anti izm
Banned
.............................................
Bu terbiyesiz şahısla aynı siyasi görüşte olduğunu söylemişsin tabiki olabir de aynı görüşte olduğunuzu yukardaki ahlaksız cümlesinden nasıl anladın işte buna bravo derim
Çünkü yukardaki cümlede herhangi bir siyasi görüş yok sadece a.m.k ve si...rim le başlayıp biten bir rezalet var
Yok siyasi fikirlerinizin ortak noktası a.m.k ve si...rimle başlayıp biten cümlerler mi
Beee ..... sana dıyecek bırsey bulamıyorum kac yasındasın sen 5 mi? O Nıcktekı uyeyı ben kac yıl öncesınde de yorumlarını takıp edıyordum..illaki aynı düşünmedıgımız göruslerımızde vardır ama bır cok yorumunda da ona katılmısımdır.Daha öncekı yorumlarına istisnaden yazdım onu . Kalkıp küfür ettıgınden dolayı degıl heralde . Amacın kendıne küfür hakaret ettırıp benı banlatmaya çalısmaksa hıc bosuna ugrasma yazık sana hahaahah : )) Şimdi adam gıbı sıyası yorumlarına devam et yada o çenenı kapat yoksa sende hakaretten banlanırsın , bır daha uyarmam senı. O üyeye uyarıyı kim yapmıs bır daha bak gözluklerını takıp istersen , )
Ben ne bileyim sizin daha önceden tanıştığınızı yazdığın yorumu okuyan birisinin bunu anlama şansı var mı ayrıca onun yorumunu silmişsin ama alıntı yaparak o ahlaksız sözleri başkalarının okumasına tekrar imkan vermişsin . Senin hatan o kişiye cevap verirken onun terbiyesiz sözlerini alıntılayarak cevap vermendi . alıntılamadan cevqap verseydin bu durum olmazdı.
sadece gülüyorum yorumlara)
αqqα уєкяυ;1970108080' Alıntı:Ülkemin topraklarındaki bu görüntüye gül sen al..
![]()
:durdurun
tarfik lambalarıda sarı yeşil kırmızı) senin ülkende abd nın avrpuanın fransızın yunanın bayragıda var bumu derdın :durdurun
aşın aşın bunları
:durdurun
tarfik lambalarıda sarı yeşil kırmızı) senin ülkende abd nın avrpuanın fransızın yunanın bayragıda var bumu derdın :durdurun
aşın aşın bunları
Sıra sana gelene kadar her şeyi aşacak mısın , her şeye gülüp geçecek misin ?
Bunların ucu sana dokununca canın yanınca seninle konuşmak isterim.
Bir akraban gabarda , cudi de kalsında konuşalım bunları...
Bakalım gülüp geçecek misin.
valla chp yada mhp veya herhangi bi partinin şu anki liderlerinin ak partiden iyi iş yapacagına inansam kesin onlara verirdim ama biri hesap uzmanı diğeri milliyetçi geçiniyo gerçekten inandırsalar oyumu verirdim ama türkiyedeki çoğunluk yanılıyor olamaz heralde...
İki de bir papağan misali AKP ye oy vermeyin diyen zavallı mahluklar lutfedipte hangi partiye oy vermemiz gerektiğini de söyleyebilirler mi acaba. Evet merakla bekliyor
Söyleyemezler boşuna bekleme
αqqα уєкяυ;1970108248' Alıntı:Yine söylüyorum gidin bdpye verin. Dolaylı yoldan beslememiş olursunuz bdpyi.