iSpiK
Kadim Dost
aslihan senide aramızda görmek bizi mutlu eder zaten 2 gündür hayatımın en kötü günlerini geciriom dersem cok iddaa lı olur ama iste neyse
mvardar' Alıntı:sesimiz çıkmasın dimi ablacım memleketi alsınlar götürsünler şimdi biz basit insanlarız kamoanyaya katılan destekleyen herkes basit insan kady, theozy,j@k@l biliumum mod ve asistan mod ve user arkadaşlarımız öle he nese senden de Allah razı olsun
aSLihaN' Alıntı:buraya türk bayragı koyunca ölen sehitler azalıcakmı ?
bu yuzden basit dedim!
kişilere basit demedim asla..nerden nereye cekiosunuz ya..
ben memleketi alıp götürmemeleri icin elimde geleni yapiorum
sen hic merak etme..
BEYAZÜLKE' Alıntı:aslihan olayı basit görmendi eleştiri belkide.herkes kendi çapında birşeyler yapıyor.ermeniler yıllardır uğraşmıyormu.katledildiklerine dair bir karar aldırmak için ne kadar finansman ayırdılar kimbilir..şimdi diyebilirmisin ya karar çıksa nolcak diye.
seni eleştirmek adına yazmadım yanlış anlama.ama tepkisini bir şekilde ortaya koyan arkadaşların heveside kırılmasın emi.
sevgiyle kal
mvardar amaç tartışmak değil .tepki hiç değil.tarzımda da öyle birşey hissetirmemeye çalıştım zaten.mvardar' Alıntı:rica ediorum tartışma olmasın
aslıhan saygılar sunuyorum arkadaşım..sorun yok...aSLihaN' Alıntı:kararın cıkmasını saglıcak kisiler bizim sectiklerimiz deilmi?
+tepki sadece avatarla olmaz arkadasım bnim demek istediim bu..
ama genede dusuncesine saygı gösteriorm ve
mvardar'a bunu dusunmen hos dedim zten (;
mvardar' Alıntı:tabi kardeşim katılmaya mecbur değilsin ben kampanyayı başlatırken hem yaşanan terör olayları hemde bu olayların paralelinde forumumuz da yaşanan tartışmalara karşı birlik olma çağrısıydı her kesin düşüncesine saygımız var
saygılar
b@i@c@i' Alıntı:tabiki sonuna kadar destek veririm ama fakat velakin ben bunu sitede avatarıma bayrak resmi koyarak değil