Kendinizi Nasil Hissediyorsunuz

günaydınn

yaaaaaaaaaaa şifrem kırılmış ne yapacağını bilmeyen birisi gibiyim işte anlayın yaa

gerilla_21' Alıntı:
tuana hiç bir zaman öyle düşünme sana yardım etmek isteyen birileri mutlaka vardır

ben bugün çok iyiyim ama hava bulutlu yağmur yağmaz inşallah

gerilla_21 öyle bi zaman geliyo ki gerçek dostum dediğin kişiler sana yüz çevirip gidiyo o zaman yardıma gerçekten muhtaç kişi oluyosun ve etrafında sana yardım edicek hiç kimseyi göremiyosun ...........:(

ama bu gün öyle değilim çok iyi hissediyorum birazcık yorgun ve uykusuzum ama bu günümün güzel olmasına engel olmuycak:goz: :)

kısaca hayatı anlatmışsın be dostum yüreğine sağlık
ben dünden daha iyiyim :)

ben kendimi hackhell'de boş bi kullanıcı olarak hissediyorum hiç bi işe yarayamıyorum ya:(ben çalışmak istiyorum artık!!!

Çok iyi değil kötüde değil bi soguk bira olsa çok güzel olurdu:'(

Bombo... hıssedıyorum alkolü cok kacırdım ondan galıba zaten hatunumda yok yanımda arabada yok hıc bıse yok :mad:

iğrenç hissediyorum çünkü; dün alkollü yakalandım ve polis ehliyetime 6 ay el koydu... bu sabah okula abaza bir dolmuş şöförü ile gitmek zorunda kaldım...

iğrenç hissediyorum çünkü; sanırım bu yıl sınıfta kalajağım

iğrenç hissediyorum çünkü; şu en son çıkan levis kot vardıya ondan aldım ama üstüne çamaşır suyu bulaştı...

iğrenç hissediyorum çünkü; kankim dediğim insandan bugün 3. kazığımı yedim...

iğrenç hissediyorum çünkü; kız arkadaşım şuan msnde ama selam bile vermiyor...

iğrenç hissediyorum çünkü; annem ikide birde oğlum ne zaman yatacaksın hadi saat 3 oldu diyor...

iğrenç hissediyorum çünkü; İnternet bağlantısı habire gidiyor, bu portu buraya diken telekom memuruna girsin bu port...

iğrenç hissediyorum çünkü; iğrenç bir gün geçiriyorum daa saymamı istermisiniz?

ha bu arada az önje sigaramda bitti!!!

umutluyum çünkü herkes kötü değil

umutluyum çünkü dünya yalan değil

umutluyum çünkü dünyada hala sevgi var

umutluyum çünkü hala gülebiliyorum

umutluyum çünkü hala nefes alabiliyor, yürüyebiliyorum

umutluyum çünkü insanım

umutluyum çünkü umudum var

--------------------------------------------------------------------

yalnızım osuz busuz

yalnızım aç uykusuz

yalnızım yine sensiz