MHP'li kardeşler, iyi okusunlar!

şiimdi arkadaşlar size bir yazı yaazacağım ama aklımı tam toplayamadım. bilindiği gibi abd ve israilin bop projesi var ve tayyip bunun başkanıdır.hristiyanların bir amacı da Türkiye'yi Türksizleştirme dir. Bunun için önce ile bağlarımızı yıktılar ( tipik amerikan filmleri çocuk 18 yaşında evden ayrılır eve kız arkadaşını getirir vs vs). Sonra dinimizi parçalamaya başladılar. ( her müslüman filminde cami hocaları canavar gibi gösterilir ama hristiyan filmlerinde pederler hep iyi insanlardır. akp nin öne sürdüğü ılıman islam vsvs) şimdi ise milliyetçiliği bitiriyolar. arkadaşlar bu plan 5 senelik değil feto ve ğrencileri bunu tam 20 yıldır yapmaya çalışıyor. bizi uyutarak ( yok yol yapmışlar yok köy yapmışalr. yaptıkları yolalr iki gün sonra delik deşik :D) ülkemizi parçalıyolar eğer bir 5 sene daha sabır edersek Türkiye olmayacak

mhp neden bu kadar karalıyor bunlar amaç belli;
şahsen ben gidip te akp konu başlığı altında bi sayfaya giripte hiç bir şekilde bi telaffuzda bulunmadım .Ama bakıyorum özellikle bazı arkadaşlar ,sanki siyasi parti mensubu gibi özellikle karalama ve oy çalma kampanyası yaptıklarını sanıyorlar.
şimdi bunlara inanıpta fikir değiştirenlere sesleniyorum özellikle diyorum fikir değiştirenlere diğerlerine değil.FİKRİNİZ NEKİ ZİKRİNİZ OLSUN.
BİR DAHADA SAKIN DÖNMEYİN DÖNEKLERE İHTİYACIMIZ YOK KOKACAKSA BALIK BAŞTAN KOKSUN. BİZ KENDİMİZE YETERİZ

Geri