Kız Bana Yazıyor Mudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahaha daha nasil umutlanacaksin git konus düsünmekten iyidir :melek

ne kadar pisiriksiniz yaa

ne var düsünürse aha bu cocuk düsünüyor kim ne diyor

yazıyor mu sence bana bilmiyorum delirecem onu geçen sene seviyordum ama teklifimi kabul etmedi yıl boyunca onu uzaktan sürekli kestim ve oda kestiğimi anlamıştı yazın onu unuttum:D ama şans eseri tekrar karşılaştık bana ilk o laf attı konuştuk biraz.geçen hafta onun yanından geçtim bana dik dik baktı ben bakmadım hiç ertesi gün bu okula mini etekle ince çorapla geldi:).bana yazıyor mu bilemiyorum belkide geçen seneki onu kesmelerimden rahatsız olup benimle arkadaş kalmak için mi söledi o sözü bile miyorum.:(

öf ne kadar cok inceliyorsun git konus

git konus

daha baska bisey demiyorum gidip kizla konusmadimki diyim asiliyor asilmiyor :melek

yazıyor mu sence bana bilmiyorum delirecem onu geçen sene seviyordum ama teklifimi kabul etmedi yıl boyunca onu uzaktan sürekli kestim ve oda kestiğimi anlamıştı yazın onu unuttum:D ama şans eseri tekrar karşılaştık bana ilk o laf attı konuştuk biraz.geçen hafta onun yanından geçtim bana dik dik baktı ben bakmadım hiç ertesi gün bu okula mini etekle ince çorapla geldi:).bana yazıyor mu bilemiyorum belkide geçen seneki onu kesmelerimden rahatsız olup benimle arkadaş kalmak için mi söledi o sözü bile miyorum.:(

...

Junior Nazi İçin Sen Gidip Konuşsana Bi AbLası oLarak.. Hem Sevaba Girmiş oLursun.. =D

Demi C0Lossus.. :001_rolleyes:

:sneaky2: baska bi isteginiz varmi?

behocum ayni yorumu yazip durma anladik ama bilmiyorum asiliyor asilmiyor bosver seviyorsan gider konusursun bu kadar :melek

Tamam dai o zaman sana bir yol söyliyim, şimdi kızın en yakın arkadaşına giidyorsun ve kızın çıktığı birini olup olmadığını soruyorsun, sonra kızda bunu gidip arkadaşına anlatıyor :D
eğer bundan sonra kız sana bakarsa konuş eğer hiç bakmıyorsa unut ;)

:sneaky2: baska bi isteginiz varmi?

behocum ayni yorumu yazip durma anladik ama bilmiyorum asiliyor asilmiyor bosver seviyorsan gider konusursun bu kadar :melek

ben beho değilim
sevmiyorum ayrıcada güzel kız ama teklif ederse çıkarım beni umutlandırdı ama geçen sene aşıktım ona :aşk :aşk :aşk

bana aşıksa :biggrin

ne halin varsa gör sevmiyormus bir gün önce sorunca seviyorum

hadi uleyn milletin kizi oyuncakmi :Sopa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri