Kampanyamiza Beklioruz

aslihan senide aramızda görmek bizi mutlu eder :cool: zaten 2 gündür hayatımın en kötü günlerini geciriom dersem cok iddaa lı olur ama iste neyse ;)

mvardar' Alıntı:
sesimiz çıkmasın dimi ablacım memleketi alsınlar götürsünler şimdi biz basit insanlarız kamoanyaya katılan destekleyen herkes basit insan kady, theozy,j@k@l biliumum mod ve asistan mod ve user arkadaşlarımız öle he nese senden de Allah razı olsun

buraya türk bayragı koyunca ölen sehitler azalıcakmı ?
bu yuzden basit dedim!
kişilere basit demedim asla..nerden nereye cekiosunuz ya..
ben memleketi alıp götürmemeleri icin elimde geleni yapiorum
sen hic merak etme..

aSLihaN' Alıntı:
buraya türk bayragı koyunca ölen sehitler azalıcakmı ?
bu yuzden basit dedim!
kişilere basit demedim asla..nerden nereye cekiosunuz ya..
ben memleketi alıp götürmemeleri icin elimde geleni yapiorum
sen hic merak etme..

aslihan olayı basit görmendi eleştiri belkide.herkes kendi çapında birşeyler yapıyor.ermeniler yıllardır uğraşmıyormu.katledildiklerine dair bir karar aldırmak için ne kadar finansman ayırdılar kimbilir..şimdi diyebilirmisin ya karar çıksa nolcak diye.
seni eleştirmek adına yazmadım yanlış anlama.ama tepkisini bir şekilde ortaya koyan arkadaşların heveside kırılmasın emi.
sevgiyle kal

BEYAZÜLKE' Alıntı:
aslihan olayı basit görmendi eleştiri belkide.herkes kendi çapında birşeyler yapıyor.ermeniler yıllardır uğraşmıyormu.katledildiklerine dair bir karar aldırmak için ne kadar finansman ayırdılar kimbilir..şimdi diyebilirmisin ya karar çıksa nolcak diye.
seni eleştirmek adına yazmadım yanlış anlama.ama tepkisini bir şekilde ortaya koyan arkadaşların heveside kırılmasın emi.
sevgiyle kal

kararın cıkmasını saglıcak kisiler bizim sectiklerimiz deilmi?
+tepki sadece avatarla olmaz arkadasım bnim demek istediim bu..
ama genede dusuncesine saygı gösteriorm ve
mvardar'a bunu dusunmen hos dedim zten (;

mvardar' Alıntı:
rica ediorum tartışma olmasın :(
mvardar amaç tartışmak değil .tepki hiç değil.tarzımda da öyle birşey hissetirmemeye çalıştım zaten.
Ama fikrimi yazmadanda edemedim ..olay budur

Burda aslında en güzel yapılan protesto bu avatar değişmidir.
Bence hiçbir tartışma olmadan duygularımızı en güzel yansıtabilecegımız
olay budur.

aSLihaN' Alıntı:
kararın cıkmasını saglıcak kisiler bizim sectiklerimiz deilmi?
+tepki sadece avatarla olmaz arkadasım bnim demek istediim bu..
ama genede dusuncesine saygı gösteriorm ve
mvardar'a bunu dusunmen hos dedim zten (;
aslıhan saygılar sunuyorum arkadaşım..sorun yok...

elimizden baska birseyler gelse sonuna kadar yaparız

ama suan icin elimizden gelen protesto yontemi budur.

ne mutku turkum diyene...

sonuna kadar destekliyorum kampanyaya katılan herkese teşekkürler

arkadaşlar unutmamanız gereken bi şey var o da tepki ne kadar büyük olursa etki o kadar gündem de kalır önemli hale gelir yıllarca bu oyunlara geldik keşke sorunlar gerçekten türkiye'nin içinden çıksaydı çözüm daha kolay olurdu ama karşıda, cahillikten ve belki de kötü yaşam standartları yüzünden; dış ülkeler tarafından yönlendirilmiş bireyler olduğunda her şey daha çok zorlaşıyor. ben bu olayları gündemde tutucak her türlü yaklaşıma karşıyım üzgünüm kampanyanıza katılmıyorum. çünkü günümüzde artık savaşı medya başlatıyor ve bitiriyor. vatanımı, bayrağımı, milletimi seven bi insan olarak benim bu oyunda rolüm yok.

ama çözümde var!!!! :)

düşüncelerim mi siz de bilirsiniz ki gerçek Atatürk' çülük vatana kendini adamaktan geçiyo bence insan kendini geliştirmeye bakmalı ne zaman ki teknolojide, bilimde, sanatta... en iyi noktalarda olucaz işte o zaman gerçekten; Atatürk' ü ve anlatmak istediklerini yaşıyacağız yani boşa zaman kaybetmeye gerek yok hepimize ilerleme yolunda eşsiz paylaşımlar diliyorum sevgiler

tabi kardeşim katılmaya mecbur değilsin ben kampanyayı başlatırken hem yaşanan terör olayları hemde bu olayların paralelinde forumumuz da yaşanan tartışmalara karşı birlik olma çağrısıydı her kesin düşüncesine saygımız var

saygılar

mvardar' Alıntı:
tabi kardeşim katılmaya mecbur değilsin ben kampanyayı başlatırken hem yaşanan terör olayları hemde bu olayların paralelinde forumumuz da yaşanan tartışmalara karşı birlik olma çağrısıydı her kesin düşüncesine saygımız var

saygılar

arkidişim çok güzel anlamışsın yazdıklarımı :eek:ut:
neyse bence şimdi paylaşım zamanı ben gider bakiim arkidişlerim neler döktürmüşler size ii kampanyalar başarılar

tabiki sonuna kadar destek veririm ama fakat velakin ben bunu sitede avatarıma bayrak resmi koyarak değil:)

b@i@c@i' Alıntı:
tabiki sonuna kadar destek veririm ama fakat velakin ben bunu sitede avatarıma bayrak resmi koyarak değil:)

destek vermen yeterli

açıkçası avatarımda da hoş durdu

zaten bi süre sonra kaldırıcaz

23 Nisan' a kadar dursun bari :D

Geri