Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

Staad.pro2007 indirdim ve kurdum, bunun için tşk ederim,
sorunumsa bu programı nasıl Türkçe menülü hale getirebilirim satıcısının sitesinde TR görünüyor demoları(http://www.benkoltd.com/yazilim/staadpro/staadpro.htm)

bir de aynı sitede çelik tasarımmlar için ekelnti bir program var "REAL Steel" bu programıda bulabilirmiyiz

yardımlar için şimdiden tşk

Staad.Pro'nun Türkçesi için bakınacağım.Fakat Real Steeli daha önce meraktan defalarca aramama rağmen bulamadım.

selam fffbbbyyy nasılsın senden bir ricam oalcak acaba Autodesk Maya 2008 varsa verebılırmısın cunku ben kac tane yerden buldum hep crak sorun oluyor o yuzde sıldım yardımcı olursan sevınırım sımdıden tsekur

Programı ben indirdim kurdum ama sanırım crack işlemin yapamadım. Bi kaç kez denememe rağmen kullanıcıadı ve şifre istiyor. Bi el atarsanız sevinirim.

Bende mi bi sıkıntı var anlayamadım. böle şeyler kaçmazdı benden ama bu sefer kaçtı sanırım. :)

selam fffbbbyyy nasılsın senden bir ricam oalcak acaba Autodesk Maya 2008 varsa verebılırmısın cunku ben kac tane yerden buldum hep crak sorun oluyor o yuzde sıldım yardımcı olursan sevınırım sımdıden tsekur

Kardeş şu hafta sonu seçimlerimiz var onu atlatayım hemen Upload ederim.

Programı ben indirdim kurdum ama sanırım crack işlemin yapamadım. Bi kaç kez denememe rağmen kullanıcıadı ve şifre istiyor. Bi el atarsanız sevinirim.

Bende mi bi sıkıntı var anlayamadım. böle şeyler kaçmazdı benden ama bu sefer kaçtı sanırım. :)

İlk indirdiğimde kurup kontrol etmiştim ama şimdi hatırlamıyorum ne yapıp ettiğimi.Kardeş pazartesi konrol edip sana dönerim İnşallah.Tekrar hoşgeldin.

autocad map 3d 2008 in türkçe yamasını bulanınız varmı acaba _?

Teşekkürle fffbbbyyy süper iş çıkarmışsın :clap

herşeyden önce emeğin için herkes adına teşekkür ediyorum...
artlantis i indirip virüs taramasından geçirdiğimizde backdoor.graybird diye bi virüs yakalıyo.
bilgisayarın donmasına neden oluyo.
virüssüz download imkanı sağlasan bize:)

eline saglık

herşeyden önce emeğin için herkes adına teşekkür ediyorum...
artlantis i indirip virüs taramasından geçirdiğimizde backdoor.graybird diye bi virüs yakalıyo.
bilgisayarın donmasına neden oluyo.
virüssüz download imkanı sağlasan bize:)

Virüs hangi dosyada acaba? Virüssüz downloadı kullandığım antivirüs sağlayamıyorsa yapabileceğim çok bir şey yok.Eğer eminsen dosyayı paylaşımdan kaldıracağım.Cevabını bekliyorum.

crack dosyası yani patch exe.de.
backdoor.graybird adında bi virüs var.
o olmasaydı herşey daha güzel olurdu:)

crack dosyası yani patch exe.de.
backdoor.graybird adında bi virüs var.
o olmasaydı herşey daha güzel olurdu:)

Bahsettiğin dosya 105 kez indirilmiş.Kendi kullandığım antivirüs programı ıskalamış olabilir.Programları indirdiğim makinede Kaspersky 7 upload ettiğim makinede Symantec Corporate Edition var.Söyleyebilecek fazla bir şey yok.

biliyorum daha önce bende indirmiştim.eski bilgisayarda avast yüklü idi ve böle bi sorun görünmüyodu
yeni bilgisayrda norton yuklemişler yeni sürüm galiba ve bahsettiğim virüs sebebiyle crack dosyasını bilgisayara indiremıyorum

selam kardeşim
ben notpad notunda oldugu gibi
" C:\Program Files\Common Files\Bentley Shared\IEG\IEGLCS\Bentley.liclib.dll"
buraya crack teki iki dosyayı kopyaladım ve reg dosyasını cift tıkladım
ve kırıldı

bilmiyorum eger isrtersen sadece crck dosyasını atabilirim

son bişey, ben diüstü pc kullanıyorum ve lisanslı xphome var, o yüzden bazı programları kuramıyorum mesela sta4cad, ama bunda sorun cıkmadı

Autodesk Maya 2008'i Upload ettim.İçinde anlatıldığı kurarsanız sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

sag ol fffbbbyyy insallah en kısa zamanda allplan 2008 de elıne gecerde bızımle paylasırsın her sey ıcın sag ol basarılar

sag ol fffbbbyyy insallah en kısa zamanda allplan 2008 de elıne gecerde bızımle paylasırsın her sey ıcın sag ol basarılar

Allplan 2008 Multilanguage eklendi.Türkçe lisans dosyalarını kullandığında menüleride Türkçe olarak kullanabiliyorsun.Kolay gelsin.

Geri