Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

fffbbbyyy arkadaşım tekrardam emeğine sağlık ...

indirip arşivlemiştim programları şimdi kurmam gerekti ama civil 3d nin crack dosyayı şalışmadı şöyle ki
crack rakam yerine garip simgeler veriyor serailin girileceği yere bunun içinbir çözümü olan arkadaşlar var mıdır ..
daha önce kurdunuz mu bir yardım edin lütfen ...

fffbbbyy Autodesk raster design 2008 nasıl crakliyebilirim bi yazarsan sevinirim

autodesk raster design nasıl crakliyebilirim

Allplan 2006 ve 2008 gayet güzel çalışıyor zorda olsa sonunda cracklemeyi başarabildim..

teşekkür ederim

arkadaş merhaba, 3ds max 9 u indirdim ama kuramadım, yardımcı olursanız sewinirim!

şimdiden teşekkürler. not: vista kullanıyorum

olur arkadaşım deneyeyim! Bir de autocad 2008 lt yi kurdum, crack dosyasının içindeki 3 şifreyi de kabul etmedi kontrol etmen mümkün mü acaba! şimdiden sağol!

AutoCAD 2008 LT 'yi içinde yazılanlara göre 7-8 makineye kurdum ve bir sorun yaşamadım.Aktivasyon işlemini tam olarak yapıyorsunuz değil mi?

emegine saglik fffbbbyyy

aktive ederken oradaki şifreleri yazdım, kabul etmedi, neyse birde diğer autocadı kurarım . çok sağol

:clap
selam arkdaşlar..
OSKA HAKEDİŞ PROGRAMININ CRACK İNİ BULABİLEN VAR MI ACABA

Arkdaşlar Probinayı Indirdim Ama çalışmiyor Kilit Bulunamadı Mesajı Veriyor
çalıştıran Var Mı

kardeş sağol bu emeğin için ben senden sap 2000 v11 bende demosu var onu burdan crack indirdim çalıştırdım fakat "SAPEd license not found ! error 11 program will terninate" hatası verdi neden olabilir bana yardımcı olabilirmisin karde şimdiden sağol

buradan indirdiğin crack ile senin demo aynı versiyona ait değildir ondan olabilir. bildiğim kadarıyla <tam emin olmamakla birlikte> buradaki crack v11.0.0 a ait.

Robot Millennium un bütün cracklerinin zamanı bitmişti.Senin yüklediğin crack çalışıyormu.Bir de Revit Structure 2008 in crack i var mı?

Cevap şeklin hiç hoşuma gitmedi..Ayrıca robot çalışmıyor..Revit 2008 in crack i hiç bi yerde yok..Sanki kendin kırıyormuş gibi bi de cevap veriş şekline bak.Ben size bi link vereyim orda istediğiniz program var.
www.lavteam.com
site rusca ama yardım isteyen arkadaşa nasıl üye olacağınızı ve program arayacağınızı anlatırım tabii bu arkadaşlar (bi mesaja boyle cevap veren ) üyeliğimi silmezse...

Sizin soru şeklinize uygun olmakla beraber cevap şeklim benimde hoşuma gitmedi.Programları kırmak gibi bir iddiada hiçbir zaman bulunmadım , ne ben ne de sizin gibi muhataplarım o kadar saf değiliz diye umuyorum.
Anlık öfkeyle yazmışım hakkınızı helal edin.Ayrıca benim bir şey silmeye yetkim yok olsaydıda bunun için silmezdim.Kendimi belki ama sizi asla...
Elimdeki Mimarlık Mühendislik programlarını test ettikten sonra hemen bu klasöre yüklemeye çalışıyorum.Robot Milleniumun zamanı dolmuşsa şu an için elimden bir şey gelmez.Ama Revit Structure için çok aramış olmama rağmen bende bir şey bulamadım.
İfade etmeye çalışıpta anlık sinirle anlatamadığım şey eğer bir gün Revit Structure elime geçerse ertesi gün sizinde elinizde olacağıdır.
Genelde "var mı" değilde "bulabilirmisiniz" şeklindeki taleplere elden geldiğince cevap verdiğim forum müdavimlerince malumdur.
Son bir şey sizin nettede olsa ilk kez yazdığınız-konuştuğunuz birine "sen" dememeniz gerekir.
Hakkınızı helal edin.

fffbbyyy abime katılıyorum. var mı yok mu demek biraz kaba kaçıyor burası zorunluluktan paylaşım yapılan bir site değil fffbbbyy tamamiyle üye arkadaşlara yardım amacıyla bu programları veriyor.ve ona çok teşekkür ediyoruz

Bu kadar resmi olduğunuzu bilseydim siz diye hitap ederdim ben 30 yaşındayım.7 senedir çelikle uğraşıyorum (reklam amaçlı değil)betonarme com a giren varsa beni tanır.Benden de çok program isteyen oluyor ama biz bu kadar resmi yaklaşmıyoruz...
Neyse hitap şeklim hoşuna gitmediyse sende hakkını helal et.

Bu kadar resmi olduğunuzu bilseydim siz diye hitap ederdim ben 30 yaşındayım.7 senedir çelikle uğraşıyorum (reklam amaçlı değil)betonarme com a giren varsa beni tanır.Benden de çok program isteyen oluyor ama biz bu kadar resmi yaklaşmıyoruz...
Neyse hitap şeklim hoşuna gitmediyse sende hakkını helal et.

1975 doğumluyum.Fakat bunları yaş itibariyle değil olması gerektiği için söylüyorum.Benim için siz 15 yaşındada olsanız sizsiniz...

Geri