korkmakmı istiyorsun

baba evdeki arkadaşının babannesi falan girmiş olmasın senden önce banyoya :) ayrıca otizmle ne alaka oda ayrı bir tartışma konusu :)

ßide ßunun omomatik hikayesi vardı hani hatırlarsanız:D yastık hep kanlıymı$ anası demi$ kızım omomatikle yıka felan öyle ßişeydi :D:D:D

banyoda ayna yok ben fayanslarda denedim:)

ulan mert bu kadarda atmak olmaz aynı apartmanda olmasak inancam bari tanımadığın insanları kandırma hade bye

camel' Alıntı:
ulan mert bu kadarda atmak olmaz aynı apartmanda olmasak inancam bari tanımadığın insanları kandırma hade bye
BEN SENMİYİM LAN YALANCILIKTA ÜSTÜNE YOQ KALMIŞTIK Bİ KERE ARKLARDA
HÜÇ OLMAZZSA BALKANIN SAHİBİ DİYE KIZLARA TANITMIYOZ KENDİMİZİ:):)

yaff sizde ayetel kürsüyü okuyun bir şey olmaz allahın izniyle.korkmassınız.hem öyle şeymi olurmuş yaff.olurmu acaba :)

Gece saat 24:30 da tam olarak yiyorsa tuvalete SICAK SU yada bildigimiz SUT lerden bir kac bardak dokun :)

Buda bizim oralardaki bir efsane ben deniycem ama yemiyor sonucunu bilen varsa buraya yazabilirmi aceba :)

Duyunca korktum ben , 12 tane CiN beliriyor tuvalet deliinin cevresinde ve bunu yapan insan kimse muazzam bir dayak atyorlar yani elini AYAGINI KIRIP geri yokoluyorlar ben bunu DUYDUM

ne kadar dooru nekadar yalan bilemiyorumm denemek gerek :)

arkadaşlar kur'anda yazdığına göre cinler ve kötü varlıklar evin banyo ve tuvalet bölümlerinde bulunuyor.Onun içindirki halkta tuvalete girerken destur banyoya girerken besmele çekin denir.Bunun anlamı budur işte.Benden size tavsiye özellikle gece 24.00'ten sonra abdestsiz ve destursuz tuvalete girmeyin.Eğer abdestsizseniz banyoya girerken sakın bismillahirrahmanirrahim demeyin.Çünkü abdestsizken rahman adını anmak günahtır.Sadece bismillah diyin yeterlidir..Eğer böyle bir olayla karşılaşan olursa Felak ve Nas sureleri en etkili surelerdir.

YA SÖLENENLER DOĞRU BU BİR GÖZ YANILGISI...böle bişey olsa millet aynaya bakamazdı be... sonra biz nasıl kız ayarlardık:)

Sizin işiniz gücünüz yok mu ?

Bilinç altınıza mı yeniliyorusnuz..
eheueheuheuehu

yok benımkıde yemedıııı!!!!

GeÇİn Bu İŞlerİ

Kİm Korkar BÖyle Olaylardan:D

biraz zor yaparım bu saatte:D

saçmalığın daniskası...
bu iş tamamen pisikolojik etkiden ibaret...
bilinç altına sok sonra olmuş gibi görünür...
hepsi hikaye arkadaşlar

boş verin bunları kafası kesilen amerikalıyı ,otopsiyi,gerçek intiharı izleyin

:S tırstım abi ya :) geçmişlerde kötü bi anım warda aynalarla ilgili şeker adam wardı hani 5 kes diince geliodu filmlerde küçükken çok kötü etkilenmiştim karanlık korkusu da işledi sonra zor yaparım :)

:cool: :cool: Yok ya hiç bişi olmii 40 defa 1000 def denedim

yaf bırakın bunları sitede ne video ve konular var onlara bakın

Geri