Neden hangi partiye oy vermeliyiz ?

Bu terbiyesiz şahısla aynı siyasi görüşte olduğunu söylemişsin tabiki olabir de aynı görüşte olduğunuzu yukardaki ahlaksız cümlesinden nasıl anladın işte buna bravo derim

Çünkü yukardaki cümlede herhangi bir siyasi görüş yok sadece a.m.k ve si...rim le başlayıp biten bir rezalet var

Yok siyasi fikirlerinizin ortak noktası a.m.k ve si...rimle başlayıp biten cümlerler mi

Beee ..... sana dıyecek bırsey bulamıyorum kac yasındasın sen 5 mi? O Nıcktekı uyeyı ben kac yıl öncesınde de yorumlarını takıp edıyordum..illaki aynı düşünmedıgımız göruslerımızde vardır ama bır cok yorumunda da ona katılmısımdır.Daha öncekı yorumlarına istisnaden yazdım onu . Kalkıp küfür ettıgınden dolayı degıl heralde . Amacın kendıne küfür hakaret ettırıp benı banlatmaya çalısmaksa hıc bosuna ugrasma yazık sana hahaahah : )) Ben o oyunlara gelmem : )))) Şimdi adam gıbı sıyası yorumlarına devam et yada o çenenı kapat yoksa sende hakaretten banlanırsın , bır daha uyarmam senı. O üyeye uyarıyı kim yapmıs bır daha bak gözluklerını takıp istersen , )

Beee ..... sana dıyecek bırsey bulamıyorum kac yasındasın sen 5 mi? O Nıcktekı uyeyı ben kac yıl öncesınde de yorumlarını takıp edıyordum..illaki aynı düşünmedıgımız göruslerımızde vardır ama bır cok yorumunda da ona katılmısımdır.Daha öncekı yorumlarına istisnaden yazdım onu . Kalkıp küfür ettıgınden dolayı degıl heralde . Amacın kendıne küfür hakaret ettırıp benı banlatmaya çalısmaksa hıc bosuna ugrasma yazık sana hahaahah : )) Şimdi adam gıbı sıyası yorumlarına devam et yada o çenenı kapat yoksa sende hakaretten banlanırsın , bır daha uyarmam senı. O üyeye uyarıyı kim yapmıs bır daha bak gözluklerını takıp istersen , )

Ben ne bileyim sizin daha önceden tanıştığınızı yazdığın yorumu okuyan birisinin bunu anlama şansı var mı ayrıca onun yorumunu silmişsin ama alıntı yaparak o ahlaksız sözleri başkalarının okumasına tekrar imkan vermişsin . Senin hatan o kişiye cevap verirken onun terbiyesiz sözlerini alıntılayarak cevap vermendi . alıntılamadan cevqap verseydin bu durum olmazdı.

bu yüzden yazdıklarımı düzeltiyorum

Ben ne bileyim sizin daha önceden tanıştığınızı yazdığın yorumu okuyan birisinin bunu anlama şansı var mı ayrıca onun yorumunu silmişsin ama alıntı yaparak o ahlaksız sözleri başkalarının okumasına tekrar imkan vermişsin . Senin hatan o kişiye cevap verirken onun terbiyesiz sözlerini alıntılayarak cevap vermendi . alıntılamadan cevqap verseydin bu durum olmazdı.

Neyı nasıl yapacagımı senden ögrenecek degılım. Üyenın mesajı sılındı ve banlandı.Uyarıyı ben yaptım.Ama yazdıgını silen ben degılım.Alıntılayarak uyardım ki kimi neden uyardıgım bellı olsun arada kaynamasın. Alıntıda kalması da sorun degıl ayrıca. Bılmeyenler neden banlandı dıye merak edıp sormasın..ayrıca başka küfür edeceklere de örnek olsun , uyarı olsun..Şimdi tekrar ve son kez yazıyorum .Bu konu kapanmıstır.Bundan sonrakı yorumlarınız başlıktakı konuyla alakalı olsun .Yoksa mesajlarınız silinir..

"Ben özellikle Diyarbakır'a çok farklı bakıyorum. Ben istiyorum ki, hani şu anda Amerika'nın da düşündüğü 'Büyük Ortadoğu Projesi' var ya 'Genişletilmiş Ortadoğu', yani bu proje içerisinde Diyarbakır bir yıldız olabilir, bir merkez olabilir. Bunu başarmamız lazım".

SİYASETÇİSİNDEN SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜNE, ORDUDAN POLİSİNE; EMEĞİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUZ! GURUR DUYUN!

1847_587747534568597_1065422274_n.jpg

sadece gülüyorum yorumlara :))

valla chp yada mhp veya herhangi bi partinin şu anki liderlerinin ak partiden iyi iş yapacagına inansam kesin onlara verirdim ama biri hesap uzmanı diğeri milliyetçi geçiniyo gerçekten inandırsalar oyumu verirdim ama türkiyedeki çoğunluk yanılıyor olamaz heralde...

αqqα уєкяυ;1970108080' Alıntı:
Ülkemin topraklarındaki bu görüntüye gül sen al..

21.03.2013_2164424_12_45_.jpg

tarfik lambalarıda sarı yeşil kırmızı :)) senin ülkende abd nın avrpuanın fransızın yunanın bayragıda var bumu derdın :durdurun

aşın aşın bunları
:durdurun

Sıra sana gelene kadar her şeyi aşacak mısın , her şeye gülüp geçecek misin ?
Bunların ucu sana dokununca canın yanınca seninle konuşmak isterim.
Bir akraban gabarda , cudi de kalsında konuşalım bunları...
Bakalım gülüp geçecek misin.

tarfik lambalarıda sarı yeşil kırmızı :)) senin ülkende abd nın avrpuanın fransızın yunanın bayragıda var bumu derdın :durdurun

aşın aşın bunları

Valla sizin kafa gitmiş artık. bişey demiyorum. Makara yapa yapa apoyuda meclise sokacaksınız. Hala derdin bu mu diyor. Adamlar kürdistan için başkent düşünülen diyarbakırda gerçekleştirdiler bu olayı.. Sen hala neyin makarasını yapıyorsun.

Ama tebrik ediyorum apoyu. Tayyibe de diz çöktürdü istediklerini yaptırıyor ya helal olsun.

aşın aşın bunları

Bu göruntuler aşılacak dedıgın bır olay degıl Seyıdali . ülkede olan yunanlılar ıngılızler ve dıgerlerı ülkeyı bölmeye , ele gecırmeye calısmıyor .Şu üsttekı göruntuyu hangı yabancı ülke evladı bu topraklarda yaptı ?

Sıra sana gelene kadar her şeyi aşacak mısın , her şeye gülüp geçecek misin ?
Bunların ucu sana dokununca canın yanınca seninle konuşmak isterim.
Bir akraban gabarda , cudi de kalsında konuşalım bunları...
Bakalım gülüp geçecek misin.

ona ne sıra gelicek, işin içinde bunun gibiler var zaten.. adam sanıp ne laf anlatıyorsunuz ..

valla chp yada mhp veya herhangi bi partinin şu anki liderlerinin ak partiden iyi iş yapacagına inansam kesin onlara verirdim ama biri hesap uzmanı diğeri milliyetçi geçiniyo gerçekten inandırsalar oyumu verirdim ama türkiyedeki çoğunluk yanılıyor olamaz heralde...

buda işte hala iyiye gidiyoruz sanan üç öğün trt haberle beslenen kafası geniş ufku dar seçmen.. toki ev yaptı duble yol oldu diye diyarbakıra ne gerek var diyebilecek zihniyet..

İki de bir papağan misali AKP ye oy vermeyin diyen zavallı mahluklar lutfedipte hangi partiye oy vermemiz gerektiğini de söyleyebilirler mi acaba. Evet merakla bekliyor

Akp ve yandaşları o kadar ülke yönetimini ele geçirmişki, günümüzde atatürkçü,sol veya liberal bir parti oluşturulamıyor.Yeni bir oluşum,yeni bir hareket sürekli engelleniyor.Bu harekete katılanlar ya ergenekoncu ya çete ilan edilip adreslere baskınlar düzenlenerek içeri alınıyor.
Mevcut siyasi partilerden de sadece chp kalmış.O da Atatürk ün kurmuş olduğu parti olduğu için.o kadar.

Yani sözümona burada akp şakşakçılığı yapanlar; akp devletin tüm kurumlarını ele geçirmiş ve demokrasiyi sadece kendi düşüncelerine özel duruma getirmiş.Sizin istikrarınızın demokrasi içinde yeri yok.Siz Devleti ele geçirdiğiniz için bir istikrarınız var.Söylermisiniz bunun askeri darbelerden,28 şubatlardan ne eksiği var?bence fazlası var.Yıllardır görüyoruz bu oyunları.her sene demokrasi biraz daha geriye gidiyor ve akp sürekli bir devlet kurumunu bünyesine geçirip kendi düşünceleri ekseninde şekillendiriyor.yani akp nin demokrasi içerisinde bir başarısı yok.Ele geçirmeleri,yandaşlık kavramları var.Bu yüzdendir ki muhalefeti dünyanın en işbozan oluşumları olarak görüyorsunuz.bunu 11 yılın getirdiği hipnoz etkisiyle açıklayabiliriz..

yazık size acıyorum artık :):):) Bu hükümetten öğreneceğiniz çok şey var hehehe istif üstüne istif şamar üstüne şamar değişen yok hep aynı laflar artık tartışacak bi yönüde kalmadı daha iyi bi parti varsa söyleyin ona verek oyumuzu o zaman:):)

Geri