Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

ya bırakın şu adamı ya bize başka futbolcu mu yok ben istemiyorum o dengesizi fenerbahçede

Kaynak fanatik ama oLmayacak birşey değiL.
Büyük ihtimaL öyLe oLacak bjk a gitme sansı yok zaten ya kayseri yi
ya feneri sececek!!!

Bize bide dionuz adam istemiyo zorlamı oynatacanız yok köle muamelesi ıvır zıvır bi sürü laf sonra adama zorla laf konuşturuyonuz.Burda kim ezik şimdi oturup tartışmak gerek.

Bize bide dionuz adam istemiyo zorlamı oynatacanız yok köle muamelesi ıvır zıvır bi sürü laf sonra adama zorla laf konuşturuyonuz.Burda kim ezik şimdi oturup tartışmak gerek.

Sen HaLa EzikLik Mevzusundamısın?

Haberde BaLonmuş :vur:

BJK lılar bağırsın dursun bakalım :)

Topuz Fener'e imzayı attı

10 Haziran 2009

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme...

Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menajeri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var.

Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi.

Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı.

Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.

Bu arada Mehmet Topuz ve menajerlerinin bugün bir basın toplantısı düzenleyecekleri belirtildi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11835108.asp?gid=229

~SiLenT ScЯeaM~;4373442' Alıntı:
Sen HaLa EzikLik Mevzusundamısın?

Haberde BaLonmuş :vur:

Herkez yaptığıyla kendisinin ne mal olduğunu gösterir.Yakında çıkar kokusu zaten.

Bugün basında çıkan, Topuz"un menejeri Metin Korkmaz tarafından Beşiktaş"a saat 17.00 ye kadar süre verildiğiyle ilgili haberlere Metin Korkmaz"dan cevap geldi.

HABER1903"e konuşan Korkmaz "" Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız."" dedi.

HABER1903

Gereksiz msjLar siLindi!!
Yazdıgınız msjLara dikkat edin. . .

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme...

Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menajeri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var.

Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi.

Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı.

Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.

Bu arada Mehmet Topuz ve menajerlerinin bugün bir basın toplantısı düzenleyecekleri belirtildi.

Kaynak

"Topuz ile sözleşme yaptık"

Mehmet Topuz'un transferi hergün yeni bir boyut kazanırken, bugün de Fenerbahçe'nin Topuz ile sözleşme imzaladığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Antalya'da bulunan Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner "Mehmet'i rahat bıraksınlar! Bizimle sözleşme imzaladı ve böyle devam edecek!" diye sert çıktı. Topuz'un, Kayseri'de düzenlemesi planan basın toplantısı ise iptal edildi.

LİGTV

Geri