Kampanyamiza Beklioruz

daha yüksek kayılım beklioruz arkadaşlar saygılar

ispik ayıp senin yapyıın sen de katılsana

katılmazmıyım yaw :)

Kampanyayı bende sonuna kadar desteklıyorum.
Bu avatarı secdım bende...

avatar pek değiştirmem . çok çok uzun zamandır aslan avatarını kullanıyodum ama HER ŞEY VATAN İÇİN

J@CK@L' Alıntı:
Kampanyayı bende sonuna kadar desteklıyorum.
Bu avatarı secdım bende...

seninkide çok güzel aslında bi arada onu mu kullansak

cok guzel bı kampanya yapmıssın sagol..

katılan her arkadaşıma ben den teşekkür böle birlik olduumuzu gördükçe seviniorum

ben sonuna kadar arkanızsayım dostlar.Bu avatarla devam etsem ..ileride sizinkine geçerim meraklanmayın:)

chuckies' Alıntı:
ben sonuna kadar arkanızsayım dostlar.Bu avatarla devam etsem ..ileride sizinkine geçerim meraklanmayın:)

ayıpsın kardeşim yeterki avatarımızda türk bayrağı olsun nasıl olursa olsun en azında 3 gün 5 gün 1 hafta böle sürdürelim katılımın artmasını bekliorum saygılarımla

böle yapınca nolucak..

mutlu oluyoruz hanfendi ;)

uzun bir aradan sonra tekrar burdayım cok şükür ve dönüşümde böyle bir kampanyayla karşılaşmak çok güzel...ellerinize sağlık

aSLihaN' Alıntı:
böle yapınca nolucak..

üzüldüm :( biz güzel bi kampanya yapıoruz terör eylelerine karşı en azında 1 hafta böle kullanalım bizimde tepkimiz olsun die desteklio

mvardar' Alıntı:
üzüldüm :( biz güzel bi kampanya yapıoruz terör eylelerine karşı en azında 1 hafta böle kullanalım bizimde tepkimiz olsun die desteklio

bunlar basit seyler (;
ama düşünmen genede hos..

aSLihaN' Alıntı:
bunlar basit seyler (;
ama düşünmen genede hos..

sesimiz çıkmasın dimi ablacım memleketi alsınlar götürsünler şimdi biz basit insanlarız kamoanyaya katılan destekleyen herkes basit insan kady, theozy,j@k@l biliumum mod ve asistan mod ve user arkadaşlarımız öle he nese senden de Allah razı olsun

Geri