Neden hangi partiye oy vermeliyiz ?

yazık size acıyorum artık :):):) Bu hükümetten öğreneceğiniz çok şey var hehehe istif üstüne istif şamar üstüne şamar değişen yok hep aynı laflar artık tartışacak bi yönüde kalmadı daha iyi bi parti varsa söyleyin ona verek oyumuzu o zaman:):)

Boşuna ısrar etme söyleyemezler onlarda biliyor AKP den daha iyi parti Erdoğan dan da daha iyi lider olmadığını ama işlerine gelmiyor söylemek

biz bu sorunu çözdüğümüzde ki muhalefet bunu hiç istemiyo çünkü çözersek ellerinde hiçbir istirmar amacı kalmıcak nerden prim yapacaklar? yapamıcaklari için bitmesini istemiyolar bide vatan millet diyolar hadi ordan:).bitirirsek bizi ordan bırak cehepe yi mehepe yi kimse indiremez bu millet bunlara geçen dönem iyi bi tokat attı bundan sonraki tokat daha sağlam olacak allahın izniyle :)

Ki ayrıca ne öcalan ne herhangi bir kürt vatandaş nede herhangi bir bdp üyesi bölünmeden bahsetmedi ama sürekli bu olayı dile getiren sayın mhp ve chp başkanlarını mantıklı düşünmeye davet ederek kınıyorum kimse ağzından bölünmeden bahsetmezken siz kim oluyorsunuzda bahsediyonuz millet böyle temsil edilmez utanın artık ve destek verin...

Siz durun . Ertesi gün başladılar birbirlerine laf atmaya akp bdp. Bu iş ters teptiğinde kendisini kurtaracak tek kişi erdoğandır. ondan sonra da gelip burda bıdı bıdı yapmaya devam edersiniz.

Hee biz beslıyoruz zaten PKK yı. Bız desteklıyoruz.Bız tepemıze çıkartıyoruz.Onca kişiyi öldürdünüz ülkeye savaş açtınız .Bu kanları akıttınız ve akıtmayada devam etmek ıstıyorsunuz diye onlara kucak açtık , öptük sarıldık .Olsun şunun şurasında kaç şehit olmus kaç masum ınsan gıtmıs .Tabı öldürdüysenız sebebınız vardır diye bız affettık onları.Açın kürt bayraklarını atın saga sola bomba , döşeyın mayın , kaçırın ınsanları dedık doğru ya..Çok bilgili şey seni..

Hee biz beslıyoruz zaten PKK yı. Bız desteklıyoruz.Bız tepemıze çıkartıyoruz.Onca kişiyi öldürdünüz ülkeye savaş açtınız .Bu kanları akıttınız ve akıtmayada devam etmek ıstıyorsunuz diye onlara kucak açtık , öptük sarıldık .Olsun şunun şurasında kaç şehit olmus kaç masum ınsan gıtmıs .Tabı öldürdüysenız sebebınız vardır diye bız affettık onları.Açın kürt bayraklarını atın saga sola bomba , döşeyın mayın , kaçırın ınsanları dedık doğru ya..Çok bilgili şey seni..

sen karışma :) :) :) :)

biz bu sorunu çözdüğümüzde ki muhalefet bunu hiç istemiyo çünkü çözersek ellerinde hiçbir istirmar amacı kalmıcak nerden prim yapacaklar? yapamıcaklari için bitmesini istemiyolar bide vatan millet diyolar hadi ordan:).bitirirsek bizi ordan bırak cehepe yi mehepe yi kimse indiremez bu millet bunlara geçen dönem iyi bi tokat attı bundan sonraki tokat daha sağlam olacak allahın izniyle :)

Kim neyi istismar ediyor?

Ne yani Türkiye topraklarını içine alan kürdistan bayrağı fantazi olsun diye mi oluşturulmuş?! (Madem ayrılıkdan bahsetmiyorlar!)

1983 ten bu yana pkk fantazi olsun diye mi bu ülkenin evlatlarına kurşun sıkıyor?! (Pkk silah bırakacakmış! Bir anda bütün kürt sorunu yokoldu.)

Bdp bugüne kadar tv ve gazetelerde çıkan çarşaf çarşaf demeçlerinde fantazi olsun diyemi özerklik istedi?! (Bütün sorunları bitti de birlik beraberlik mi istemeye başladılar?)

Bugüne kadar siyasi partiler pkk üzerinden mi siyaset yapıyordu?pkk olmasaydı siyaset olmazmıydı? (chp,mhp terörü istismar ediyo ya..)

Uyuyun,uyuyun..

Verilen sözler,pkk ile anlaşmalar olmasa bugün bu durum ortaya çıkarmıydı?

Amaç ne?Başkanlık sistemi,anayasal destek için bdp ve pkk ile yapılan pazarlıklar.akp mecliste tek başına anayasal değişiklik yapamıyor,mutlaka bir partinin kendisine destek vermesi gerekiyor.Araştırma sorgulama sisteminizde arıza olduğu için ibreniz hep aynı oyunu oynatıyor size..İyi restartlar size,ceremesini her zaman olduğu gibi bu milletin evlatları çekecek.

Bu iş ters teper tekrar terör tırmanır şehit kanları akmaya devam ederse sizde oturup kına yakarsınız artık

kınanın alasını yakarlar hiç merak etme terör bitipde şehit kanları üzerinden siyaset yapamayacağız diye iyice saçmalamaya başladı malum partinin müdürü

İki de bir papağan misali AKP ye oy vermeyin diyen zavallı mahluklar lutfedipte hangi partiye oy vermemiz gerektiğini de söyleyebilirler mi diye sormuştum ama görüyorum ki söyleyecek cesareti henüz bulamamışlar neyse biz ben beklemeye devam ediyorum

İki de bir papağan misali AKP ye oy vermeyin diyen zavallı mahluklar lutfedipte hangi partiye oy vermemiz gerektiğini de söyleyebilirler mi diye sormuştum ama görüyorum ki söyleyecek cesareti henüz bulamamışlar neyse biz ben beklemeye devam ediyorum

sen nasıl bir mahluksun bilmem ama akp ve bdp hariç hepsine verebilirsin en azından ne bölme planı yaparlar nede satmaya kalkarlar. Bunları görebilmen içinde vatanını ve bayrağını sevmen lazım.

sen nasıl bir mahluksun bilmem ama akp ve bdp hariç hepsine verebilirsin en azından ne bölme planı yaparlar nede satmaya kalkarlar. Bunları görebilmen içinde vatanını ve bayrağını sevmen lazım.

Evet bolme plani yapmazlar postal yalarlar,ergenokon,balyoz,cekic,islak imza vs vs gibi seylerle milletin icine fitne sokarak parcalarlar.

Evet bolme plani yapmazlar postal yalarlar,ergenokon,balyoz,cekic,islak imza vs vs gibi seylerle milletin icine fitne sokarak parcalarlar.

sadece gülüyorum o ergenekoncu dediklerin akp nin bölme planını bozacak kişiler olduğu için yalan yanlış nedenlerle içerideler. azıcık düşünürsen anlarsın bölücü başıyla aynı cezaya çarptırdılar peki neden? Komutanlara af getirip onlarla beraber bölücü başını da çıkarmak ve bunuda yapacaklar göreceksin

sadece gülüyorum o ergenekoncu dediklerin akp nin bölme planını bozacak kişiler olduğu için yalan yanlış nedenlerle içerideler. azıcık düşünürsen anlarsın bölücü başıyla aynı cezaya çarptırdılar peki neden? Komutanlara af getirip onlarla beraber bölücü başını da çıkarmak ve bunuda yapacaklar göreceksin

Dogru gecmiste bu kadar herzeleri yerken bu vatan millet dusmanlari AK parti vardi iktidarda.
Gul iyi gulde bozuntuya verme.

1- İktidara geldiğinde 125 milyar dolar olan dış borç bugün 300 milyar dolar. AKP
İMF ye olan burcumuzu ödemekle övünüyor.
2- Cari açık AKP döneminde 100 misli arttı. 75 milyar dolar. İhracatla övünürken bun-
zerrece bahsedilmiyor.
3- Bu dönemde dört misli artan benzin fiyatı ile dünya birincisi olduk.
5- Ekmek, et gıda fiyatları misliyle artarken Bankalara olan borçlar nerdeyse otuz
misli arttı. 17 milyon dosya icralık.
6- Bu milletin 80 yılda dişinden tırnağından artırarak kurduğu 124 kuruluş ya yan-
daşlara peşkeş çekilmiş, yada birkaç yıllık, karına yok pahasına satılmıştır.
7- Türkiye içte ve dışta acze düşmüştür. ilk defa ordusunun başına çuval geçirilmiş
Güdümlü dış politikası tüm komşuları ile düşman haline getirilmiştir.

Bütün bunlara rağmen yinede AKP ye oy verenler ya yapılan dini istismara
aldanan vatandaşlar, yada AKP nin çıkar grupları, Çanak yalayıcılarıdır

300 milyar dolar borç olduğu bilgisini nereden aldınız? IMF'ye 5 milyar dolar katkı payı veren bir ülke borcu varken neden IMF'ye para versin? Hiç bir politikacı iş adamları ile uğraşmaz hatta uğraşamaz öyle bir lüksü yoktur. İş adamı ile uğraşanın sonu iyi olmamıştır. Türkiyenin sömürge ülkesi olmadığından mecburen ülke içinde yaşayandan para almak zorunda. Ülke içinde yaşayanların kazancını arttırmak için iş adamlarına baskı yapman lazım, olacak iş değil. Ülke içinde yaşayan vatandaşları da birbirine düşürüp ayrıştıranlar da olunca büyük güçlerin hegomonyası altında DEVLET yönetmenin nasıl zor olduğunu söylemeye gerek var mı? HEKİMDEN SORMA, ÇEKENDEN SOR. Devletin başına geçince ben bu memleketi bak nasıl düzelteceğim diyenlerin başa geçtikten sonra nasıl düzeltildiklerini çok iyi görüyoruz. BEKARA KARI BOŞAMAK HAKİKATTEN ÇOK KOLAYDIR. Bu yaşadığımız düzende aç karnımızı doyurmak için yemek yememiz lazım. Yemek yemek için ya üreteceksin onları yiyeceksin yada üretenden para karşılığı alıp karnını doyuracaksın. Para kazanmak için bu düzen içinde asgari ücretle yada kendini yetiştirdiğin dala göre kazancın değişik olacak. senin kazandığın para arttıkça bu düzende devletin aldığı para çok olacak. Ya bu deveyi güdeceksin yada dağın başına gidip ekip, biçip yetiştireceksin. KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR.

akp ve bdp hariç hepsine verebilirsin en azından ne bölme planı yaparlar nede satmaya kalkarlar. Bunları görebilmen içinde vatanını ve bayrağını sevmen lazım.

Tamam vaz geçtim sizin söyleyebilecek cesaretiniz yok . akp ve bdp hariç hepsine verebilirsin demek laga luga etmekten başka bir şey değildir.

Papağan gibi bellediniz ülkeyi satıyor masalını. AKP ülkeyi dünya da söz sahibi yapmak için çırpınıyor eğer gerçekten satsaydı önce sizin gibi işe yaramazlardan başlardı satmaya

Tamam vaz geçtim sizin söyleyebilecek cesaretiniz yok . akp ve bdp hariç hepsine verebilirsin demek laga luga etmekten başka bir şey değildir.

Papağan gibi bellediniz ülkeyi satıyor masalını. AKP ülkeyi dünya da söz sahibi yapmak için çırpınıyor eğer gerçekten satsaydı önce sizin gibi işe yaramazlardan başlardı satmaya

Yav arkadaşlar daha önce de söyledim boşuna ısrar etmeyin. "Peki hangi partiye oy verelim" diye sorduğunuz da net bir parti ismi söyleyebilecek cesaretleri yoktur. Çünkü net olarak bir parti ismi söylediklerinde onlarla nasıl dalga gececeğimizi biliyorlar. Bu yüzden oy verdikleri partiyi bile söylemeye utanıyorlar. Bunun yerine işi sulandırıp şaklabanlık yapmaktan başka bir şey bilmiyorlar. Ha çok görmüyorum bunu şaklabanlığı yapmaya da mecbur ve mahkumnlar

CHP, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu hakkında Kuzey Irak bölgesel yönetimiyle Türkiye arasında imzalandığı iddia edilen petrol boru hattı anlaşmasına ilişkin gensoru önergesi verdi. Oysa o gen soruyu Enerji bakanı ile ilgili vermeleri gerekiyordu.

CHP ve Kılıçdaroğluna şunu hatırlatmak gerekiyor. Türkiye de Enerjiden sorumlu bakan Taner Yıldızdır. Ahmet Davutoğlu değil. Anamuhalefet partisi için bir utanç vesikasıdır bu. Sonrada bu millet bize neden oy vermiyor diya ağlıyorlar

Daha gen soru önergesini bile vermeyi beceremeyen bir partiye oy vermemizi istiyor bir takım amigolar. Yahu siz gidin önce hangi bakan ne iş yapar onu öğrenin

Türkiyenin dış ülkelerden yaptığı bütün enerji anlaşmalarını DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI yapmıştır, enerji bakanlığı yapılan anlaşmaların teknik yönüyle uğraşır, boru nerden geçecek çapı ne olacak felan enerji bakanlığının işidir.

Biraz okuyun okumasını bilmiyorsanız düşünün, dış ülkeler ile yapılan anlaşmaların hepsi DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞININ kontrolünde yapılır, dışişlerinin onaylamadığı hiç bir anlaşma başka bir bakanlık tarafından yapılamaz.....

Geri