ikRa
Banned
varsa babayiğit nargileci tömbeki içsin arap tömbeki
LaZiSH' Alıntı:arkadaşlar Üsküdar ve çevresinde şöle adam akllı nargile içilecek bi yer bilen varsa bi reklam etsin de biz de oraya gidelim,diğer bütün yerler tırt burada..! ):
ohooo uçmuşsun sen yaiSpiYonCu' Alıntı:rakılı icin allta koyuyolar burda yaslılar kahvesı war orda yapıolar taby manyaq oluoSun .. ciLa olarak üstüne 3-4 bira cakıon tamamdır...
ha bide cilek kavun yerıne bazı ot turlerı koyarsanız onlarda kafa yapıo ama işim olmaz
elmaya bayılırım,elma suyu favorimdir e doğal olarak elmalı nargilenin de müdavimlerindenimdir..king_yavuzz' Alıntı:abi kafa olayını bilmiyodum zaten 5 aydır içiom elmalıyı tek geçerim.yanındada Türk kahvesi soraları da çayla devam ediorus
dreamr' Alıntı:nargile çol başka gerçekten
Kapicinolu en güzeli bence
niye yaw nargile harammıki...bende ilk defa içtim geçende kafa falan yapmıyo bence...ama elmalının kokusu çok güzelA.k.A_EjAy' Alıntı:yok olm:e içmem
günah günah
bira bile içmedim...
ben müslüman çocuğum rapciyiz die herqes kesh filan dio ama ben onlardan deilim..
ikisine de gittim kardeş ama ii deil bence,kadıköydekilerin de çoğu rockçı işi bize gelmez..sagopa_22' Alıntı:LAZİSH üsküdarda bnm okul oralarda ehli keyf,otantik falan die nargile cafeler war ama kadıköydeki kadar çok cafe yoq nargile içmek için ben arada otantikte içiorum ortam fena sayılmaz