Nazi Soykırımından bazı görüntüler..

serefsizler kız , kadın ,yaslı, cocuk demiorlar ..... Buyuk Reziilik

arkadaslar dikkat ettinizmi bilmiorum bazı fotoları ermeni soykırım resimlerindede kullanılmıs.ona dikkat edelim.

bu resimlerde yaşanmış olanlar gerçekten insanlığın yüzkarası her ne kadar yahudilerde filistinde müslümanların kollarını bacaklarını taşlarla bağırta bağırta kırmış , binlercesinide işkence ile öldürmüş olsalarda ne onların nede nazilerin yaptıkları, hiç biriside insanlığa sığmaz hepsini nefretle kınıyorum Allah bizleri, çocuklarımızı vede tüm insanlığı böyle cani şerefsizlerden korusun
Birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum Hitlerin sağkolu yahudidir bakın vede ilginçtirki yalnızca gariban yahudileri katletmişler zenginlere dokunmamışlar dünyada sempati toplayıp İsraile yerleştirmişler yahudilerin kimyasında kendilerini Allah tarafından gönderilmiş efendiler diğer dindekileride kendilerine hizmet etmek için gönderilmiş eşekler vede hizmetçeler olarak görmek vardır onlarda fakir pek yoktur dünya ülkelerine bile yahudiler borç verir garsonları çağırışları bilen vardır hani biz köpek çağırırken elimizi şıklatır muck benzeri ses çıkarırızya aynen öyledir
yukarıda yazan arkkadaşıma katılıyorum özellikle ermeni soykırımı diye gösterdikleri özellikle başı kapalı kadınların cenazelerinin başında beklediklerini gösteren resim belkide ermenilerin şehit ettikleri Türk lerin resimleri olabilir biz kullanmıyoruz ama onlar herşeyi kendilerine göre çevirip kullanıyorlar

Asıl Vahşi YahudiLerdir Arkadaşlar Biraz Tarih Okuma İle Bunu Anlayacaksınız..!
Kendi Soylarını Hitlere Kırdırdırttılar İsraili Kurmak İçin..!

50 yıl önce nazilerin kendilerine yaptığını 50 yıl sonra araplara yapan yahudiler dünya basınını da arkasına alarak çeşitli filmler göstererek kendilerini acındırıyorlar. Bence fazla geriye gitmeye gerek yok bu görüntülerin aynılarını hergün Filistinde görebilirsiniz. Örneğin kendi yaşamını feda ederek ülkesini baskıdan kurtarmaya çalışan bir vatansever olan Yasser Arafat yahudiler tarafından terörist olarak gösterildi. Millet ve vatanseverliğin fanatizm denilen seviyesi olan faşizm i savunan Adolf Fuhrer Hitler bir katil olarak gösterildi. Yanlış anlamayın Hitlerin yaptıklarını savunmuyorum ama yahudilerin kendilerini bu derece masum göstermelerine kızıyorum.

ewt arkadaslar bu resşmlerin bazıları ermeni soykırımındada var..

biri acıklayacakmı bu resimleri..

bazı resimlerin ermenilerin yaptıgı soykırımdan oldugunu biliyorum ben. özellikle şu cesetlerinden başında bekleyen 2 askerin osmanlı ordusuna ait subaylar oldugunu biliyorum.

texas82tr' Alıntı:
bazı resimlerin ermenilerin yaptıgı soykırımdan oldugunu biliyorum ben. özellikle şu cesetlerinden başında bekleyen 2 askerin osmanlı ordusuna ait subaylar oldugunu biliyorum.

bizim ne işimiz var o şerefsizlerin yanında be

ş.refsiz kendinkileri görmüyoda bize çamur atıyo

allah kimseye böle acı göstemesin.ne kadar lanetli insanlar olsa da katliama karşıyım.hoşgörüden yanayım

:mad: arkadaşım karar verin ermenilermi nazilermi aynı fotoğraflar ermeni katliamı diye yayınlanıyor bölüm yöneticisini göreve davet ediyorum:mad:

paylaşıma tşkler
sözün bittiği yer diyecek bişey bulamıyorum bu reziller için....

kimse kusura bakmasın ama bunları naziler yapınca hiçde vicdanım sızlamıyor....

Eğer,eğer onlarla aynı türden isem(homo sapiens)kendimden utanıyorum.
İnsanlığın en büyük rezilliği.

almanların yaptıkları bu insanlık dışı görüntülerin savunulacak bir tarafı yok..
Ancak yahudiler de şimdi tüm insanlığı diri diri yakıyorlar ...

Geri