Kendinizi Nasil Hissediyorsunuz

son kullanma tarihi gecmis wc kagıdı gibi hissediyorum :'( kötüyüm yaaaaaaaaa

son zamanların aksine dünya yıkılmışta altında kalmışım gibi hissediyorum

üzerine kuş pislemiş milli piyango satıcısı gibiyim...

abi harikaydı bende işten çıkmak için aklında bir sürü tilkiler dolaşan birisiyim işte

kendimi mutsuz ama her an mutlu olacakmış gibi ümitli, sabırsız ama beklemekten başka bi çaresi olmayan, iyi haberin geleceği günü bekleyen ama hiçbir zaman gelmiyeceğini bilen, platonik bir aşık gibi hissediyorum

uhh beshkempir amma yazmışsın helal sana :D

bu arada neden herkes mutsuz yaw mutlu olun biraz hayat güsel gerçi güsel olduğu gibide kısa ama olsun yapçak bişi yok :D
ben bugün çook mutluyum Allah bozmasın neden bilmiom ama içimde güsel bişi olcak gibi bi his var :D

bak bende nasıl konuştum valla haa :D

sağ ayağıyla kafa golu atmış golcüyü izleyen rakip taraftarın yanındaki cola kutusu gibi hissediyom....

yuhh :D dur gaza geldim bende yazıyım bitane daha :D

yürümekte zorlanan yaşlı adamın elindeki bastonunun altındaki lastiği gibiyim :D:D

(ne atmışım yavf abi yeni farkına vardım)
şimdi ise tır altında ezilmiş bir farenin acı halini gören üstünden o anda uçak geçen kedi gibi ürkek ve korkak hissediyom kendimi

Şu an kafamı masaya koysam kesin uyurum : ) Uyusammı acaba neden bu forumda uyku köşesi yok :p

aç kurt gibi hissediyorum

forumda yiyecek bişiler yokmu
açlıktan ölücem daha yemek gelmedi vurucam bu elemanı!

KaranLık' Alıntı:
sağ ayağıyla kafa golu atmış golcüyü izleyen rakip taraftarın yanındaki cola kutusu gibi hissediyom....

bu nasıl histir be kardeşim yok böyle bişey walla

ben çok halsizim bugün yaw hasta olcam galiba:(

not defterigibi hissediyom gelen giden not bırakı yo yarın görüşelim akşam görüşelim diye

kendimi saçları kana bulanmış vampir gibi hissediyorum

dalgasız bir deniz gibi hissediyorum

Geri