bu resimlerde yaşanmış olanlar gerçekten insanlığın yüzkarası her ne kadar yahudilerde filistinde müslümanların kollarını bacaklarını taşlarla bağırta bağırta kırmış , binlercesinide işkence ile öldürmüş olsalarda ne onların nede nazilerin yaptıkları, hiç biriside insanlığa sığmaz hepsini nefretle kınıyorum Allah bizleri, çocuklarımızı vede tüm insanlığı böyle cani şerefsizlerden korusun
Birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum Hitlerin sağkolu yahudidir bakın vede ilginçtirki yalnızca gariban yahudileri katletmişler zenginlere dokunmamışlar dünyada sempati toplayıp İsraile yerleştirmişler yahudilerin kimyasında kendilerini Allah tarafından gönderilmiş efendiler diğer dindekileride kendilerine hizmet etmek için gönderilmiş eşekler vede hizmetçeler olarak görmek vardır onlarda fakir pek yoktur dünya ülkelerine bile yahudiler borç verir garsonları çağırışları bilen vardır hani biz köpek çağırırken elimizi şıklatır muck benzeri ses çıkarırızya aynen öyledir
yukarıda yazan arkkadaşıma katılıyorum özellikle ermeni soykırımı diye gösterdikleri özellikle başı kapalı kadınların cenazelerinin başında beklediklerini gösteren resim belkide ermenilerin şehit ettikleri Türk lerin resimleri olabilir biz kullanmıyoruz ama onlar herşeyi kendilerine göre çevirip kullanıyorlar