Kaç KişiyLe Çıktınız??

Kaç KişiyLe Çıktınız??

• Kendimi Hazır Hissetmiyorum ( Daha MiLLi OLamadık :P)

Kullanılan: 16 10.8%
  • 1-3 Arası Bişhey (mutevazi)

Kullanılan: 33 22.3%
  • 4-7 Arası ( Fena SayıLmaz :) )

Kullanılan: 30 20.3%
  • 7-9 Arası (Bayağı HızLı )

Kullanılan: 14 9.5%
  • 10 ve üstü ( yorumsuz )

Kullanılan: 55 37.2%

• Kullanılan toplam oy
    148

alish

вυяαq αℓι&#1
Reaction score
0
Evet hh SakinLeri.. Şimdiye Kadar Kaç Ceviz Kırdınız ÖğreneLim BakaLım.. Aramızda En HızLıLarı KimLermiş Acaba :)

BEN İKİ :cool: ya alish bey siz kaç ceviz kırdınız :eek: :eek: bu konuyu actığınıza göre sende var bir hikmet ama :cool:

23 tane...en sonuncusu hamile kaldıgı için artık ciddi bir ilişki yaşamam gerektigini anladım....bu seferki cok ciddi olacak

cok fazla desem... ama aşık olduumu sorarsan o az baya bi az ;)

ilk okul 1. sınıftan beri çıkıyorum ııııı bir düşüneyim 35 i aşmışımdır ama bir yerde dur demek lazım dimi :D

Bence Herkes Kaç Kişiyle çiktiğini Değil Ayni Anda Kaç Kişiyle çiktiğini Yazsin Ben 6 Kişiyle 5,ü Izmir Aydin 1 Köyden

Bole adı konmamıs ılısqılerde dahılmı (geceLıq:D) eger ole ıse Dılım varmıor

GREAT İDEA' Alıntı:
Bence Herkes Kaç Kişiyle çiktiğini Değil Ayni Anda Kaç Kişiyle çiktiğini Yazsin Ben 6 Kişiyle 5,ü Izmir Aydin 1 Köyden

Sen kendini aşmışın fazla söze ne hacet :mad:

Komik (((:)

εگмεя' Alıntı:
BEN İKİ :cool: ya alish bey siz kaç ceviz kırdınız :eek: :eek: bu konuyu actığınıza göre sende var bir hikmet ama :cool:

Bende Hikmet OLsaydı Düzgün Bi İlişkim OLurdu εگмεя :) Sayısını Ne Sen Sor Nede Ben SöLüyeyim.. Düzgün Birini BuLamadık ki .. ALLAH Beni Bu Dünyaya KadınLarı AnLıyayım Diye YoLLamadı :)

DureX' Alıntı:
Bole adı konmamıs ılısqılerde dahılmı (geceLıq:D) eger ole ıse Dılım varmıor

ehuheh yaw harbi öyle ise say say bitmez..Ama tek birini Sevdim o da sırtımdan vurdu:ter:

ifrit' Alıntı:
bence burada boyle yuksek rakamlar cikmasi hic de hos degil, bu kadar yozlasmamis olmamiz lazimdi bizim :(

keske herkezin en fazla 5 ciksa...

ÇOK HAKLISIN İFRİT ABİ AMA BU ZAMANDA KIZLAR SALÇA OLUYO ERKEKLERE KIZLAR ARASINDA SANKİ BU Bİ ÜSTÜNLÜK ARZ EDİYO

Gerçekden Aşık Olup Çıktığım 3 Kişi Var Ama 1 Kişi Varki Unutulmuyor ..!
I Love You Gonca ..!:hhman:

GREAT İDEA' Alıntı:
17 Yaşindayim En Az 100 ,ama 2 Kere Aşik Oldum

RekorLar Kitabına mı Girecen Ne ? Ömrün Yetmez Bea :)

Geri