ikRa
Banned
varsa babayiğit nargileci tömbeki içsin arap tömbeki 
LaZiSH' Alıntı:arkadaşlar Üsküdar ve çevresinde şöle adam akllı nargile içilecek bi yer bilen varsa bi reklam etsin de biz de oraya gidelim,diğer bütün yerler tırt burada..! ):
ohooo uçmuşsun sen yaiSpiYonCu' Alıntı:rakılı icin allta koyuyolar burda yaslılar kahvesı war orda yapıolar taby manyaq oluoSun .. ciLa olarak üstüne 3-4 bira cakıon tamamdır...
ha bide cilek kavun yerıne bazı ot turlerı koyarsanız onlarda kafa yapıoama işim olmaz
![]()
![]()
elmaya bayılırım,elma suyu favorimdir e doğal olarak elmalı nargilenin de müdavimlerindenimdir..king_yavuzz' Alıntı:abi kafa olayını bilmiyodum zaten 5 aydır içiom elmalıyı tek geçerim.yanındada Türk kahvesi soraları da çayla devam ediorus
dreamr' Alıntı:nargile çol başka gerçekten
Kapicinolu en güzeli bence
niye yaw nargile harammıki...bende ilk defa içtim geçende kafa falan yapmıyo bence...ama elmalının kokusu çok güzelA.k.A_EjAy' Alıntı:yok olm:e içmem
günah günah
bira bile içmedim...
ben müslüman çocuğum rapciyiz die herqes kesh filan dio ama ben onlardan deilim..![]()
ikisine de gittim kardeş ama ii deil bence,kadıköydekilerin de çoğu rockçı işi bize gelmez..sagopa_22' Alıntı:LAZİSH üsküdarda bnm okul oralarda ehli keyf,otantik falan die nargile cafeler war ama kadıköydeki kadar çok cafe yoq nargile içmek için ben arada otantikte içiorum ortam fena sayılmaz![]()