GeciT' Alıntı:
sen kendini baya baya fasuLye sanmaya başLadın

senin peşine kim neden düşsün
daha iki gün önce bizim kardeşLiğimizi beğenmeyen sen
şimdi tutturmuşsun isLamdan ümmetden bahsedersin
ümmeti böLmeye çaLışan sendin ya asLanım
Ozan konuşur bir biLdiği vardır
ve mesajını birebir hedef aLdığı kişiye gönderir
ben burda DevLet Bey´in değiL
Partimin savunmasını yapıyorum
sende kaLkmışsın haLen böLücüLüğe devam edip
sizin başkanınız bizim başkanımız ağızLarını kuLLanıyorsun
biz dava adamıyız sen gibi siyaset adamı değiLiz
kuLis ve kuLvarLarımız farkLı
Dava adamı davasını savunur, partisini değil inandığımız davaya (mız diyorum dikkat et) en ufak laf etmişsem buyrun ispat edin. parti kim? devlet bahçeli kim? bunlar eşittir davamı?
Hayır dava ne mhp=dava ne de bbp=dava dır. Partileri kabe, liderleri peygamber edinmeyin bu müslümanca bir tavır değildir. BBP bizleri temsil edemezse, hata yaparsa ilk tepeleyecek olan gene bizleriz, itaat edecek olan değil.
Üstelik sen kendini nimetten saymıyorsun galiba olabilir ama ben sayıyorum hatta fasulye gibi değil osmanlı çınarı gibi nedenmi?
Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiç bir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktedir. Davamızın selameti birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktadır.
Başbuğ Alparslan Türkeş.
Bismillahirrahmanirrahim.
Gevseklik göstermeyin, üzüntüye kapilmayin. Eger inanmşsanız, üstün gelecek olan sizsiniz. Ali İmran suresi 139. ayet..
Ümmeti bölmekten Allaha Sığınırım müslümanları uyarmak hepimizin vazifesidir. Hatırı olan dostların ricasıyla alttan alıyorum üzüldüğüm nokta bunu anlayamamanızdır ümid ediyorum zamanla anlayacaksınız.
muresin' Alıntı:
alperenccc kendini kaybetmiş bir vaziyettesin
ülkücülük ümmetle olmaz yazısını altına teşekürümden dolayı benim yanlışmı göstermişin. ben bakarsan sana karşı olan herkesin altına teşeşkürümü attım sana karşı olan herkese attım. ama yanlışkla onada atmışsım bakarsan en çok teşekkürüm bu konuda. ama sen inanmayackasın yanlış attığıma. hatta sana bile teşşekkrüm var.ben vuracak tek bir yer bulabilmişisn. sana en iyi cevabı veren partinin savunduğun liderin yılalrdır aldığı oy oranıdır. anladın sen onu. sen mhp yi yada devlet beyi karalamıyorsun sen bu konudaki mesajlarınla elaleme kendini rezil ediyor davayı lekelemeye çalışıyorsun. sen git ldierine istiklal marşını ezberlet. sen git bu ülkeyi satmakla mükellef olanlara hizmet et. sen git şehitlere dil uzatanlarla beraber ol. zinayı suç olamktan çıakranlara bak.
bu ülkeyi seven herkesi kucaklıyoruz. ocaklarda görev yapmışşsın, babanda yapmıi filan diorsun demekki iyi pişmemisşin demekki liderin davanın teşkialtın tartışılmayacağı semineri kaçırmışsın. sana sadece züülüyorum. herşeyi anlatıtın hepsinin mantıklı cevabını aldın ve susutun. şimdide gelmişsin nickleriyle uğraşıyorsun. biz senin gibi sözde değil özde ülkücüleriz. sen iyice uçmuşsun. allah sana yardım etsin
Kabul etmediğin fikre karşı olacaksın altına teşekkür etmeyeceksin, bana tavır alana teşekkür ettin öylemi? Çok güzel düşmanının düşmanını dostun belle bravo. Seni ben heryerden vururum çok açık veriyorsun davasını öğrenemeyenler ezilmeye mahkumdur.
BBP nin aldığı oy oranıyla dalga geçiyorsun çünkü sen davanı bilmediğin gibi savunduğun partinin mazisinide bilmiyorsun.
Yetmişli yıllarda mhpnin oy oranı yüzde üçtü mecliste sadece başbuğla temsil ediliyordu bir avuç inanmış dava adamıydılar ocaklarının parasını kanlarını satarak ödüyordular ve bunca zorluğa rağmen çatır çatır mücadele ediyordular türkiyeyi aslanlar gibi savundular Allah Razı Olsun yani az olmak, az oy almak, bizim için handikap değildir.
Ülkücü seferle mükelleftir zaferle değil siz yüzde kırk oy alsanızda yapabilecekleriniz sınırlıdır çünkü o ruh kaybolalı çok oldu o mübareklerin tırnağı ne biz olabiliriz ne siz, oy almak marifetse akp de marifetli, oy kaybetmek kayıpsa yüzde onsekizden yüzde sekize düşen sizsiniz. Bunlar ölçü olamaz büyüyeceğim diye kırk takla atmak, merkezci olmak davayı satmak marifet değildir.
Ben kendimi niye rezil edeyim kardeşim yazdığım yazılara adam akıllı bir tek cevap veremeyip rezil olan asıl sizsiniz kafalarınızı boş sloganlarla doldurmuşsunuz başka söyleyecek lafınız yok.
Gelelim İstiklal Marşına, senin başkanın akademik kariyer yapar, rahat döşşeğinde yatarken Muhsin Başkan işkencelerde c-5 lerde her sabah zorla istiklal marşı söyledi tabi senin gibi yeni jenerasyon bunlardan anlamaz. Bu arada keskin zekanla akp yi bizle bağdaştırmayı başarmışsın ne alaka dememe gerek yok sanırım.