MMARJINALL
DeepHeLL GuArD
vista
media center update ini yükle bakalım düzelecekmi dr.vista.de de bula bilrisin olmazsa gene yaz cevaplıyayım
ultimate felem olsa çözüm basitte şifreyi tahmin etmiştir ark. başka yolla kıramaz ve ayrıca sen onun hesabını kısıtladınmı birde denetim masasından ebeveyin denetimlerini dene
temalardan aero yu aktif hale getirmen kafidir sende büyük ihtimalle vista basic renk seçilidir sen onu aero yap temayı vs.. olay düzelir
google kaldır ama bide şöle bir durum var senin google dediğin zaten üzerinde google aracı olan windows side bar olmasın
oncelikle selamlar
bilgisayarımda vista ultimate kurulu . media player 11 şuan hiçbir şekilde çalışmıyor. uninstall edemiyorum. dosyalarını silemiyorum. yenisini indirip yuklemeye calıstıgımda daha ust bi surum zaten yuklu diye bir hata veriyor. tıkandım kaldım. yardım edebilirmisiniz? şimdiden sağolun.
media center update ini yükle bakalım düzelecekmi dr.vista.de de bula bilrisin olmazsa gene yaz cevaplıyayım
Windoes vista starter kullanıyorum,kardeşimin pcyi açmasını engellemek için kullanıcı hesaplarından admin olarak bir kullanıcı açtım ve parola koydum,ama oda ne ki kardeşim ertesi gün şifreyi kırmış nasıl olmuş anlamadım ama bunu bir programla yaptığını sanmıyorum,xp kullanırken f8 le yapıyordu ama bunda f8 olmuyormuş,bunu nasıl engelleyebilirim?
ultimate felem olsa çözüm basitte şifreyi tahmin etmiştir ark. başka yolla kıramaz ve ayrıca sen onun hesabını kısıtladınmı birde denetim masasından ebeveyin denetimlerini dene
MMARJINALL merhaba..
Vista Ultimate yükledim(senin upload ın) yüklerken 512 RAM takılıydı Aero ve 3D pencere geçisleri aktif degil. Simdi 1 GB RAM daha ilave ettim. Acaba görselleri aktif hale getirmenin bir yolu varmı Vista yı yeniden yüklemeden.
ilgine teşekkürler.
temalardan aero yu aktif hale getirmen kafidir sende büyük ihtimalle vista basic renk seçilidir sen onu aero yap temayı vs.. olay düzelir
Bende sony vaio fz21m var. Vista yüklü ve kenar çubuğu yok. Daha doğrusu google kenar çubuğu var. Windows side bar ı etkinleştiremiyorum. Manuel olarak çalıştırmak istediğimde Sistem yöneticisi tarafından yönetilir yazıyor. Neden acaba?
google kaldır ama bide şöle bir durum var senin google dediğin zaten üzerinde google aracı olan windows side bar olmasın