Kendinizi Nasil Hissediyorsunuz

ihale hazırlayacam ama burdan fırsat bulamıyorum valla işten atılacam yaw

kendimi işten atılmak üzere bekleyen biri gibi hissediyorum

valla canım çok sıkkın ihaleden şutlandık kabak benim başıma patladı offf ya bıktım be

dünya gibi hissediyorum yaşlı,yorgun,bitkin....

kendimi karpuz gibi hissediyorum yarıldım yarılacam :( offffff offfffffff

ayağı takılıp düşmüş,elinden tutup kaldırılmaya ihtiyacı olan;fakat kimsenin el uzatamadığı zavallı biri gibi hissediyorum. zavallı olmaktan nefret ediyorum ama şuan gerçekten zavallıyım..........:(

tuana hiç bir zaman öyle düşünme sana yardım etmek isteyen birileri mutlaka vardır

ben bugün çok iyiyim ama hava bulutlu yağmur yağmaz inşallah

şu anda şoktayım...az önce bir iş görüşmesine cağırıldım. calışmayı cok istediğim ama umudum olmayan bir firma...yarın görüşmeye gidecem. ama kafam cok karıştı ya...ben kendimce birşeylere karar vermiştim şimdi teklif geldi...evet evet şoktayım başka acıklaması yok :Sopa inşallah yarına kadar kendime gelirim. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

latin' Alıntı:
şu anda şoktayım...az önce bir iş görüşmesine cağırıldım. calışmayı cok istediğim ama umudum olmayan bir firma...yarın görüşmeye gidecem. ama kafam cok karıştı ya...ben kendimce birşeylere karar vermiştim şimdi teklif geldi...evet evet şoktayım başka acıklaması yok :Sopa inşallah yarına kadar kendime gelirim. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

Allah yardımcın olsun baba :goz: :hhman:

ya ne berbat birgün,
aslında bu zor günler benim yanlış kararlar almamdan kaynaklanıyor,
valla şuan kendi kendimi yiyorum,
nasıl atlatırım bilmiyorum ama moralim çok bozuk

abi takma kafana geçer bunlar keşke gelseydim ama neyse yarın mutlaka ordayım haberin olsun

Valla Biriniz Bozuk Biriniz Mutlu Ne Diyim Allah Sonunuzu Hayir Etsin

karizma_5' Alıntı:
ya ne berbat birgün,
aslında bu zor günler benim yanlış kararlar almamdan kaynaklanıyor,
valla şuan kendi kendimi yiyorum,
nasıl atlatırım bilmiyorum ama moralim çok bozuk

aga durum ne bilmiyorum ama üzülmeye değmez bu dünya. ben nice sıkıntılara girdim sağlığım gitti mideme ağrılar girip duruyo ama hiç birşey değişmedi. keskin sirke küpüne zarar. zamana bırak. herşeyde bir hayır vardır de sineye cek. sıkıntılı dönemi en az hasarla atlat bir süre sonra zaten olanlar aklına bile gelmez

Geri