MHP'li kardeşler, iyi okusunlar!

alperenccc sana bi çift lafım var oda siyaset senin hiç mi hiç işin değil, nedenine gelince taşıma su ile değirmen dönmez başkada bişi demiyorum umarım anlamışsındır.

alperenccc kardeşimizi tebrik ediyorum güzel tesbitlerde bulunmuş

ülkücülük ateşten bir gömlektir
onu giymek cesaret, sabır ve güçlü bir iman gerektirir
davasına en ufak bir eleştiride bulunan ülkücü değildir çünkü dava kutsal bir davadır
ülkücü liderini, teşkilatını ve doktirinin tartışmaz. başbuğunun ona bıraktığı altın üçgeniyibilir.
ülkcüü uyanıktır gelişen olayları yakından yakip eder ve ona göre davranır
alperen arkadaşımız bunalrdan yoksun olduğu ortadır.

alperenccc' Alıntı:
7. Deniz Baykalı başbakan yapmaktan ve şehitlerimizi kabaca istismar etmekten başka bir şey yapamayanlar benim kardeşim olamaz, kardeşseniz safınızı belirleyin çıkın artık ecevitçilerin tarafından.

aLperen ne demektir aç bir daha sözLüğe bak heLe..
madem senin kardeşin oLamaz
o eren i siL ordan da adın sadece aLp kaLsın
sağa soLa daha sağLam gürLersin..

müsLüman müsLümanın öz kardeşidir..
tanıdık geLmişmidir biLemem ama
O´nun söyLediğini görmezden geLirsin de
sen kimsin derLer adama?

işte bu sizin dava anLayışınız..
o yüzden zaten bizim safımızda kaLamadınız!
günü birLik iktidar peşinde koşacağım diye
sırf iktidar kaygısı yüzünden
kardeşLikte bitirmeye vardınız
senden dava adamı oLmaz
eren hiç oLmaz!

kardeş sen TBMM kayıtlarına bak o gün apo piçi için idamın KALDIRILMASINA EVET diyenler kimlermiş bütün siysi partiler evet demiş SADECE MHP HAYIR demiş ki onunda ozaman sayısı yetmemiemiş doğal olarak

yani apo nun asılması için evet demişler ama AKP de dahil apo asılmasın demiş

Dİkkatini çekerim olur olmaz araştırma yapmadan halk ağzıyla medya azıyla KONUŞMAYIN!!!

ne kadar cok ülkücü warmı be hackhellde arkadaslar bizim yapabileceğimiz bu saaten sonra dua etmek bu gidişle kötü şeyler olabilir dualarınızı askerimizden eksik etmeyin.

ülkücülük ümmetle olmaz,
Türk ırkıyla olur herşeyden önce Türk ırkı gelir daha sonra inanç gelir,
Elbette Müslümanız ama Dini Agızda sakız gibi yapanlardanda bi halt olmaz ülkücüde olmaz,,
şöyle bi zamanda Mhp yi eleştirmek, pkkkayı savunmaktan farksız bi durumdur bunu unutmayalım

Ben devlet bahçelinin seçimi kazandığı dönemlerde aktif teşkilat içi mücadelelerim ve emeğimle birlikte ülkücü teşkilata hizmetlerde bulundum.. o zamanlarki saf duygularımla vermiş olduğum emeğin seçim kazanıldıktan sonra hiçe sayılması tabi ki unutulcak bişi değil. devlet bahçeli ve ekibi şansını kullanmıştır. konuyu açan arkadaşım sempati duyduğun ideolojiyi bilmiyorum ama bir ülkücü olarak yazdıklarında sonuna kadar haklısın. teşkilatın içinden biri olarak söylüyorum... ülkücü ideolojiye yakışmayan bir iktidar geçirdiğimiz doğrudur, ancak ne olursa olsun gönlüm elim dilim yine seçimlerde mhp ye kayacaktır... çünkü son akp nin iktidar olduğu seçimlerde mhp ye kızgın olduğum için oy kullanmadım ve meclise giremediğimizi öğrendiğim an gözlerimin dolduğunu söylemeliyim. aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum. her ne olursa olsun ülkücü bir tavrın bu mecliste bulunması gerek.

chief_he2003' Alıntı:
kardeş sen TBMM kayıtlarına bak o gün apo piçi için idamın KALDIRILMASINA EVET diyenler kimlermiş bütün siysi partiler evet demiş SADECE MHP HAYIR demiş ki onunda ozaman sayısı yetmemiemiş doğal olarak

yani apo nun asılması için evet demişler ama AKP de dahil apo asılmasın demiş

Dİkkatini çekerim olur olmaz araştırma yapmadan halk ağzıyla medya azıyla KONUŞMAYIN!!!
kardeş o zamanlarda akp henüz kurulmamıştı. abartma istersen. ayrıca mhp nin birebir imzası var asılmasını engelleyen

Yapılan eleştirilere cevaptır...

1. 13 yaşımdan beri ocakcı, ülkücüyüm siz benim kadar mhp ye hizmet etmiş olamazsınız.

2. MHP bizim şanlı geçmişimizdir, Üç hilal sancağımızdır.

3. Ancak partiler, semboller, liderler kutsanmaz aslolan davadır, şu dönemde mhp demek lideri ve kadrosu demektir ve bunlarda pekala eleştirilir. Din hariç herşey sorgulanabilir eleştirilebilir.

4. Mhp tabanı içerisindeki nizamı aleme inanmış ülkücü gardaşlarım benim gardaşımdır, akp, sp tabanındaki müslüman gardaşlarımda gardaşımdır.

5. Davadan taviz veren mhp ve akp yönetimi ise benim gardaşım olamaz, hasmım olur ayrıca ülkücüyüm diyipte ülkücü edebe riayet etmeyenler gardaşım olamaz.( İçinde şehit olan ambulansı sallayan zorbalar gibi)

6. Eleştirilen dava değildir haşa.. Eleştirilen davanın uygulanmayışıdır bu farkı anlamanızı beklerdim.

7. Lider doktirin teşkilat sorgulanmaz diye bir şey yok biz bunu tanımıyoruz bunlar saçma tabulardır. Ülkücü sahte mabutlara riayet etmez.

8. Biz yeterince uyanığız uyuyan siz olmayasınız?

9. Muhsin Başkan bu güne kadar tabanına saygı ve sevgi duyduğu için mhp ve akp nin üzerine gitmemiştir, artık bu dosya kapanmıştır mahallenin sevimli kızı olma dönemi sona ermiştir.

10. Davanın savunucusuyuz deyip vatana ve davaya ihanet edenlerden artık hesap sorulacaktır. Yaptıkları doğru tavırlarda bugüne kadar nasıl yanlarındaysak, yanlış tavırlardada en sağlam muhalefet bizim tarafımızdan yapılacaktır. Kimse gücenmesin ülkenin selahiyeti için bu şarttır.

11. Yeni mecliste muhsin başkan, mhp nin (eğer barajı geçerse) ve akp nin doğru tavırlarına destek olacak yanlışlarında ise yumruğu masaya indirecektir. dtp li bölücü ş..f..z tayfasınada o meclisi dar edecektir.

12. Mecliste bir kişi olabiliriz, türkiyede azınlıkta olabiliriz ama üstadın dediği gibi " bir gün tarih, davası için ölmeye hazır bir ülkücüden daha güçlü bir silah olmadığını yazacaktır" düsturunun farkında olsun herkez. Biz zaferle değil seferle mükellefiz.

13. AKP li saadetçi arkadaşlar yorumlarımı desteklemiş boşa sevinmesinler vatanı parsel parsel satan akp dende hesap sorulacaktır türklüğü t.c vatandaşlığına çevirenlerin soyları kendilerine hatırlatılacaktır. Şehitlerin hesabı sorulacaktır. Ya susturulacak ya kan kusturulacaktır.

14. Siyonist işbirlikçi abd yanlısı islamcılarla ve devletçi ab yanlısı milliyetçilerlede hesabımız vardır, tabanları kusura bakmasın gayri milli ve gayri islami her tavırda Alperen Ocakları yumruk gibi tepenize inecek.

15. Yapılan çalışmalar günü birlik iktidar hevesi zannedildiği ve ülkücü gardaşlarımızın sitemleri ciddiye alındığı ve ciğerimizi yaktığı için seçime kadar muhalif olmaktan vazgeçiyorum.

16. Ancak seçimden sonra her yapılan yanlış sorgulanacaktır. Bu vatan sahipsiz değildir. Vatan ve millet aleyhine atılan her imzanın hesabı sorulacaktır. Alperen Ocaklarını artık her alanda göreceksiniz.

17. Milliyetçi Hareket Partisi ne olursa olsun Baba ocağımızdır yeni seçimde başarılar dilerim.

17. cümlemde doğru yolu bulmuşsun
aldığınız oy lidernin bu davaya ihanet ettiğinden beri bellidir.
istiklal marşını tam bilmeyen, başbuğu yarı yolda bırakan ve her defasında mhp yi yıpratmaya çalışan sizsiniz.
bizler hiç bir zaman bbp yi yada onun liderine hakaret etmeyiz.
ÜLKÜ ocaklarında, ahmet yesevi ocağında bize bu terbiye öğretildi.
ocakta pişen bir mısır patlamasında, her zaman patlamayan pişmeyen bir mısır çıkar. anladın sen onu
devlet bahçeli bu ülkeye gelmiş en iyi liderlerden biridir. gün gelecek devlet beyi sevdiğini bağıracaksın ama hangi yüzle
ben sincan dayım
gel yıllardır kapalı olan alperen ocağına bak
yada alperenim diye geçinenlere bak.
kısacası biz sizle uğraşmıyoruz, bu ülkede sizden daha önemli tehlikeler var uğraşacağımız.
bu forumda sana yazdıkalrımdan dolayı 2 kere banlandım ne ufak bi argo sözcükte yokkken
seçimde görüşürüz yine.
başbuğu ileri görüşlü bir insandı. arkasından gelecek lideri daha önceden tayin edebilecek kadar akıllı ve sağlıklı bir insandı.
daha yazılacak çok şey var ama madem sen kapaptın bende kapatıyorum,
allah c.c. doğru olanların yanındadır.
kusurum varsa affola saygılarımla

Bu yazıyı her kim yazmışsa dünaydan haberi yok. Sen ne biçim szöler sarfediyosun ne alakası var keşke herkes mhp liler kadar olabilse, senin başında şehide kelle diyen bir insan var, abdullah öcalan a sayın diyen kişi bu sen neyi savunuyosun yada konuyu neden mhp li kardeşler diye açıyosun. Forum yöneticileri lütfen böyle şeylere izin vermeyiniz.

alperenccc' Alıntı:
1. Foruma girmek için özel bir amaç taşımıyorum.
2. Açılan konular Türk Milliyetçilerinin Milli hassasiyetini istismar ederek aldığı oyların hakkını vermekten aciz mhp yönetiminin milliyetçiliğinin sadece isminden ibaret olduğunu cümle aleme göstermek için açılmıştır.
3. Bu durumda kaybeden ülkemiz olacağı için verilen mücadele kaçınılmazdır.
4. Geldiğimiz yerin ne olduğu muhsin başkan meclise girince anlaşılacaktır.
5. Ülkücü siyaset nasıl yapılır yeni dönemde hepiniz göreceksiniz belki birşeyler kaparsınız, yani ülkücülük solcuları iktidara taşımak demek değildir, size yanlış öğretilmiş.
6. MHP li kardeşler diyen ben değilim yazarın konu başlığı öyle.
7. Deniz Baykalı başbakan yapmaktan ve şehitlerimizi kabaca istismar etmekten başka bir şey yapamayanlar benim kardeşim olamaz, kardeşseniz safınızı belirleyin çıkın artık ecevitçilerin tarafından.
Birde tutmuş bana Muhsin Yazıcıoğlunu savunuyor. Sevgili Kardeşim senin önceden desöylediğim gibi dünayadan haberin yok. O kişinin sana kim olduğunu ben Anlatayım sana bana mail at!

alperenccc' Alıntı:
Yapılan eleştirilere cevaptır...

1. 13 yaşımdan beri ocakcı, ülkücüyüm siz benim kadar mhp ye hizmet etmiş olamazsınız.

2. MHP bizim şanlı geçmişimizdir, Üç hilal sancağımızdır.

3. Ancak partiler, semboller, liderler kutsanmaz aslolan davadır, şu dönemde mhp demek lideri ve kadrosu demektir ve bunlarda pekala eleştirilir. Din hariç herşey sorgulanabilir eleştirilebilir.

4. Mhp tabanı içerisindeki nizamı aleme inanmış ülkücü gardaşlarım benim gardaşımdır, akp, sp tabanındaki müslüman gardaşlarımda gardaşımdır.

5. Davadan taviz veren mhp ve akp yönetimi ise benim gardaşım olamaz, hasmım olur ayrıca ülkücüyüm diyipte ülkücü edebe riayet etmeyenler gardaşım olamaz.( İçinde şehit olan ambulansı sallayan zorbalar gibi)

6. Eleştirilen dava değildir haşa.. Eleştirilen davanın uygulanmayışıdır bu farkı anlamanızı beklerdim.

7. Lider doktirin teşkilat sorgulanmaz diye bir şey yok biz bunu tanımıyoruz bunlar saçma tabulardır. Ülkücü sahte mabutlara riayet etmez.

8. Biz yeterince uyanığız uyuyan siz olmayasınız?

9. Muhsin Başkan bu güne kadar tabanına saygı ve sevgi duyduğu için mhp ve akp nin üzerine gitmemiştir, artık bu dosya kapanmıştır mahallenin sevimli kızı olma dönemi sona ermiştir.

10. Davanın savunucusuyuz deyip vatana ve davaya ihanet edenlerden artık hesap sorulacaktır. Yaptıkları doğru tavırlarda bugüne kadar nasıl yanlarındaysak, yanlış tavırlardada en sağlam muhalefet bizim tarafımızdan yapılacaktır. Kimse gücenmesin ülkenin selahiyeti için bu şarttır.

11. Yeni mecliste muhsin başkan, mhp nin (eğer barajı geçerse) ve akp nin doğru tavırlarına destek olacak yanlışlarında ise yumruğu masaya indirecektir. dtp li bölücü ş..f..z tayfasınada o meclisi dar edecektir.

12. Mecliste bir kişi olabiliriz, türkiyede azınlıkta olabiliriz ama üstadın dediği gibi " bir gün tarih, davası için ölmeye hazır bir ülkücüden daha güçlü bir silah olmadığını yazacaktır" düsturunun farkında olsun herkez. Biz zaferle değil seferle mükellefiz.

13. AKP li saadetçi arkadaşlar yorumlarımı desteklemiş boşa sevinmesinler vatanı parsel parsel satan akp dende hesap sorulacaktır türklüğü t.c vatandaşlığına çevirenlerin soyları kendilerine hatırlatılacaktır. Şehitlerin hesabı sorulacaktır. Ya susturulacak ya kan kusturulacaktır.

14. Siyonist işbirlikçi abd yanlısı islamcılarla ve devletçi ab yanlısı milliyetçilerlede hesabımız vardır, tabanları kusura bakmasın gayri milli ve gayri islami her tavırda Alperen Ocakları yumruk gibi tepenize inecek.

15. Yapılan çalışmalar günü birlik iktidar hevesi zannedildiği ve ülkücü gardaşlarımızın sitemleri ciddiye alındığı ve ciğerimizi yaktığı için seçime kadar muhalif olmaktan vazgeçiyorum.

16. Ancak seçimden sonra her yapılan yanlış sorgulanacaktır. Bu vatan sahipsiz değildir. Vatan ve millet aleyhine atılan her imzanın hesabı sorulacaktır. Alperen Ocaklarını artık her alanda göreceksiniz.

17. Milliyetçi Hareket Partisi ne olursa olsun Baba ocağımızdır yeni seçimde başarılar dilerim.

istersen 35 yıLLık geçmişin oLsun
sen bunun burda rekLamını yaparsan
davaya değiL türübünLere oynuyorsun demektir
hiç birimizin senin kadar emeği oLmadığını söyLemişsin
sana sadece güLüyordur burda bu mesajını okuyan herkes
sende demek dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü sananLardansın
daha yukarda bizim kardeşLiğimizi kabuL etmeyen sen
şimdi tutmuş babadan ocaktan bahsediyorsun
istikrarLı oLsan biraz..
yada boşver biLdiğin gibi takıL

Vay be gözlerim yaşardı artık size lafım yok hadi bana demediğinizi bırakmadınız sanki bunları sadece ben söylüyorum. Muhsin Başkan, Alparslan Türkeşin siyasi yasağını kaldırtmak için uğraşırken anapta siyaset yapan ve başbuğa siddetle karşı çıkıp yasağın devam etmesi için çabalayan sevgili genel başkan yardımcınız Mehmet Şandırın ne olduğunu aşşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz:
http://www.turkdirilisi.org/haber_detay.asp?id=191

Ben susuyorum, bu saatten sonra bu hareketin ozanı konuşuyor... Önce Muhsin Başkanı beğenmeyipte yere göğe sığdıramadağınız çok sevdiğiniz ülkücülüğün içine eden genel başkanınıza:

Adam dedim adamları kızdılar,
Ben adam sanmıştım adam değilmiş..!
Küfrettiler bana neler yazdılar,

Halbuki otuz yıl beraber gezdim,
Yalan yok ne mertlik ne puştluk sezdim,
Çok iyi oynamış sonradan çözdüm,

Ne bileyim gardaş ismine bakıp,
Boyuna-posuna, cismine bakıp,
Rakibine bakıp, hasmına bakıp,
Ben adam sanmıştım, adam değilmiş..!

Marifetname’yi karıştır bir bak,
Bakmazsan imkansız bunu anlamak,
Ne kadar kindarsa o kadar korkak!

Korkaktır konuşmaz, yüz yüze susar,
Arkadan duyarsın, sana kin kusar,
Padişah yaparsan ilk seni asar,

Mesela olay var, yürek sızlıyor...
İnsan bir şey desin diye gözlüyor,
Cahilliği suskunlukla gizliyor,

Bazen de konuşur, bazı zamanlar,
Kağıda bakarak bağırır çınlar,
Onu da sadece kendisi anlar,

Bir insan düşün ki, ağlamaz gülmez,
İstişare bilmez, meşveret bilmez,
Bundan sonra kart ağaç da eğilmez...

Hülasa ne kokar ne bulaşır,
Arzu eden kırk kapıdan ulaşır,
Etrafında finoları dolaşır,

Ozan Arif bu kim? Söyleme olmaz!
Söylersen destanın kıymeti kalmaz!
Yarası olmayan üstüne almaz!

Ozan Arif...​

Bu da ispik, börteçine9, themeteor, mythicalBoy (türk ismi bulamadınmı çok milliyetçi arkadaşım), matkap19, serhan2 (adam adana il ikinci başkanı ettiği kelama bak sanki 15 yaşında delikanlı yazmış), flubber, portalin, gecit, teknomobil (ümmet kavramının anlamını öğren ondan sonra konuş) ve muresin ( ülkücülük ümmetle olmaz, bu yazının altına teşekkür atmışsın sen ocakta ne öğrendin efendi? Sizin İSLAM diye bir davanız yokmu? Tabi ya olsaydı sezerin peşinden gitmezdiniz değilmi? Sincandaki alperenlere gel bak demişsin, ben sizi ve adana il başkanınızı gördüm bu bana yetti.) Evet beyler aşağıdaki destanda sizin için, okuyun lütfen:

Yeter Artık

Yeter be! Üstüme çok gitmesinler,
Ülkücülük haddi aşmak değildir.
Bana ülkücülük öğretmesinler,
Ülkücülük yoldan şaşmak değildir.

Ülkücü kavrulur her nefesinde
Ocak ateşinde ocak isinde
Sistemin düdüklü tenceresinde
‘Kelle paça’ gibi pişmek değildir.

Merkezmiş herkesmiş bilmem ne derken
Erken unuttular Türkeş’i erken
Ülkücülük ‘ülkü’ elden giderken
Hoplayıp zıplayıp çoşmak değildir.

Seneden seneye mezar ıslayıp,
‘Türkeşçilik’ yapmak ayıptır ayıp
Sırf bununla Ülkücülük taslayıp
Ülkücünün derdini deşmek değildir.

Köylü bile öküz alsa işine,
Dişine bakıyor önce dişine
Ülkücülük her hıyarın peşine
Bir avuç tuz alıp koşmak değildir.

Düşünen ve konuşanı ezerek,
Soru soran ülkücüyü bozarak
Cevaptan ziyade ona kızarak
Köpürmek değildir taşmak değildir.

Ülkücülük makamları koz yapıp,
Gönülleri ufalayıp toz yapıp
Elaleme gık yok bize poz yapıp
Kabarmak değildir pişmek değildir.

Bu sevda gönlüne aldıklarına
Vefayı öğretir bulduklarına
Kötü günde muhtaç olduklarına
İyi günde mezar eşmek değildir.

Ülkücülük böyle utanmazlaşıp,
Sevdayı unutup hatta yozlaşıp
Geçmişine sövenlerle uzlaşıp
Arif’in vede alperenccc nin peşine düşmek değildir.

Ozan Arif​

tellek kardes sen neden bahsediyorsun ya. Çiftci basbakanin ayagina geliyor Adama "Hadi ananida al da git diyor ve konusmasin da bolca da lan kelimesine yer veriyor." Bu 1.

2. Apo ya Sayin diye hitap eden gene sizin baskaniniz simdi gecmis karsima bana masal okuyorsunuz.

Mhp yi karalayacam derken kendi rezilliklerinizi görmezden geliyorsunuz igneyi kendinize cuvaldizi baskasina batirin. önce kendinizi düzeltin sonra baskalarini düzeltmeye bakin

alperenccc' Alıntı:
Ülkücülük böyle utanmazlaşıp,
Sevdayı unutup hatta yozlaşıp
Geçmişine sövenlerle uzlaşıp
Arif’in vede alperenccc nin peşine düşmek değildir.

Ozan Arif[/CENTER]

sen kendini baya baya fasuLye sanmaya başLadın :)
senin peşine kim neden düşsün
daha iki gün önce bizim kardeşLiğimizi beğenmeyen sen
şimdi tutturmuşsun isLamdan ümmetden bahsedersin
ümmeti böLmeye çaLışan sendin ya asLanım

Ozan konuşur bir biLdiği vardır
ve mesajını birebir hedef aLdığı kişiye gönderir
ben burda DevLet Bey´in değiL
Partimin savunmasını yapıyorum
sende kaLkmışsın haLen böLücüLüğe devam edip
sizin başkanınız bizim başkanımız ağızLarını kuLLanıyorsun
biz dava adamıyız sen gibi siyaset adamı değiLiz
kuLis ve kuLvarLarımız farkLı

alperenccc kendini kaybetmiş bir vaziyettesin
ülkücülük ümmetle olmaz yazısını altına teşekürümden dolayı benim yanlışmı göstermişin. ben bakarsan sana karşı olan herkesin altına teşeşkürümü attım sana karşı olan herkese attım. ama yanlışkla onada atmışsım bakarsan en çok teşekkürüm bu konuda. ama sen inanmayackasın yanlış attığıma. hatta sana bile teşşekkrüm var.ben vuracak tek bir yer bulabilmişisn. sana en iyi cevabı veren partinin savunduğun liderin yılalrdır aldığı oy oranıdır. anladın sen onu. sen mhp yi yada devlet beyi karalamıyorsun sen bu konudaki mesajlarınla elaleme kendini rezil ediyor davayı lekelemeye çalışıyorsun. sen git ldierine istiklal marşını ezberlet. sen git bu ülkeyi satmakla mükellef olanlara hizmet et. sen git şehitlere dil uzatanlarla beraber ol. zinayı suç olamktan çıakranlara bak.
bu ülkeyi seven herkesi kucaklıyoruz. ocaklarda görev yapmışşsın, babanda yapmıi filan diorsun demekki iyi pişmemisşin demekki liderin davanın teşkialtın tartışılmayacağı semineri kaçırmışsın. sana sadece züülüyorum. herşeyi anlatıtın hepsinin mantıklı cevabını aldın ve susutun. şimdide gelmişsin nickleriyle uğraşıyorsun. biz senin gibi sözde değil özde ülkücüleriz. sen iyice uçmuşsun. allah sana yardım etsin

GeciT' Alıntı:
sen kendini baya baya fasuLye sanmaya başLadın :)
senin peşine kim neden düşsün
daha iki gün önce bizim kardeşLiğimizi beğenmeyen sen
şimdi tutturmuşsun isLamdan ümmetden bahsedersin
ümmeti böLmeye çaLışan sendin ya asLanım

Ozan konuşur bir biLdiği vardır
ve mesajını birebir hedef aLdığı kişiye gönderir
ben burda DevLet Bey´in değiL
Partimin savunmasını yapıyorum
sende kaLkmışsın haLen böLücüLüğe devam edip
sizin başkanınız bizim başkanımız ağızLarını kuLLanıyorsun
biz dava adamıyız sen gibi siyaset adamı değiLiz
kuLis ve kuLvarLarımız farkLı

Dava adamı davasını savunur, partisini değil inandığımız davaya (mız diyorum dikkat et) en ufak laf etmişsem buyrun ispat edin. parti kim? devlet bahçeli kim? bunlar eşittir davamı?
Hayır dava ne mhp=dava ne de bbp=dava dır. Partileri kabe, liderleri peygamber edinmeyin bu müslümanca bir tavır değildir. BBP bizleri temsil edemezse, hata yaparsa ilk tepeleyecek olan gene bizleriz, itaat edecek olan değil.
Üstelik sen kendini nimetten saymıyorsun galiba olabilir ama ben sayıyorum hatta fasulye gibi değil osmanlı çınarı gibi nedenmi?

Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiç bir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktedir. Davamızın selameti birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktadır.
Başbuğ Alparslan Türkeş.

Bismillahirrahmanirrahim.
Gevseklik göstermeyin, üzüntüye kapilmayin. Eger inanmşsanız, üstün gelecek olan sizsiniz. Ali İmran suresi 139. ayet..

Ümmeti bölmekten Allaha Sığınırım müslümanları uyarmak hepimizin vazifesidir. Hatırı olan dostların ricasıyla alttan alıyorum üzüldüğüm nokta bunu anlayamamanızdır ümid ediyorum zamanla anlayacaksınız.

muresin' Alıntı:
alperenccc kendini kaybetmiş bir vaziyettesin
ülkücülük ümmetle olmaz yazısını altına teşekürümden dolayı benim yanlışmı göstermişin. ben bakarsan sana karşı olan herkesin altına teşeşkürümü attım sana karşı olan herkese attım. ama yanlışkla onada atmışsım bakarsan en çok teşekkürüm bu konuda. ama sen inanmayackasın yanlış attığıma. hatta sana bile teşşekkrüm var.ben vuracak tek bir yer bulabilmişisn. sana en iyi cevabı veren partinin savunduğun liderin yılalrdır aldığı oy oranıdır. anladın sen onu. sen mhp yi yada devlet beyi karalamıyorsun sen bu konudaki mesajlarınla elaleme kendini rezil ediyor davayı lekelemeye çalışıyorsun. sen git ldierine istiklal marşını ezberlet. sen git bu ülkeyi satmakla mükellef olanlara hizmet et. sen git şehitlere dil uzatanlarla beraber ol. zinayı suç olamktan çıakranlara bak.
bu ülkeyi seven herkesi kucaklıyoruz. ocaklarda görev yapmışşsın, babanda yapmıi filan diorsun demekki iyi pişmemisşin demekki liderin davanın teşkialtın tartışılmayacağı semineri kaçırmışsın. sana sadece züülüyorum. herşeyi anlatıtın hepsinin mantıklı cevabını aldın ve susutun. şimdide gelmişsin nickleriyle uğraşıyorsun. biz senin gibi sözde değil özde ülkücüleriz. sen iyice uçmuşsun. allah sana yardım etsin

Kabul etmediğin fikre karşı olacaksın altına teşekkür etmeyeceksin, bana tavır alana teşekkür ettin öylemi? Çok güzel düşmanının düşmanını dostun belle bravo. Seni ben heryerden vururum çok açık veriyorsun davasını öğrenemeyenler ezilmeye mahkumdur.
BBP nin aldığı oy oranıyla dalga geçiyorsun çünkü sen davanı bilmediğin gibi savunduğun partinin mazisinide bilmiyorsun.
Yetmişli yıllarda mhpnin oy oranı yüzde üçtü mecliste sadece başbuğla temsil ediliyordu bir avuç inanmış dava adamıydılar ocaklarının parasını kanlarını satarak ödüyordular ve bunca zorluğa rağmen çatır çatır mücadele ediyordular türkiyeyi aslanlar gibi savundular Allah Razı Olsun yani az olmak, az oy almak, bizim için handikap değildir.
Ülkücü seferle mükelleftir zaferle değil siz yüzde kırk oy alsanızda yapabilecekleriniz sınırlıdır çünkü o ruh kaybolalı çok oldu o mübareklerin tırnağı ne biz olabiliriz ne siz, oy almak marifetse akp de marifetli, oy kaybetmek kayıpsa yüzde onsekizden yüzde sekize düşen sizsiniz. Bunlar ölçü olamaz büyüyeceğim diye kırk takla atmak, merkezci olmak davayı satmak marifet değildir.
Ben kendimi niye rezil edeyim kardeşim yazdığım yazılara adam akıllı bir tek cevap veremeyip rezil olan asıl sizsiniz kafalarınızı boş sloganlarla doldurmuşsunuz başka söyleyecek lafınız yok.
Gelelim İstiklal Marşına, senin başkanın akademik kariyer yapar, rahat döşşeğinde yatarken Muhsin Başkan işkencelerde c-5 lerde her sabah zorla istiklal marşı söyledi tabi senin gibi yeni jenerasyon bunlardan anlamaz. Bu arada keskin zekanla akp yi bizle bağdaştırmayı başarmışsın ne alaka dememe gerek yok sanırım.

alperenccc' Alıntı:
Dava adamı davasını savunur, partisini değil inandığımız davaya (mız diyorum dikkat et) en ufak laf etmişsem buyrun ispat edin. parti kim? devlet bahçeli kim? bunlar eşittir davamı?
Hayır dava ne mhp=dava ne de bbp=dava dır. Partileri kabe, liderleri peygamber edinmeyin bu müslümanca bir tavır değildir. BBP bizleri temsil edemezse, hata yaparsa ilk tepeleyecek olan gene bizleriz, itaat edecek olan değil.
Üstelik sen kendini nimetten saymıyorsun galiba olabilir ama ben sayıyorum hatta fasulye gibi değil osmanlı çınarı gibi nedenmi?

Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiç bir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktedir. Davamızın selameti birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktadır.
Başbuğ Alparslan Türkeş.

Bismillahirrahmanirrahim.
Gevseklik göstermeyin, üzüntüye kapilmayin. Eger inanmşsanız, üstün gelecek olan sizsiniz. Ali İmran suresi 139. ayet..

Ümmeti bölmekten Allaha Sığınırım müslümanları uyarmak hepimizin vazifesidir. Hatırı olan dostların ricasıyla alttan alıyorum üzüldüğüm nokta bunu anlayamamanızdır ümid ediyorum zamanla anlayacaksınız.

Allah razı oLsun hatırı oLan dostLardan
senden başkası oLsa kör bıçakLa keserdi..

davanın ne oLduğunu iyi biLenLerdeniz
Kabemizde tek Peygamberimizde
Ahdimizin arkasındayız sen darLanma..
Ama davamızında arkasındayız..
Mhp iLe çıktık yoLa
aa bizi yansıtmıyor hadi tepeLeyeLim
STP ye LMP ye geçeLim de demeyiz
Hani demiştin ya noktayı bu davanın Ozanı koysun diye
bak o Ozan başka bir destanında dava için
" Moda da değiLdir her yıL atıLmaz
Takım tutar gibi dava tutuLmaz" diyor..

KişiLer iLe dava eLeştiriLmez..
KişiLer geçici dava kaLıcıdır..
Bunu her üLkücü biLir ;)

Tümden hepinizin kafasina bi paranoya sokmuslar.Devlet elden gidiyo, millet elden gidiyo diyosunuz.
Hata bizde,
Türk halkı takım tutar gibi parti tutuyo.
Herkesin tutturmuş, milliyetçiyim diyen mhp, Atatürkçüyüm diyen Chp...
Hiçkimse mi düşünmüyo bu adamlar bazı değerlerimizi istismar ediyor diye?
Önemli olan yapılan icraatlerdir.
Şahsen, Sağ görüşlü olsam, ve sol bir iktidar vatanım için hayırlı bişeyler yapsa, direk sola geçerim, veya tam tersi...Bu kadar katı olmak saçmalıktır.Fanatizmdir.
Siyaset ve Devlet halk içindir...Bir daha düşünün...

///Fazla Söze Ne Hacet///

Tek Kelime --> 60. Hükümet Milliyetçi Hareket !
Fazla söze gerek yok.Herşey Ortada..

N i h i L' Alıntı:
ÜLKÜCÜLER KARDEŞTİR - BAŞBUĞUMUZ TÜRKEŞTİR!

Dikkat edin bu cümleye.

Geri