Kız Bana Yazıyor Mudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana yardım etmek imkansız len ne deseler hemen bi cevap buluyon :durdurun bi seviyom dion bi gecen sene seviodum dion bi asık deililm dion asık olmasan şimdiye 10 kez konusmustun kızla yada asık olmasan bu kadar düsünnmessin seviyomu sevmiyomu die gider sorasın sen kıza takımsın kafayı :D gecen seneden kalmış kafanda :durdurun gittttt konuşşşşş artıkkk yoksa kız istiyosa bile şimdi kız vazgeççek sona...

o kızdan uzuak dur sen en iyisi baska bi kız bul ona asık ol yoksa psikolojin bozulur bak söliim kafayı yersin :durdurun durum suan onu gösterio

ben dahil herkesin dediklerini unut, önce otur bi kendinle kal düşün. daha ne istiyosun o belli değil, düşünceni ölç tart karar ver, yok çöyle seviomda aşk yokda unuttumda özledimde, net ol kardeş, senin ne istediğin belli değil, konuşmaktan bile tırsarken uzak dur daha iyi, olacak işide bozma, önce kendine net cvp ver sonra gel burda yardım iste, millet seferber oldu ama sen sürekli değiştiriyosun yorumunu.

ben dahil herkesin dediklerini unut, önce otur bi kendinle kal düşün. daha ne istiyosun o belli değil, düşünceni ölç tart karar ver, yok çöyle seviomda aşk yokda unuttumda özledimde, net ol kardeş, senin ne istediğin belli değil, konuşmaktan bile tırsarken uzak dur daha iyi, olacak işide bozma, önce kendine net cvp ver sonra gel burda yardım iste, millet seferber oldu ama sen sürekli değiştiriyosun yorumunu.

o beni istiyorsa onu kıramam bende onu istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri