architectural desktop yok be hocam olmuş mu?
Autocad Mimari 2008 yazan program senin sorduğunun son sürümüdür.Autodesk ürünün adını değiştirdi.Yani eğer arıyorsan oda klasörde var.
architectural desktop yok be hocam olmuş mu?
kardes cok tesekür ederim. primavera yükledim yalnız Kullanıcı adı ve şifresi istiyor yardımcı olabilirmisin yada olabilecek arkadaslar varsa lütfen...
fffbbbyyy abi kaldır şu primavera yı bence
Merhaba fffbbbyyy kardeş,
Mevcut Archicad programını kullanırken program hatalar verip kapanmaya başladı. Grafisoftun sitesinden güncelleme yapınca versiyon uyumsuzluğu oldu ve program haliyle crack dosyasıyla kırılamadı. Eğer Grafisoftun son güncellemiş olan archicad tr.exe dosyasının (built 1172 sanırım) cracki varsa ve paylaşırsan çok teşekkkürederim. Mesajıma cevap veririsen menfi yada müsbet bir cevap verirsen yine teşekkürederim.![]()
primevera 5 sifre istiyor ???
fffbbbyyy,
program arşivinde sunmuş olduğun Robobat Robot Office v20 programına ait crack dosyasında uygulama eksikliği var, mevcut crack uygulandığında sadece 4 günlük sınırlı kullanım hakkı tanıyor ve robot office programlarında ki bir çok makronunda kullanımına izin vermiyor. Sorunun çözümü için yeni bir crack file mevcutmu?Yardımın için şimdiden teşekkürler.
Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2461650' Alıntı:emeğine sağlık
her ne kadar işime yaramasa da çalışmanı takdir ediyorum
ffbbyy arkadaşım , paylaşım için çok teşekür.
Acaba Sap 11 in versiyonu kaç ?
11.0.0 mı yoksa daha üst bir versiyon mu?11.0.x gibi
arkadaşım öncelikle çok sagolasın ellerine sağlık. Ben autocad mimariyi indiriken 13. parçada sürekli sorun yaşıyorum hepsi inmiş durumda ama parça 13 bir türlü inmiyor. Acaba o parçayı yeniden upload edip düzeltebilrimisin. teşekkürler