Kampanyamiza Beklioruz

"Gel, gel, ne olursan ol yine gel. İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel. Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel..."

"Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

Hz. Mevlâna Celaleddin-i Rumi
"

sağolun kardeşlerim katılan herkese teşekkür ediorum en azından 23 nisana kadar

bende bu kampanyadayım

şöyle dalgalandıralım . eline sağlık.

Biz de teröre karşı bir duruş sergilemeliyiz, tabii ki ben de varım.

arkadaslar artIk bende kampanya üyesiyim YA SEV YA TERKET....

Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür

selam millet, Ya SeV Ya TerKeT ...

Vatan İçin canımız feda olsun bu topraklardan hiçbir düşman ayak basamıyacak bastırmayacazda
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
DALGALAN SENDE ŞAFAKLAR GİBİ EY ŞANLI HİLAL!
OLSUN ARTIK DÖKÜLEN KANLARIMIN HEPSİ HELAL.
EBEDİYEN SANA YOK, IRKIMA YOK İZMİHLÂL:
HAKKIDIR, HÜR YAŞAMIŞ BAYRAĞIMIN HÜRRİYET;
HAKKIDIR, HAKK'A TAPAN, MİLLETİMİN İSTİKLAL!

bende 1 haftadır yoktum dedim noluo her 5 üyeden 2sinde bu avartar var şaşırdım neler oluor die şimdi anlaşıldı avartar değiştirmeden desteklioruz biz yürekler vatan için çarpıor. . .

çok güzel olmuş ay yıldız :)

konun 23 nisana kadar sabitlenmesini istiorum ama kabul edilir mi ?

Bende HH man a bayrak yaptım Ps de daha prof olan arkadaşlar geliştirirse güzel olur bu çalışmada kampanyaya girebilirmi

daha yüksek katılım beklioruz arkadaşlar + konunun 23 nisana kadar sabitlenmesini rica etmiştim olumlu ve ya olumsuz bi cevap alamadım

bende diyorum neden herkeste türk bayrağı var:) bende türküm ve bende bu kampanyayı desteklemeden gurur duyuyorum;)

mvardar' Alıntı:
daha yüksek katılım beklioruz arkadaşlar + konunun 23 nisana kadar sabitlenmesini rica etmiştim olumlu ve ya olumsuz bi cevap alamadım

Benden kesinlikle kabul +++++++++++

Böyle bir kampanya bence çok güzel düşünülmüş bir şey. Önemli olan birlik içinde olmak değilmi zaten ;)

Geri