Mustafa Kemal Atatürk`ten sonra en başarılı olanı sizce hangisidir?

Mustafa Kemal Atatürk`ten sonra en başarılı olanı sizce hangisidir?

• Turgut Özal

Kullanılan: 328 46.5%
  • Ahmet Necdet Sezer

Kullanılan: 193 27.3%
  • İsmet İnönü

Kullanılan: 123 17.4%
  • Celal Bayar

Kullanılan: 10 1.4%
  • Süleyman Demirel

Kullanılan: 14 2.0%
  • Cemal Gürsel

Kullanılan: 4 0.6%
  • Fahri Korutürk

Kullanılan: 5 0.7%
  • Kenan Evren

Kullanılan: 28 4.0%
  • Cevdet Sunay

Kullanılan: 1 0.1%

• Kullanılan toplam oy
    706
vaybe özal almış başını gidiyo ne demişler deveye diken insana...........

Özal mı.!!Amanın !!ülkeyi dıs güclere satan adam yani..Supersınız:D

bir dinlemeyi öğrenemediniz diyor ki görewi görewi affedilebilir denilmedi hiç...ben de ahmet necdet sezere werdim. ama yoksa erdoğan gibi amerikaya gidip anlaşmalar yapmadığı ülkeyi satıp kendi döneminde enflasyonu düşürmediği için wermese miydim???
turgut özal gibi bir lidere de hiç bir lafım yok...

İsmet Paşayı unutmayın. Sİz Özalın AB ye rest çektiğinden bahsediyorsunuz. İsmet Paşa Lozan'da tüm Dünyaya rest çekti ''ben daha postallarımı çıkarmadım'' diyerek.

Not: Ahmet Necdet Sezeri de unutmadan yaziim. Çok şahsiyetli ve adam gibi adam.

EYWALLAHHHH.....çok sağoll tam yerinde ve çok güzel bir yorum

Tabiikii İSMET PAŞA

Atatürke saldırıp diş geçiremeyenler şimdi İnönüye saldırıyorlar

Atatürk ün mavi gözlerinden sarı saçlarından bahsedip rum olduğunu

İnönünün ise Alevi olduğunu din düşmanı olduğunu söylüyorlardı

bu yobazlardan her türlü saldırı beklenir

ya merake ettim de ahmet necdet sezer ne yaptı örenmek istiyorum adam 7 sene yattı orda bir ülke dışına bile ziyaret etmedi hangi ülke onun cumhurbaşkanı oldugunu biliyordu bunları nerdenmi buldum diyeyim yabancı bir arkadaşım var ahmet necdet sezeri sordum ona kim diye tabi cumhur başkanlıgı döneminde oda bana futbolcumu dedi :) güldüm sonra yine bu arkadaşımıza bu tarihlerde tekrar sordum kim diye bana direk mr. erdogan dedi bak adam bile tanımış erdoganı dedim iyi işler yapıyormu oda valla avrupada hep onu görüyorum dedi gülüştük :))

ya merake ettim de ahmet necdet sezer ne yaptı örenmek istiyorum adam 7 sene yattı orda bir ülke dışına bile ziyaret etmedi hangi ülke onun cumhurbaşkanı oldugunu biliyordu bunları nerdenmi buldum diyeyim yabancı bir arkadaşım var ahmet necdet sezeri sordum ona kim diye tabi cumhur başkanlıgı döneminde oda bana futbolcumu dedi :) güldüm sonra yine bu arkadaşımıza bu tarihlerde tekrar sordum kim diye bana direk mr. erdogan dedi bak adam bile tanımış erdoganı dedim iyi işler yapıyormu oda valla avrupada hep onu görüyorum dedi gülüştük :))

cumhuriyetimize sahip çıkan birini tanısalar ne olur tanımasalar ne olurr ...banane coniinin tanıyıp tanımamasından

Sn.Ahmet Necdet Sezer şöyle düşünmüş olabilir:

cumhuriyetimizin kuyusunu kazmaya çalışan lar varken çaya çorbaya gezmeye gitmek abes tir..hem koltuğu kime emanet etsem ..hiç çakkala ciğer teslim edilirmi

işin en acı tarafıda kenan evrenin bile cumhurbaskanı olması vay be

valla bakılınca kötünün iyisi gene özal gibi duruyor

hiç biri şıkkını isterdim şu listedende ahmet necdet sezere verdim kimliği ve duruşuyla hiç bir zaman taviz vermedi helal olsun...

Geri