hocam autocad 2009 32 bit vista'da sorunsuz çalışıyor mu?
fffbbbyyy abi sana daha önceden yazmıştım ama senin bu silinen mesajların arasında gitti galiba şey sormuştum
revit 2009 structurel ile ide cad statik arasındaki farkı sölermisin
sanki bana revit structureli görünce ide cad statik canlandı gözümde
birbirinin kopyası gibi geldi
sen programı karıştırmışsındır bize hayrına bi programların arasındaki belirgin farklılıkları sölermisin
şimdiden bize değerli vaktini ayırdığın için teşekkürler
merakla yorumlarını bekliyorum
:clap:clap
slm fffbbbyyy ravit architcture 2009 un sadece crackını upload edebilirmisin ben programı buldum ama crack bulamadım sadece crack dosyasını upload edebilirsek süper olacak![]()
elinize sağlık
bir sorum olacak autocad 2008 64 bit versiyonu var mı ?
Dosum çok büyük emek harcıyorsun sağol.Benim de 2009 revit mep 2009 suit için crack ihtiyacım var mumkunmudur.Kolay gelsin.
mimari programlar olarak hakikaten çok güzel bir başarı yakalamışsınız...
elleriniz ve gözlerinizi ( aklınızla beraber ) dert görmesin inşallah
ama şu varki bu kadar programın ayrı ayrı kişilere faydalı olmasıda ayrıyeten bir güzellik.
benim isteğim yok şu an için ( çünki benim işime yarayacak programlar ya elimde mevcut yada saolsın verilmiş bir vaziyette )
abicim bir tabir varya :
İNMİSİN CİNMİSİN..... maşallah sen neredensin...
tekrardan ellerin dert görmesin saolasın
Ellerin dert görmesin çok güzel olmuş, profilin ayrı bir güzellikte. Senden birde ricam olacak sta4cad v12.1 i ve crackli hali varsa dört gözle bekliyorum
Paylaşım için çok teşekkürler.Gerçekten başka hiç sitede bulunamıyacak mükemmel bir arşiv.Pek çok programı sayende kullanma öğrenme fırsatım oldu.En son "Adobe Acrobat 3D v8 Proffesional" ı indirdim ama crack yapamadım.Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Çalışmalarında başarılar.Paylaşım için tekrar çok teşekkürler.
slm arkadaşlar sizden bir ricam olcak archicad 11 tr yi bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim .şimdiden teşekkürler