matematik ödev istek...

bana 1994 ve 1996 yıllarında öysd çıkmış türev soruları lazım yardımcı olursanız sevinirim

bana 1994 ve 1996 yılları arasında çıkmıs öys soruları lazım yardımcı olursanız sevinirim

ben ne kadar türkçe katili biriyim özür dileyerek istegimi yeniden yapıyorummsakın kızmayın bana
bana 1994 ve 1996 yıllarında öss öys artık hangisi varsa onlarda çıkmıs olan türev soruları lazım lütfennnn yardım edin banaa

samsunlu_55' Alıntı:
ben ne kadar türkçe katili biriyim özür dileyerek istegimi yeniden yapıyorummsakın kızmayın bana
bana 1994 ve 1996 yıllarında öss öys artık hangisi varsa onlarda çıkmıs olan türev soruları lazım lütfennnn yardım edin banaa
ah birde flood yapmasan be arkadaşım!!!!

o nasıl oluyor ben bişiy yapmadım lütfen bana yardımcı olun

köklü sayılarla ilgili ödeve ihtiyacımız var

merhaba

Godslayer' Alıntı:
köklü sayılarla ilgili ödeve ihtiyacımız var

dostum isteklerini ödev istek bölümünden açıklamalı bir şekilde yazarsan en geç 1 saat içerisinde alırsın oke kolay gelsin

lütfen bana acilen 1994 1996 yılları arasında çıkmıs türev ile ilgili sorular lazım lütfen

tesekkür ederimde verdiğiniz linkler bir de çalısssaa

bitanesi de +50 msj yapıpta gelsin beah! :)

yaw bana karmaşık sayılar lasım bi el atıverin bulursanız sevinirm bulamazsanız canınız saolsun yaws :p

:) ßenimde dönem ödevim var ReeL sayıLardan :) bana yardımcı oLun arkadaşlar yaw?Matematikten hiç anlamam inadına dönem ödevim hep matematik oLuyor hehe..

kardeş bana mutlak deger konusu lazım 3 4 sayfa olsun buşlabilirseniz bulamazsanızda yinede eyvallahh

Öncelikle bu uygulama için çok teşekkür ederim.. Aradığım konu;

Usage of logarithmic tables in arithmatic operations

Türkçesi: Logaritma tablolarının aritmatik operasyonlarda kullanımı..

Şimdiden teşekkürler...

Merhaba.Ben foruma yeni üye oldum.Bir programla çalışmam gerekiyor.Cok yüksek analiz işlemleri yapabilen bir program bu=Maple 10.Buna ihtiyacım var.İnternetten tüm paylaşım programlarını indirdim kurdum, aradım, bulamadım.Acaba bu konuda bilgisi olan arkdaşlar var mı?Bana yardımcı olabilir mi?
Buraya mail adresimi yazamıyorum.Forum kurallarını bilmiyorum henüz.

arkadaşm Birinci dereceden bir bilinmeyenli denklemler ve önermeler ile ilgili ödev bulursan sevinirim

Arkadaşlar bana 1999-2003 yılları arasında 8.sınıf Tübitak Matematik Olimpiyat soruları ve çözümleri lazım. Yardım edebilecek bir arkadaş.Help!!!
+
Tümevarım ve sigma pi ile ilgili konu ve soru çözümleri lazım
Teşekkürler

benim bir arkadaşım var.6. sınıf öğrencisi matematikten kümelerden dönem ödevi var yardımcı olursanız sevinirım:)

benim oks de çıkmış 20 tane üçgenlerle ilgili sorulara ihtiyacım var.tam tamına yarın dönem ödevimi vermem gerek o yüzden acil yardım!!!!

kesirlerle ilgili çözülmüş problemler gerekmekte 8 nci sınıfa giden ogluma (DÖNEM ÖDEVİ OLARAK )yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

Geri