Nazi Soykırımından bazı görüntüler..

valla ben musluman bırıyım ama hitlere hayranım dıye bılırım yaptıgı seyler faşistce ama nedendır bılmıyorum benı hıc uzmuyor acaba bendemı bır faşistim ??????

ArkadaŞlar Bugunun Almanyasi Amerİka OlmuŞ Amerİka BÜtÜn DÜnyaya İŞkence Çektİrİyo Bu Bence Daha KÖtÜ

:vur :vur :vur ArkadaŞlar Bugunun Almanyasi Amerİka OlmuŞ Amerİka BÜtÜn DÜnyaya İŞkence Çektİrİyo Bu Bence Daha KÖtÜ

keşke hitler hepsini katletseydi uygulama acımasızca olabilir ama keşke yahudileri tamammen yok etseydi çünükü dün zulüm gören yahudiler bugün dünyayı yönetiyor aynı işkenceleri hatta daha fazlasını filistinli kardeşlerimize uyguluyor ve pkk terörünü türkiyemizin üstüne salan da yine onlardır keşke o zaman yok olsaydı lanetli kavim

son resimde shındlerın lıstesınden alıntı annamadık zannetme

arkadaşlar hitler bence iyi yapmış sebebi ise eğer o zaman yahudileri öldürmese şimdi onlar dünyaya hükmedeceklerdi.Gerçi Şimdi bile hükmediyorlarda...
coca cola
danone
nestle

o acıdıınız insan dedikleriniz filistinlilere neler yapmıo herifler bela keske hepsini oldurseydi dicem ama insan sonucta nasıl insansa

Cok Mukemmel Bence bende nefret ettigim insanlari bir sekilde soyunu kurutmak icin yok edebilirdim.. her insanda bunu ister herzaman en iyi olmak sizin tsk istemeniz gibi bir durum yani ne kadr cok tsk okdr cok itibar ve engellerin asilmasi demek ne kadr cok rakip ne kadr cok dusman okadr cok kkaazanc... bunu onaylamiyorum ama dunyanin kurali bu

tarihte sahit oldugum en fasist herif adolf hitlerdir..!!!!!
pis ırkcı,allahın fasisti!!

Olmaz abi ya bu kadar olmaz.
İnsanoğu çıkarları uğruna herşeyi göze almış..:vur

bence de bir takim insanlar yuzunden butun bir irka dusman olmak dogru degil..ama goruntuler insanin icini acitiyor..tesekkurler

!

Kimi hedef aldıgınıza yada kimi savundugunuza dikkat edin!Almanlar herzaman Hitler'in arkasında olmustur unutmayın.Yahudiler her zaman iki taraflı bi politika izlemiştir ve hala izlemektedirler.Kendi kendinize sorun yahudiler niye hic sevilmedi ve sevilmiyo?

gerçekten paylaşım için teşekkürler insanlık tarihinin en büyük ayıbı ama nedense bazı insanlar hitleri çok seviyor yahudileri yok etti diyolar ama bence böyle insanlar kendilerinden başkasını insan zannetmiyor herhalde saygılarımla bir kez daha kınıyorum

şu an antalyada kaç tane alman var biliyormusunuz bu adamlara bizimkiler turist diyorlar bunları memlekete bile sokmayacaksın aslında

Şu anda her şey yahudilerin elinde Yahudiler dünyayı ele geçiriolar israilin yaptıkları şunu Adolf Hitler hakkında çok yazı okudum kitaplarını okudum hasta bi beyne sahip olduğu doğru.ama bu savaşa asla yanlış gözüyle bakılmamalı çünkü liderler herzaman ileriyi gören kişilerdir...

Geri