korkmakmı istiyorsun

GREAT İDEA

Banned
Reaction score
0
üniversiteden bir arkadaşım war kendisi eskiden otistikti ama şu an hastalığı atlatmış durumda bir gece ertesi gün olacak vizeye hazırlanıyorduk onların evinde çalıştık biraz sonra uykumuz geldi yattık bana korkmak istiyorsan git şu an dedi banyonun ışığına yak kapıyı kapat ve aynaya 10 cm mesafeden gözlerinin içine 5 dk bak sonra ne olacak o zaman gülüp geçmişitm saat 2:48 kalktım onun dediğini yapacam ,banyoya girdim bütün ışıklar kapalı banyonunki hariç 5 dk sonra arkamda yüzü buruşmuş yaşlı ,çok çirkin bi nene gördün gözlerimide üstünden alamıyorum ,geriye dönemiyorum ,çünkü onu arkamda sanıyorum bir kuvvet kendimi attım banyodan yiyrsa şimdi gidin yapım tam vaktidir ,

yok yemiyo yapmam ben bunu korkarim :(

hayatımda böyle saçma bişi okumadım ayrıca yaptımda bi halt görünmüyo

evet , aslında hepimizin evinde olan ayna diğer varlıkları görmemizi de sağlıyormuş bunu da başka bi yerde okumuştum . gece tam yanı başımda ayna duruyo ama bakamıyorum :D

aynalarla ilgili boyle bisey duymustum ama ne bilim ben yapiyom yapiyom olmuyo gibi :D sanki

bunun bir de yabancı versiyonu var. üç kere bloody marry diyince yüzü kan içinde bir kadın çıkıyormuuuuuş

ben bunu bilioyru m göz yanılgısı b uya ama gerçek

ben denedim 5 dk baktım. eğer gözünüzü kırpmazsanız yüzünüzün şekli bozuluyor ve yaşlı bir adam gibi oluyorsunuz. arkaplanda siyahsa korkarsınız. ayrıca evde hiç aydınlık bir yer olmadığı korkusu içinize işler ve bilinçaltınız sizi aldatır. ama ortada bir göz aldanmasından başka birşey yok. korkmayın.

yok daa neler

evet oluyo yüzünüzün sekli degisiyo igrenc oluyo :eek: bole oluyo

kendi suratınızın kırıştıgını düşünün daha dogrusu kendinizi yaşlı gibi görüyoruz. denenmiştir harbi korkan adama tehlikeli.. :D

Daha öncede duymuştum bunu ama denemedim.Belki denerim birgün bakalım ne olcak.

Sevgili Psikopat-Manyak kardeşim inan bana burda bu konu hakkında en mantıklı açıklamayı yapan sen oldun tebriklerr

ben direk tuvalete gidyorum ama aynaya bakmak içindeil donumu değitirmek için :D

zuahhahahaha başka ne deyım yaw bahk yıne ne kadar naylon varsa o kadar poşet var deditceksınız ama demem korkma yın :p

Geri