korkmakmı istiyorsun

Uzunefe' Alıntı:
evet , aslında hepimizin evinde olan ayna diğer varlıkları görmemizi de sağlıyormuş bunu da başka bi yerde okumuştum . gece tam yanı başımda ayna duruyo ama bakamıyorum :D

İskelet Anahtar filmini izle senin dediklerinin benzerini bulacaksın

pantera' Alıntı:
Gece saat 24:30 da tam olarak yiyorsa tuvalete SICAK SU yada bildigimiz SUT lerden bir kac bardak dokun :)

Buda bizim oralardaki bir efsane ben deniycem ama yemiyor sonucunu bilen varsa buraya yazabilirmi aceba :)

Duyunca korktum ben , 12 tane CiN beliriyor tuvalet deliinin cevresinde ve bunu yapan insan kimse muazzam bir dayak atyorlar yani elini AYAGINI KIRIP geri yokoluyorlar ben bunu DUYDUM

ne kadar dooru nekadar yalan bilemiyorumm denemek gerek :)

ohaaaa ohaa sacmalıgın son raddesi :D

Aynaya bakma olayini denedim az once.Arkadaşlar yapmayın.Korkulacak bişey oldugu için demiyorum.Aynaya 5 dakika boyunca odaklanarak bakarsaniz, 5 adkika boyunca ışınlar göz merceğinizle ayna arasında durmadan yansıyo, buda göz merceğini yoruyo, ve baktıgınız yerde göz bişeyleri bulanık ve eğri görüyo.GÖZ MERCEĞİNİZE ZARAR VERİP KÖR BİLE OLABİLİRSİNİZ, denemeyin...

arkadaşlar panteranın dediğinde de doğruluk payı war sıcak suyu bırakın karanlıkta destursuz wc e girip işini görürsen cinler beliriomuş bende bunu duydum.. yalnıs wc değil, ışık olmayan karanlık herhangi yere..

şaşı bak şaşıra benzior ama ben bunu 10 sene öncesindede çocukken biliodum ama yaşlı bi kadın falan oraları biraz abartı

demekki bu arkadaş kare yüzlü biraz neneye benzettiğine göre

bızde var bıtane zaten beraber yasıyoruz bız hıc ona karısmayız oda bıze karısmaz
zaten onun aynası ayrı

ZOLTAN' Alıntı:
bızde var bıtane zaten beraber yasıyoruz bız hıc ona karısmayız oda bıze karısmaz
zaten onun aynası ayrı

Ya kopardın beni walla :) :D

Yaw Ben Denedim Hiç Bişey Gözükmüyor Gece Saat 03.55 De Kalktim Ayni Dediğin Gibi Yaptim Hiç Bişey Görmedim

pantera' Alıntı:
Gece saat 24:30 da tam olarak yiyorsa tuvalete SICAK SU yada bildigimiz SUT lerden bir kac bardak dokun :)

Buda bizim oralardaki bir efsane ben deniycem ama yemiyor sonucunu bilen varsa buraya yazabilirmi aceba :)

Duyunca korktum ben , 12 tane CiN beliriyor tuvalet deliinin cevresinde ve bunu yapan insan kimse muazzam bir dayak atyorlar yani elini AYAGINI KIRIP geri yokoluyorlar ben bunu DUYDUM

ne kadar dooru nekadar yalan bilemiyorumm denemek gerek :)

arkadaslarında dediği gibi o tarz varlıklar(cinlerin kötü olanları) pis olan yerlerde bulunurlar tuvalette çok fazla bulunurlar bu yüzden hocalar tuvalete girildiğinde çok kalmamayı bir an önce çıkmamızı önerirler
ikincisi sıcak su o tarz varlıklara çok acı çektirir süt olayını bilmiyorum
eğer görmeden bu varlıkların üstüne sıcak su dökerseniz intikamları fena olacaktır
bence bunu denemeyin %99 doğrudur ama denemeyin kafayı gözü yarmayı bırak aklı dengeniz yitirebilirsiniz

sen kendini görmüşsündür kedidir o kedi............

Eeeee Ben Yaptim Sadece Gozlerim Agridi

geçen seneydi sanırım bir arkadaşımdan duymuştum bunu ama denedim de olmadı :) sanırım benden korkunç olan bişii yok o yüzden ben görmüyorum :(

saçma ama yapamam çok tırsarım en iyisi denememek

ewt bende sürekli gece 3 gibi kalkıyorum wc ye gidiyorum we aynadan kendimi alamıyorum sanki orda bişi war ya inanılmaz bi istek inanılmaz bi güç ewt bişiler war gerçekten beni engelliyo yapmak istemediklerimi yapotırıyor farkındayım!!!!!

yaptım bişey olmuyo , kardeş dalga mı geçiyon:p

Geri