korkmakmı istiyorsun

off git yaw bişiy cik olmuyorr

gozbebeginin ısık kırılması ve farklı algılaması neticesinde olan basit bir halusinasyon olayı ama eglenceli:)

Bence saçma bişi Bole bısı olmaz olmazda:p :p :p :p :p :p :p :Sopa :eek:ut:

hmmm ilgnc ki bu gece denicem am acıkcası sanmıyorum ya...
bu tip seylere pek inanmam :s sacma gelio bana ama maksat seylk ossn iste denicem :)

çok saçma bu tamamen ödLekLer için
ßen yaptım hiç bi haLt oLdugu yok

biyere sabit bakarsan zaten hanisilasyon görürsün buda o başka bişey değil korkmak istiyorsan tek başına mezarlığa git geceyi orda geçir.

sen kafanda olayı bitirmişsin bol şans

ne yaşlı kadını şohpenden başka bişi gözükmüyo. hem siz oraya (aynanın karşısına) korkmak için gidince onu benimsiyorsunuz.

Şuan saat 12 25 akşam yanı gece 02:48 de deneyecem bunu baalım olek mı eer o gelırse bı çaydemler içeriz tanışır sohbet falan ederız heralde evde kurabıye olcakdı yuzu burusmus demıs arkadas babam doktor solıyımde suratını falan estetıkmı slıkon mu neysen ne haltsa ondan yapsın da barı karşıma düzgün çıksın ole kadınları sevmem nese geceyı beklıcem

Saçma ınanmam ama denerım bealım olcek mı

tamamen bilinçaltı ruh diye tabir ettiğimizz varlıkları zadece psişikler görebilir onlarda büyük bi çalışma ve yetenek geliştirme ister insanın uzun zamanını alır..boş yani bunlar...genede paylaşım için sağol

Denedim Ve ve bi daha denememeye karar verdim skın denemeyin :s kafayı sıyırcam yaaa buneeeee :(

Geri