Neden hangi partiye oy vermeliyiz ?

Hımmm bak sen şu amigonun boyundan büyük ettiği laflara. La hangi kitapta yazıyor Ener Bakanı ile ilgili bir konuda Dış işleri bakanının sorumlu olduğunu

Başbakan dün grup toplantısında CHP nin verdiği gen soru ile ilgili dalgasını şöyle geçiyordu

" Bu CHP adresi yine şaşırdı "Enerji Bakanlığı ile ilgili bir konuda Bakan Davutoğlu'na gensoru önergesi verdiler . Ben Davutoğlu'na dedim onu Enerji Bakanımıza iletecek."

Şimdi demekki Başbakan bilmiyor Dışişleri bakanı bilmiyor Enerji bakanı bilmiyor ama bizim amigolar ülkelerle anlaşmaların nasıl yapılacağını biliyorlar.

Bence de bilebilirler. Çünkü kitaptan okumuşlar, kültürlü amigolar sonuçta

Hımmm bak sen şu amigonun boyundan büyük ettiği laflara. La hangi kitapta yazıyor Ener Bakanı ile ilgili bir konuda Dış işleri bakanının sorumlu olduğunu

Başbakan dün grup toplantısında CHP nin verdiği gen soru ile ilgili dalgasını şöyle geçiyordu

" Bu CHP adresi yine şaşırdı "Enerji Bakanlığı ile ilgili bir konuda Bakan Davutoğlu'na gensoru önergesi verdiler . Ben Davutoğlu'na dedim onu Enerji Bakanımıza iletecek."

Şimdi demekki Başbakan bilmiyor Dışişleri bakanı bilmiyor Enerji bakanı bilmiyor ama bizim amigolar ülkelerle anlaşmaların nasıl yapılacağını biliyorlar.

Bence de bilebilirler. Çünkü kitaptan okumuşlar, kültürlü amigolar sonuçta

Bu anlaşmaların, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koordinasyonunda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun, birlikte yürüttükleri bir proje olduğunun ortaya çıktığını ifade eden Çırak, bu anlaşmanın Ortadoğu coğrafyasında yeni istikrarsızlıklara neden olacağını savundu.

Sizde nedense başbakan ne dese inanıyorsunuz yahu. adam bugün söylediğini ertesi gün unutup videosunu yasaklatmış. Gül gül öldüm yemin ederim. :)

Vay anasını sayın syirciler demekki neymişşş

10 yıldır ülkeyi yöneten ve iktidatında sayısız defa anlaşma imzalayan başbakan diğer ülkelerle anlaşmaların nasıl yapıldığını bilmiyorda ,tek parti dikdatörlüğü hariç son 50 yıldır bu ülkede iktidar olamamış CHP çok iyi biliyor dış devletlerle nasıl anlaşma imzalandığı

Yoksa anlaşmaların nasıl imzalandığını anlatan kitabı CHP genelmerkezi mi bastırdı

Neyse sen gülmeye devam biz zaten CHP nin komedileri ile gülüp eğleniyoruz

Mesela" Ben çocukluğumda Kaleci Lefter'in mükemmel kurtarışlarından etkilenilip te Fenerli oldum" diyen Kılıçdaroğlunun komiklikleri ile yeterince eğleniyoruz

Vay anasını sayın syirciler demekki neymişşş

10 yıldır ülkeyi yöneten ve iktidatında sayısız defa anlaşma imzalayan başbakan diğer ülkelerle anlaşmaların nasıl yapıldığını bilmiyorda ,tek parti dikdatörlüğü hariç son 50 yıldır bu ülkede iktidar olamamış CHP çok iyi biliyor dış devletlerle nasıl anlaşma imzalandığı

Yoksa anlaşmaların nasıl imzalandığını anlatan kitabı CHP genelmerkezi mi bastırdı

Neyse sen gülmeye devam biz zaten CHP nin komedileri ile gülüp eğleniyoruz

Mesela" Ben çocukluğumda Kaleci Lefter'in mükemmel kurtarışlarından etkilenilip te Fenerli oldum" diyen Kılıçdaroğlunun komiklikleri ile yeterince eğleniyoruz

Anlaşma imzalamak önemli değil. İmzalanan anlaşmaların ülkeye ne kazandırdığı önemlidir.

Ayrımı yap öyle gel..

Bizde son zamanlarda izlenme rekorları kıran,kendi söyledikleriyle çelişen ve daha fazla rezil olmamak için kendi söylemlerini yasaklattığı videoları izlerken çok zevk alıyoruz. :)

hani olurda bilmeyenler çıkar diye küçük bir not ekleyeyim

Lefter 17 yıl giydiği Fenerbahçe forması altında 400 ün üzerinde gol kaydederek erişilmesi güç bir rekora imza atan bir gol kralıdır.

"Ben çocukluğumda Kaleci Lefter'in mükemmel kurtarışlarından etkilenilip te Fenerli oldum" diyen Kılıçdaroğluna duyurulur

Ha birde bizim videoucu amigolara

Lefter 17 yıl giydiği Fenerbahçe forması altında 400 ün üzerinde gol kaydederek erişilmesi güç bir rekora imza atan bir gol kralıdır.

"Ben çocukluğumda Kaleci Lefter'in mükemmel kurtarışlarından etkilenilip te Fenerli oldum" diyen Kılıçdaroğluna duyurulur

Bu çocuk çok komik :) bayılıyorum sana. Seni çoğaltmak mümkü mü? . :durdurun

Kılıçdaroğlu'nun Lefter palavrası ve Nasıl Fenerbahçeli olduğuna dair söylediği yalan bununla da sınırlı değil. Okuyalım

O sırada Lefter'in kaleci olmadığını hatırlayan bir gazeteci devreye girdi: "Efendim bildiğim kadarıyla Lefter kalecilik yapmadı." Kılıçdaroğlu da biraz şaşkın: "Sanırım bir ara yaptı." cevabını verdi.

Demekki neymiş; gol kralları bazen kalecilikte yapıyorlar mış

Tiplere bak ya. Neyle avunuyorlar.. Her defasında mesajlarınızı görüp okkalı bi cevap vermişlerdir susarım diyorum da hep aynı şeyler :) neyse daha da gelmem davosa.

Not: benim sözlerim size değil .. :) anlayana...

Ne o işine gelmedi dimi. Fenerbahçe forması ile 400 den fazla gol atarak rekor kıran Lefter için "Ben çocukluğumda Kaleci Lefter'in mükemmel kurtarışlarından etkilenilip te Fenerli oldum"diyor adam yahu bundan ötesi var mı.

AKP karşısında yaşadığınız ezikliği hafifletmek için sarıldığınız bu tip videolarda  bile bukadarını bulmazsın

Çocukluğunda Bir gol kralının kurtarışlarından etkilenipte Fenerli olan birisi olsa olsa chp li kılıçdaroğlu olur

İşte milletin gururuyla oynayan bu reziller bir paket makarna yarım kilo çürük zeytin ver.Ama önce akp ye üye ol ondan sonra yardım paketini al hemde devletin aracıyla ALLAH BELANIZI VERSİN EĞER HAKKIM VARSA Kİ VAR HARAM ZIKKIM OLSUN işte sizin savunduğunuz parti

AK PARTİ?DEN BİR KUMANYA ŞOVU DAHA | Karabük Net Haber - Karabük Haberleri

milletin kimlik bilgilerini de alıyorlar.. 2014 te yine sorarrız ulan bu kadar oyu nasıl aldı bunlar diye :glare:

αqqα уєкяυ;1970108101' Alıntı:
Valla sizin kafa gitmiş artık. bişey demiyorum. Makara yapa yapa apoyuda meclise sokacaksınız. Hala derdin bu mu diyor. Adamlar kürdistan için başkent düşünülen diyarbakırda gerçekleştirdiler bu olayı.. Sen hala neyin makarasını yapıyorsun.

Ama tebrik ediyorum apoyu. Tayyibe de diz çöktürdü istediklerini yaptırıyor ya helal olsun.

gerçekleştirsinler ne var bunda birleri bunu yaptı diye ülke mi bölündü maden devlet asker güçlüydü gidip 5000 tane çarpucuyu yok etseydi nıye yapmadı gücümü yok madem devlet güçlü ve haklı 30 yıldır niye bitmiyor madem devlet hak niye hakları vermiyor niye hala biizm generaller ve örgütcüler aynı tastan yemek yiyor niye hala bu ülkede kan dökülsün isteniyor niyede niyee ............

böyle gider renklere takılmayın bayraklara takılmayın herkes bir bayrak yapar önemli olan kalblerde gizli olan bayrak dalgalanınca içini titreten bayrak :001_rolleyes:

Bu göruntuler aşılacak dedıgın bır olay degıl Seyıdali . ülkede olan yunanlılar ıngılızler ve dıgerlerı ülkeyı bölmeye , ele gecırmeye calısmıyor .Şu üsttekı göruntuyu hangı yabancı ülke evladı bu topraklarda yaptı ?

:) ya ben tarihi bilmiyorum yada sizler tarih okumuyorsunuz

pkk denilen illettin en büyük destekcisi kim ?
onları yıllardır bütün dış devletlerde barınmasını sağlayan kim ?
bu kim olanalrın bayarakları yılalrdır ankarada dalgalanıyor onalrı korumak içinde bizim polismiz görev yapıyor

kurtuluş savaşını kimle yaptık bız kibrista kimle mücadele ettik

son soru maraşta insanları katledenler kim

Geri