Kim demiş 'ATATÜRK dinsiz' diye

Eğer dileseydik, herkese hidayetini verirdik. Fakat benim, “Andolsun, cehennemi hem cinlerden hem de insanlardan dolduracağım” sözüm gerçekleşecektir. (Secde 13)

BizLer Önüne Bu Kadar Açık ve Net Bir Cevap KonuLduğu HaLde Neyin Tartışmasını Yapıyoruz?

sen hiç duymadın galiba yada bilmiyorsun TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR

tarih boyunca yunan yada fransız olmadıysak yakın geçmiştede olmayız kahraman çok bu

bu ülkede ama ERGENEKONCULAR gibi sahte kahraman değil

Tarih tekerrurden ibadet deildir tekerrürden ibaret olan yanlışlardır...Atatürk yerine baskası cıkardı diyosun ama hiç bişeye emin olamassın Allah atatürkü göndermese arkların söyledigi gibi baskan din baska dil baska toplumları içinde kaybolup gidebilirdik...

Bu vatanı bize amanet etmişler sonuçta ne olursa olsun onların sayesinde burdayız...

Dielim ki Atatürk Dinsizdi?

Bu onun hayat düşüncelerine olan saygımızı deiştir miydi?

Değiştirmemeliydi..

Benimkini Değiştirmiyo.

Çünkü Ben Atatürk'ü Müslüman Diye değil Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurtarıcısı ve Önderi olduğu için Seviyor ve Yolundan Gidiyorum

RainX = Atatürk hakkında birşeyLer yazıcaksan kötülieceksen yanLıs böLüm ve yanLıs forumdasın... bu sana son uyarım 2 hafta cezaLısın... Atatürk'ü azına aLıcaksan 3 defa düşün!
MG_eVİL ve Mert Aslan hakaret yarısına bir daha girmeyin... bundan sonra aLıcaqınız cezaLar 3 gunluk oLmayacaktır...
sedt ip taramanda ve eklediqin yazıda kimin cLonu anlamamak için salak oLmak gerek; sedatdunya + cLone'unLa beraber sınırsız cezaLısın!

----------------------------------------------------------------------

Bu böLümde sizLeri son kez uyarıyorum arkadasLar... Burası Siyasi böLüm deiLdir! Burada eLeştiri yapamassınız! Eleştiri yapıcaksanız Siyaset böLümLerimiz mevcut! Orda da böLüm kuralları mevcut! SınırLarı zorLamayın! Bu böLümde bir daha en ufak eleştiride "kim olursa olsun babamda olsa fark etmes" en az 3 hafta ceza aLıcak!!!

SeviyeLi bir sekiLde konusucaqınızı düşünüyorum..

konu acık!

Ya böyle bir konuyu açmak bile bence aptallık..Kusura bakamyın ama atatürk olmasaydı bugün biz ya ingilizlerin yada fransızların sömürgesinde olacaktık..Bugün akp bu memleketi soyup sogana çeviriyorsa bunun için bile atatürke saygı duymalılar gerçi atatürk nereden bilecekti ülkeyi din adı altında dinsizce yönetecek bir başbakanın gelecegini.Atatürk çok degil 10 yıl daha yaşasaydı şundan eminim ki türkler islam dünyasının ve avrupanın şu anda başkenti olurdu...Atatürke kimse dil uzatamaz saygısızlık yapamaz ben şahsen saygı ve sevgi ile anıyor ve yaşatıyorum ....

dinsiz ya da dindar ne farkeder önemli olan yaptığı icraatlar!

Bunu söyleyenler kendileri dinsizler bana göre, bugün ibadet yerlerinde rahatça ibadet edebiliyorlarsa bu Atamızın göstermiş olduğu olağanüstü liderliği sayesindedir. Bitmiş bir imparatorluktan dünyaya kısa zamanda entegre olabilen bir devlet yaratma kabiliyeti kaç liderde vardır acaba. Yaptığı devrimler sayesinde, bu güne kadar onlarca badire atlatmamıza rağmen halen devletin varlığını onun ilkeleri sayesinde ayakta tutabiliyoruz. Atatürk'e dinsiz diyenler belli, Din tacirleri, dini kullanarak halkı sömürmeye çalışanlar, tabii ki onların önündeki en büyük engel Atamız. Evet sonuna kadar ilkelerine sahip çıkacağız, kimin ne dediği önemli değil.

Geri