Neymiş XP yi orjinal yapacaklarmış

Çok kızmışsın bana galiba sileyim mi seri numarasını not aldığım yeri?

hayır çokta kızmadım ama yaptığın yorum biraz sertti
burada satış yapmıyoruz. belki birilerinin işine yarar kısa yoldan bulsun diye
bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz ama böyle mesajlar insanın hevesini kırıyor.

senden sonraki yorumlarada bakarsan zaten seninki onların yanında çok normal kalır :

işine yarayan kullanır elinde daha iyisi olanıda ilgilendiren bi konu değil yorum yapmasına gerek yok

hayır çokta kızmadım ama yaptığın yorum biraz sertti burada satış yapmıyoruz.

işine yarayan kullanır elinde daha iyisi olanıda ilgilendiren bi konu değil yorum yapmasına gerek yok

Başlık ve girişin ile ilgili olarak yazmıştım.Sanki diğer konular için işe yaramazmış izlenimini veren bir başlık yazman, sonrada çok konu açıldı diyerek aynı konuda bir alternatif sunman ilginç geldi.Yoksa eminim seri numarası işe yarıyordur ve bir çok arkadaşta faydalanacaktır.

Son söz olarak "yorum yapmana gerek yok" diyorsanız , bende artık yapmam uzlaşırız.

Saol Kardes emegine saglık .çoklu kullanım lisanslarından birisi bu.Tesekkürler

helal olsun beaaa

peki akadaşlar bende xp var şifreyi bilmiyorum format atıp bumu yazsam olurmu ne olur çok acil yardım

yaw arkadaşım bunu yazın demiş bir serial vermiş basmış gitmişsin. en azından nedir necidir niye bu serialle böyle olur, anlatta bilelim değilmi......... ne bileyim bu seriali yükleyipte microsoftu hepten bilgisayara sokmadığımı değilmi yani açıklama bekliyoruz

yaw arkadaşım bunu yazın demiş bir serial vermiş basmış gitmişsin. en azından nedir necidir niye bu serialle böyle olur, anlatta bilelim değilmi......... ne bileyim bu seriali yükleyipte microsoftu hepten bilgisayara sokmadığımı değilmi yani açıklama bekliyoruz

evet ya ben microsoftla ortak çalışıyorum ya hepten bilgisayarınıza gireceez ::biggrin

kardeş bu serialle kurduğun zaman sonradan XP lisans yenileme istemiyor.

legal yapmak için uğraşmazsın hepsi bu normal XP Pro seri numarası işte

sen ne öğrenmek istiyorsun başka onu yaz

boşver ne gerek var XP ye.. antika die saklamayın XP yi..

vistada artıq hemen hemen herşey çalışıor.. ve XP den daha hızlı olmada kararlı..

hocam microsoftu bukadar basit bir firma mı zannediyorsunuz ben mi yanlış anladım???? bu keyin etkinleştirmesini nasıl yapacaksın bi de onu anlat....

yoksam bu key sınırsız ticarimi??? böyle bisi varda ben mi bilmiyorum???

hocam microsoftu bukadar basit bir firma mı zannediyorsunuz ben mi yanlış anladım???? bu keyin etkinleştirmesini nasıl yapacaksın bi de onu anlat....

yoksam bu key sınırsız ticarimi??? böyle bisi varda ben mi bilmiyorum???

sen ne söylediğinin farkındamısın Microsoft bu kadar basit değilse neden 100 lerce programla active edilebiliyor XP

etkinleştirme yapmana gerek yok bu serialle anlatamadım ama bi yukarıları zahmet edip okusan anlardın

kardes cok sagol paylasim icin,,,
ama benim bir sorum olacak: bu verdigin serial no nun diger seriallerden farki nedir...??
yani microsoft firmasi girilen serial nolara goremi windowsun legal yada illegal oldugunu anliyor...
biraz teknik aciklama yaparmisin... bu numara hakkinda.. bunun gibi baska altin numara varmi elinde...
(diger yorumlari okudum ama aciklaman tam net degil)

boşver ne gerek var XP ye.. antika die saklamayın XP yi..

vistada artıq hemen hemen herşey çalışıor.. ve XP den daha hızlı olmada kararlı..

Çok zor o. Vista'da 2 sene içinde tarih olacak. Vista'da 3 gb ramla aldığım performansı aynı pc'de xp yüklüyken 2 gb ramla alıyorum. Her birinde tam 4 farklı performans testi kullandım. Hepsi de sallama olamaz. XP kraldır. Ama dediğim gibi microsoft mühendisleri çalışıyolar.

willen Allah kolaylık versın kardeşim ne dim..
saol paylaşımın için..

kardes cok sagol paylasim icin,,,
ama benim bir sorum olacak: bu verdigin serial no nun diger seriallerden farki nedir...??
yani microsoft firmasi girilen serial nolara goremi windowsun legal yada illegal oldugunu anliyor...
biraz teknik aciklama yaparmisin... bu numara hakkinda.. bunun gibi baska altin numara varmi elinde...
(diger yorumlari okudum ama aciklaman tam net degil)

bende tam bilmiyorum ama tahminen söyliyim :

kaspersky nasıl serialleri karalisteye alıp devre dışı bırakıyorsa sanırım microsoftta aynı uygulamayı yapıyor

bu serialde karalisteye girmemiş daha yada girmiyor çünki ben onlarca internet cafe ye belki 200 bilgisayara kurdum bişey olmadı

ya arkadaş lar yazılarınızın çoğunu okudum ve nekadar gereksiz birkere insanın ilk esnada normal serial olduğunu düşünüyor nerden inanacağız derseniz sizde benim gibi pc nize format atın ve sonucu görün cesaret herdail başarı getirir,benim yaşantı biçimim bu.bu linki hazırlayan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum çünkü gerçektende orjinal serial çünkü bütün güncellemeleri vede advances doğrulama aracını dahi yüklememe rağmen gercek olduğunu kanıtladı .bence linki harırlayan arkadaşa teşekürden zıyade açeklama yapalımki başkası okuduğunda kanağatkar olsun herkeze sevgiler .NOT: Kesinlikle orjinal serial dirkullanın.

ya arkadaş lar yazılarınızın çoğunu okudum ve nekadar gereksiz birkere insanın ilk esnada normal serial olduğunu düşünüyor nerden inanacağız derseniz sizde benim gibi pc nize format atın ve sonucu görün cesaret herdail başarı getirir,benim yaşantı biçimim bu.bu linki hazırlayan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum çünkü gerçektende orjinal serial çünkü bütün güncellemeleri vede advances doğrulama aracını dahi yüklememe rağmen gercek olduğunu kanıtladı .bence linki harırlayan arkadaşa teşekürden zıyade açeklama yapalımki başkası okuduğunda kanağatkar olsun herkeze sevgiler .NOT: Kesinlikle orjinal serial dirkullanın.

sağolasın ya
bu yazını konuya alıntı yapıp koyacam şimdi

Geri