Nazi Soykırımından bazı görüntüler..

o zamanda yaşasaydım Hİtlerin sağ kolu olurdum herhaldee o amaç dogrultusunda

ama tabiki hoş olmayan şeyler gerçek olarak yaklaşırsam. işte arkadasın dediği gibi israil şu an yaptıkları ile bunları zamanında hakettiğini gosteriyoo.

peki bu resimlerde gözüken insanlardan yaşayanların şu an nerde olduğunu biliyormusunuz acaba ?

bu katliamlardan kurtulanlar 1940 lı yıllarda ingilizler tarafından gemilerle filistin e götürülerek israil devletini kurmaları sağlandı.

nazileerin katlettiği insanların torunlarının şu anda israil de yaptıklarını görünce almanların yaptığı katliamlara hiçte üzülmüyorum

HitLEri seviyorum...Yahudiler çok ii insanlar sanki.. Lanetlenmiş Onlar Lanetde bulmuş onları işte

Baverya ve almanya hitler'i tarihinden temizleye dursun gloryboy adlı kardeşim ona tapsın onu sevsin. Şİmdi ben dini alet ediyor diye akp ye kin DUYUYORSAM mecliste olanların 192 sini çocuklarına kadar katletmek istiyorsam her müslümanım diyeni öldürmem lazımmı?. Her el açıp yakaranı katletmem lazımmı? Şurda senin çocuğun trafik kazasında biri tarafından öldürülse ve 2 ayda salınsa adalet adalet diye yırtarsın parçalarsın kendini ve senin fikrine göre en ağır cezayı almalıdır vs. Peki sen bu kadar masum insan katledilirken yada HİTLERi savunurken gerçekten kendince adaletli olabiliyormusun?. Hadi bunlarıda bırakalım hereşy bir kenara diyelim. Sen hitler'in faşistliğin yakınından geçmediğini tam bir EUGENİcs olduğunu hiç duydunmu? Sadece YAHUDİLERE DEĞİL kendi ÜLKESİNDEKİ SAKAT, ÖZÜRLÜ vs ALMANLARI öldürttüğünü duydunmu? ZORBALIKLA faşistliği karıştırmayalım arkadaşlar biraz daha sakin olalım lütfen.

ya tamam belki ağırdı ama yahudilerde kendi ırklarının yaptıklarını alkışlıyolardı, çoluk çocuk sokaklara dökülüyolardı. Biraz ağırı onlara yapıldı ortalık ayağa kalktı bu kadar büyütülecek bir şey değil. Ektiklerini biçtiler sonuçta...

hadi çocuklar hak edene yapılır ama bu azılı foşomuz führer (hitler) biraz ileri gitmiş

gloryboy lanetlide olsa insan bea yazıktır hadi erkekleri öldürde çocuk ve kadınlar artı yaşlılar bunların ölmesi gerekmez

ama şunu söliimm benim elime fırsat geçse ben daha kötüsünü yaparım hitler hocam hak edene yapılır bunlar fazlasıyla hak ediolar

Çoluk çocuk o insanların ölüm emrini verenleri Allah biliyor.
Şüphesiz Allahın adaleti muhakkak tecelli edecektir.
i134114_icon14.gif

bu resimleri yorumlamak için nazi almanyasının tarihini bilmek bence son derece önemli.bir adam ve milyonlarca ölüm........

almanların o zaman yaptıkları insanlık deildi şimdide yahudilerin yaptıkları insanlık deil topu aynı bunların insan deilmi işte her türlü pislik insanlarda war...

bunlar kötü çok kötü

serefsizce merefsizce bir uygulama olabilir ama keske yarım bıraktıkları ısı tamamlayabılelerdi. En azından sımdı dunyada yahudı kalmaz dı.

Bnde oldum olası almanlar nefret etmişimdir elimden gelse 40 gün 40 sçverim ama ortam müsait bni analayıp hak vermişssinizdir umarım:D:D şerefsiz la bunlar

Alman Yahudi Hepsi Türk Düşmanı Türk'ün Türkten başka Dostu yoqtur bunu unutmayın en azından hatırlayın

ama aynı soykırımı belki değişik yollarla yahudiler filistine amerikalılar ırak çinlilerde türkmenistana yapıyo şu dünya yahudiler olmasa çok güzel olcakta

Alman deyince akla pis domuzlar gelir.Pis domuzların neye faydası varki?tşkr

evet tarihin en saydam en yakışıksız yüzü ama hiç bir milletinki almanların yahudilere yaptığı bu iğrençliği yapmamıştır.

utanç verici bir taplo

belirtilecekbişe varsa onların şerefsizlikleri
eline sağlık kardeş

Yahudilerin SOnu herzaman böyle lacak Lanetli Irk unutmayalım ... Her 100 yılda bir sürülecekler öldürülecekler en tepeyede çıkacaklar dünyayıda yönetecekler ama yine sürülecekler öldürülecekler...40 yıl çölde gezdiler Allah tarafından cennetin en güzel yemekleriyle beslendiler ama yinede Hz. Musaya şöyle dediler...

- Musa Allahına söyle bize sağon falan göndersin biz bıktık bunlardan...

Yapacak bişi yok nekadar üzücü görünsede Kendileri kendilerini yakıyorlar halen müslümanlara eziyet sürüyor ....

Geri