKY-FX4P7-PYD3V-WJHWB-CCXWQ

bi dahaki formatta deniycem bakalım olacakmı tşkler

kardeş çok teşekkürler piyasada bi dünya proram var sen en güzelini yapmışsın
ellerine sağlık

Geride Kaldı Artık Bu Xp Vistaya Bakalım

Arkadaşım seni bu paylaşımından dolayı kutluyorum. Gerçekten Legalleştirme gibi programlarla uğraşmaktan insanları kurtarmış bulunuyorsun. Ellerine sağlık. Çok teşekkürler. Eminim bir çok arkadaşın işine yarayacak.

Teşekkürler arkadaşım. Denemedim ama nolur nolmaz aldım seriali bir gün lazım olabilir.

Valla Güzel Bir Paylaşım Ama Ben Yetinmiyor ve Nasıl

Yani Diye Sormak İstiyorum Mantıklı Bir Açıklaması Varsa Dinlemek İsterim..

ellerine sağlık çok işime yaradı

Teşekkürler dostum. Paylaşımın harika. Sıkıntılı anlarda çare oldun.

Peki dostum sormayı unuttum. Bununla istediğimiz gibi günçeleştirme yapabilirmiyiz?

Geri