Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

GiresunLu kardeşim her gün 5 tane konuyu birLeştir yapmayaLım. . .
Su başLık aLtından verin!!!

Ve Topuz Artık Fenerli!

Yılan hikayesine dönen transfer kapışmasında zafer Fenerbahçe'nin oldu !.. Mehmet Topuz, Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza attı !.. Aziz Yıldırım Kayseri'ye giderek Mehmet Topuz'a imzayı attırdı. Yıldırım ve Topuz'u taşıyan uçak az sonra İstanbul'da olacak !..

Beşiktaş için günlerdir kamp kurduğu Antalya'dan sabah saatlerinde ayrılıp Kayseri'ye dönen Mehmet Topuz, burada şehrin ileri gelenleriyle görüştü. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'ye imza atması için ikna edilince Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Kayseri'ye gitti.

Saat 22.45'te Sabiha Gökçen'den kalkan uçakla Kayseri'ye giden Aziz Yıldırım, burada Mehmet Topuz'a imzayı attırdı. Daha sonra Yıldırım ve Topuz 01.20'da kalkan özel uçakla İstanbul'a hareket etti.

Mehmet Topuz için Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 7,5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği öne sürülüyor. Ayrıca Gökhan Emreciksin'in transfer haklarının da Kayserispor'a verildiği kaydediliyor. Bu arada Mehmet Topuz'un ise sarı lacivertli ekipten senelik 2,3 milyon Euro alacağı belirtildi.

TOPUZ VE YILDIRIM İSTANBUL'DA!

Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atan Mehmet Topuz, Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte gece saat 02.20'de İstanbul'a geldi !.. Nihat Özdemir'e ait özel uçakla Kayseri'den hareket eden Yıldırım ve Topuz, İstanbul'a ulaştı !..

Çiçeği burnunda Fenerbahçeli Mehmet Topuz, Başkan Aziz Yıldırım'ın kullandığı jiple havaalanından ayrıldı !..

Bir İnat Uğruna Aziz Başkani Beşiktaş Forması Giyen Bir FutboLcuyu ALdın. YanLış Yaptın

imza için topuzun ayağına kadar gitmiş fenerbahçenin başkanı iyice düşüyor :)

Evet herkes Fenerbahçe'nin büyküklüğünü,başkanlık makamının ağırlığını anlamalı ve haddini bilmeli!

Mehmet Topuz Fenerbahçemiz'e hayırlı olsun.Mehmet Topuz kendisi istemedikten sonra Fenerbahçe'de sittin sene oynamayamazdı.Bu da otel odasında futbolcu ayartma döneminin son bulduğuna işarettir.Beşiktaş da bu sayede transfer cezası almaktan kurtuldu olaya iyi yandan baksınlar

bu adamın gerçekten fenerde başarılı olacağını şahsen düşünmüyorum dün beşiktaşlıyım diyen bir insan yakında doğuştan fenerliydim derse hiç şaşırmam

bu adamın gerçekten fenerde başarılı olacağını şahsen düşünmüyorum dün beşiktaşlıyım diyen bir insan yakında doğuştan fenerliydim derse hiç şaşırmam

Fenerde başarılı olur olmaz, oynar oynamaz o ayrı
kolpaya kapak olsun bana yeter

Mehmet Topuz Fenerbahçe'de-Video

16h6qn7.jpg

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz'u özel uçakla İstanbul'a getirdi. Görüntüleri NTV Spor farkıyla izleyebilirsiniz.

İSTANBUL – Bir süredir spor kamuoyunu meşgul eden Mehmet Topuz transferinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Kayseri'ye giderek transferi sonuçlandırdı.

Akşam saatlerinde Kayseri'de Mehmet Topuz'un bağ evinde Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, Mehmet Topuz ve bazı milletvekilleri katıldı.

Toplantıda Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un transfer konusunda Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını ve Fenerbahçe oynamasını istediklerini ve Mehmet Topuz'a "Eğer Fenerbahçe forması giymek istemiyorsan bunu Aziz Yıldırım’a kendin söyle" dediği, ancak Mehmet Topuz'un "Ben Aziz Yıldırım’a bunu söyleyemem" dediği öğrenildi.

Bu gelişmeler üzerine Kayseri'ye özel uçakla giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz ile anlaşarak İstanbul’a getirdi.

Yıldırım ile Topuz'u taşıyan uçak gece 02.20'de İstanbul'a indi. Aziz Yıldırım ve Mehmet Topuz kendilerini bekleyen arabaya binerek havalanından ayrıldılar.

İşte ilk görüntüler (Video)

NtvSpor

ss kanuna göre FB ye gelecek..

Bayılıyorum bu KANUNA :gulumseCocuk::gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Şükür oyun bitti =)
Mehmet Topuz isterse Ronaldo'dan daha kaLiteLi bir topçu oLsun benim gözümde sıfır,Dönek
Ben doğuşan galatasaraylıyım dedi,Doğuştan fenerLiyim dedi,Doğuştan beşiktaşLıyım dedi,
Doğuştan mersin idamn yurtLuyum dedi =)
SorarLar adama sen kaç kere doğdun topuz,
İçimden soyadını seçene şükranLarını sunasım geLiyor =)

Açıkça Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söyLedi,Boş transfer,
Paftan bi çocuk tutup getirsek daha iyiydi

Bu saaten sonra futbolu düşünen kim
Fenerbahçe iş inada bindimi alır oynatır oynatmaz
Bazıları morlaşır o bana yeter

Abi sakin ol yaa.Artık toopuz hakkında atar atar tutarlar 2 önce övenler.İşte Beşiktaşlı duruşu ve Beşiktaşlılık budur:D

Artık bizle futbolcu transfer etme yarışına girmezsiniz heralde.Herkes bilsin Fenerbahçenin istediği alamayacağı futbolcu YOK-TUR.Şimdi bize ezik diyenler bakalım çıkıp neler diyecek.Futbolcu transfer etmesini öğren ondan sonra sağa sola ezik benzetmesi yap.Ne hale düştünüz gördünmü?Öle forma giydirmeyle poz vermeyle futbolcuyu otel odasına kapatıp zorla konuşturmayla bu işler olmuyo.

Mehmet Topuz a gelince.Seni emin ol takımda görmek bile istemiyorum.Hiç bi maçta çıkıp oynama bile.Kenarda top bile toplama.Bu transferin tek sevindiğim yanı boş boş konuşup bizle sidik yarıştırmaya kalkanlara çok güzel bi kapak oldu.Bütün Fenerbahçelilerinde sevindiği tek nokta eminiz budur.

Aziz Yıldırıma gelince: Futbolcunun ayağına kadar gitmene gerek yoktu.Bu takımda kimse zorla oynamıyo_Oynamak istemeyenide kimse zorla getirmesin.Ama lafları yedirdiğin için Altta kalmadıın için sonsuz teşekkürler.

Fenerbahçe Krallığına hayırlı olsun.Umarım başarılı olur ama dediğim gibi kadroda bile görmek istiyomuyuz? Hayır..!!!

ohooo.Geçen senede doğuştan Galatasaraylıydı ona bakarsan.Bi futbolcu istemeiği bi takımda oynamaz.Bu adam bu kadar Beşiktaşlıyım diyipte o kadar lafı söyleyipte 50 milyon dolar verseler oynamam deyipte gelip Fenerbahçeye imza attıysa bu söylediği lafları ya biri söyletmiştir yada futbolcunun kendi karaktersizliğidir.

Bir İnat Uğruna BöyLe Karaktersiz Bir Adama Bu Kadar Parayı Verdinde Ne OLdun Diye SorarLar Adama??? Bence Beşiktaş BöyLe Birini ALmadığına SevinmeLi, Topuz AğzıyLa Kuş Tutsa Bu Lekeyi TemizLeyemez, Kim Ne Derse Desin, YazıkLar OLsun Mehmet Topuz'a Lafını Yedi, Sözünde Duramadı...

Bir İnat Uğruna BöyLe Karaktersiz Bir Adama Bu Kadar Parayı Verdinde Ne OLdun Diye SorarLar Adama??? Bence Beşiktaş BöyLe Birini ALmadığına SevinmeLi, Topuz AğzıyLa Kuş Tutsa Bu Lekeyi TemizLeyemez, Kim Ne Derse Desin, YazıkLar OLsun Mehmet Topuz'a Lafını Yedi, Sözünde Duramadı...

Bakalım o lafları o adam kendimi söyledi yoksa birimi söyletti:eek:

Topuz hayırlı olsun camiamıza. Ama ne gösterir bu iş tiribünlerde onu bilmiyorum..! Bekleyip göreceğiz.

Bakalım o lafları o adam kendimi söyledi yoksa birimi söyletti:eek:

Eğer Dediğin Gibi Bir OLay Varsa Daha Kötü 2 Kere Karaktersiz Ki Kendi İnsiyatifini KuLLanamayan BaşkaLarının EmirLerine Göre Davranan Biri Demek OLuyor Bu Daha Kötü... Yani Hangi Açıdan Bakarsan Bak Mehmet Topuz Kendini Bitirdi Bu OLay Sonunda...

Geri