kanal1

arkadaşlar ss2 progdvb nasıl izleyecez arkadaşlar pleaseeeeeeeee

aynen yapıştırdım açılmadı adres63 sonra ne yapıyorsun

tamam açtım adres63 eyvallah saol eline sağlıkteşekkürler.......... burası 1 numara :)

ss2 ne yaw :=)) canak ıslerıyle ugrasıyorum boyle bı terım kullanmadım hayatımda acılımlı yazsana kardesım..bızde bılelım..

skay star hı ok :=) acılımını yazmak cokmu zor dostum ya :=) bız onca kelıme yazıyoruz usenmıyoruz uc bes harf ıcınmı butun rezalet :=)

ya arkadaşlar kyotoya nasıl girecez şifreleri
yardımcı olursanız sevinirim

kyoto hıc kullanmadım kullananada denk gelmedım hıc :) ora desen neyse bılıoz :=)

ustalar, bu bizim HARDWARE markalı cihaza nasık girecegiz bu sifreyi? bilen vars abi soylese cok iyi olur....

eywah beya amma marka varmıs arkadaslar ole marka kullanılırmı :=) ne emusu vardır nette nede keylerı :=) allah yardımcınız olsun

pardon ya marka HARWARD mıs ben aceleden yanlıs yazmısım....sifresini bilen varsa bizahmet yazsın ... yarın da mac var :)

slm arkadaşlar bende sansui sc6000 var bunla nasıl kanal 1 in şifresini kırcam yardımcı olursanız sevinirim
not:flash bellek orjinal üstündekidir

Ya arkadaşlar vestel DVB 3600 FTA uydu alıcısına bu şifreleri nasıl gireceğiz yaww biri yardım etsin Allah rızası için maç var ve ben izleyemiyorum çıldıracağım yawww menü tuşluyorum fakat hiçbir şekilde şifre key girecek bir bölüm açılmıyor Allahını seven yardım etsin....

arkadaslar merhaba bendede next YE-2000X WAR NE yapmam gerekıyo lutfen yardımcı olun..pazar gunu servıse falanda ulasamıyom...

NEXT and Next Star - G8000-CI

için var mı :S nası yazcaz

vestel DVB 3600 FTA uydu alıcısı şifreyi nasil girecez biri acil yardim etsin kafayi yicem yoksa burda

Bende de GoldMaster 9400 CI war.BISS KEY Edit bölümüne giriyorum 10 00 00 00 00 00 şifresini yazıyorum fakat yayının açıldığı falan yok.Ne yapıcaz?

digimaster markalı uydu alıcısı war ona nasıl şifreyi yazacam

Geri