Kızlar erkek arkadaşının nasıl giyinmesini ister? :D

CLaSiK

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar erkek arkadaşınısın nasıl giyinmesini isterdiniz? cevap verirseniz sevinirm...

spor :sigara:

klasik giyinenlerden nefret ediorum :sigara:

kırmızıkız klasik giyinenlerden niçin nefret ediyorsun?

bilmem. oldum olası hoşlanmıorum..sadece özel günlerde göze hoş görünüyorlar. ama her gün kumaş pantolon,klasik gömlek ve klasik ayakkabı gözüme hiç te hoş görünmüor :sigara:

nedir kardeşim spor spor... mantar mı sandınız bizi :) biliyorum iğrenç bi espri ama duramadım işte:)

bilmem. oldum olası hoşlanmıorum..sadece özel günlerde göze hoş görünüyorlar. ama her gün kumaş pantolon,klasik gömlek ve klasik ayakkabı gözüme hiç te hoş görünmüor :sigara:

evet emine hh buluşmasına klasik gelcem :biggrin:biggrin:biggrin

bilemedin işte. spor denilince akla o mu gelio.. sıfır kol giymem. göbek açık hiç giymem.. converse bayılırım ama..

+ herkesin kendi seçimi..arkadaş sordu bende cvp verdim..mantar gibi nie atlıosun ki şimdi :)

e tamam işte bende düşüncemi yazdım.. :sigara:

herkes kendine yakışanı giysin.

bu arada yeni üyeler yazdıklarımıza dikkat edelim.

ooff off :sigara:

paso siyah giyiyorm nadir deişik renk giyerim saclarım sürekli dağınıktır sivri metal bi bilekligim war pantolon her an düşücek gibi duruyo(mus öle diolar) :D:D kroluktan kastınız bu deildir ins

Ne güzel konu açmışım be herkesde spor seviyormuş o zaman spor takılıyorum artık :D

Geri