Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

emeği geçen arkadaşlara teşekkürler,burda bi link aracılığıyla çatıcad7 yi indirdim ancak birtürlü çalışmıyor, sürekli olarak runtime error 53 hatası veriyo bilgisi olan varmı acaba?

bir çok iso dosyası winrar ile açılıyor.dışarı çıkarıyorum ve istediğim gibi kullanıyorum.herkese tavsiye ederim...

abi xsteel v14 çıkmış onu 200 mb lık parçalarla yüklersen indirelim bekliyorum.

yapılmış en olağanüstü paylaşımlardan biri.emeğine sağlık dostum.çok işime yarayacak

Selam
Palxıs Dynamıc Analısıs Ihtiyacım Var Yardımcı Olabilirmisiniz.

Emeğinize Sağlik

fffbbbyyy abi bu güne kadar yapmış olduğun paylaşımlarla bizi çok sevindirdin
senden yüksek izninle bişey isteyebilirmiyim:melek
bu vermiş olduğun programları kullanmasını bilen arkadaşlarla veya elinde varsa
bu programların aşama aşama kullanımlarını öğreten belge gibi şeylerin bir başlık altında paylaşıma sunsak nasıl olur böylece herkes programlardan tam anlamıyla faydalanmış olur
yap bize bi abilik elimizden tut şimdiden teşekkürler

sap 2000 v12 cıkmıs onuda bi bulsak veya nasıl indirdigini soylersen bizde yardim edelim a bu arada bende tessekur etmeden gecemicem saolasın

sap 2000 v12 cıkmıs onuda bi bulsak veya nasıl indirdigini soylersen bizde yardim edelim a bu arada bende tessekur etmeden gecemicem saolasın

Sap 2000 v12 daha yeni duyuruldu ve ortada henüz demosu bile yok.Ama benim elime geçtikten 2-3 saat sonra sizinde olur.

sayın fffbbbyyy, güncellenen programlar için teşekkürler ,en yakın zamanda archicad 12 yide bekliyoruz...saygılar

peki hocam kusura bakma ben biraz sabırsız davranıyorum da ne zaman bu program cıkar piyasaya veya tahminen ne zaman ellinize gecer

ve tekrar tekrar tesekkur ediorum su anda xsteel v14 u indiriorum ve gercekten ise yarıyacagını sanıorum

değerli paylaşımlarınız için gerçekten çok teşekkürler. sayenizde güzel bir program arşivim oldu. o kadar çok program var ki artlantisi kurmaya sıra gelene kadar bir üst versiyonunu eklemişsiniz. v1.2.2 indirmiştim; http://rapidshare.com/files/67957206/ArtlantisStudiov1.2.2CRACK.rar linkindeki crackında karpersky ve avast trojen buldu direk crack dosyası olduğu için hiçbir şekilde kullanamıyorum. acaba bu crack ile ilgilenirmisiniz yoksa direk yeni versiyonunu mu indireyim???
cevabınız için şimdiden ve tekrardan teşekkürler...

peki hocam kusura bakma ben biraz sabırsız davranıyorum da ne zaman bu program cıkar piyasaya veya tahminen ne zaman ellinize gecer

ve tekrar tekrar tesekkur ediorum su anda xsteel v14 u indiriorum ve gercekten ise yarıyacagını sanıorum

Ağustos ortası yazmıştım ama siz gün ve saat istiyorsunuz galiba...

değerli paylaşımlarınız için gerçekten çok teşekkürler. sayenizde güzel bir program arşivim oldu. o kadar çok program var ki artlantisi kurmaya sıra gelene kadar bir üst versiyonunu eklemişsiniz. v1.2.2 indirmiştim; http://rapidshare.com/files/67957206/ArtlantisStudiov1.2.2CRACK.rar linkindeki crackında karpersky ve avast trojen buldu direk crack dosyası olduğu için hiçbir şekilde kullanamıyorum. acaba bu crack ile ilgilenirmisiniz yoksa direk yeni versiyonunu mu indireyim???
cevabınız için şimdiden ve tekrardan teşekkürler...

Yeni versiyon her zaman daha iyidir.Her gün indirilmeseler eski versiyonları silecem ama sağolsun arkadaşlar hiç ara vermiyor.

primavera programını arattım bulamadım. acaba son versiyonunu cracki ile yüklermisiniz?
teşekkürler...

http://rapidshare.com/users/Q13WX4/ linkindeki artlantis v.2.2 dosyalarında arşiv hatası veriyor. sadece crack dosyalarını çıkarabiliyorum. ilgilenirseniz sevinirim. teşekkürler...

sağol kardeşim...ellerine sağlık... bir numarasın...

Geri