Kız Bana Yazıyor Mudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin dostlar hala abaza abaza dolanırken sen sana köle olmuş sevgilinle dolaşırken çok iç çekerler sonra :D

kaçmak istemeyen arkadaşlarda tasmalarıyla mutlu mesut yaşarlar bide kapılardan geçerken başlarını eğsinler boynuzlar takılır sonra :D

Saçma Sapan Konuşmussun Herkesi Aynı Kefeye Koyma Ne Yani Erkek Teklif Edince İpleri Onun Eline Vermişmi Oluyor O Zaman Bende Böyle Bir Yorum Yapayım Kız Teklif Ederse Zaten O Kız O Zaman Lay Lay Lom Kullan At Desem Doğrumu Olur Sence..
Şahsen Ben Bir Kızın Bana Teklif Edeceğine Benim Ona Teklif Etmem Daha Doğru
Şunu Unutmayın Aldatacak Kişi Her Şekilde Aldatır..

erkeğin teklif etmesi kural sanırım :D unut onu kardeşim o devir geçti, sen daha hiçbirşey görmemişsin, o eski annelerinizin bablarınızın yaşadığı her ne olursa olsun ilişkimdir deyip bozmamak için elinden gelenin yapıldığı ilişkiler kalmadı. artık ne kızlar en ufak bir olumsuzluğa dayanıyor nede ilişkilerde samimiyet kalıyor, ama herşeye rağmen bulursan öyle bi kız hiç durma yapış ama yok kardeş yok, ama ben böyle iyiyim dersen oda senin tercihin, ben tecrübelerimi paylaştım, genelleme yapmam da gayet normal, konumum ve işim gereği her türlü ortamda her türlü insanı tanıyor ve iletişime geçiyorum ve genelleme yapıyorum. eski ilişkiler bitti, erkeğin teklifi diye bişey kalmadı, hoşlanan gelir içini açar ama senin ona içini açtırtman senin için çok önemli bir artıdır bunu unutma.

Kardes senin durum gene iyi aynı okulda deilsiniz.ben bunu aynısını aynı sınıftan bi kızla yasadım çok kararsız kaldım ne yapayım die :D sen sadece kendi duygularına göre hareket et kızı seviyosan git konuş yada kızı unut baska caresi ya konuscan yada konuscan yoksa öle yapsaydım keske böle yapsmıydım acabayla olmuyo bu işler sen ilgini belli et oda ilginelirse tmmdır :D

işte bende bundan bahsediyorum
Kaçan Kovalanır Dedim Ama Kızada Hiç Yüz Vermessen Bakmaz Tabi Yanlış Anlaşılmasın Zarf At Kıza İnceden Onu Terreddüd De Bırak Acaba Sevio Mu Sevmio Mu Gerçekten İstiyo Mu İstemio Mu Zaten Bunları Düşünürken Seni Düşünüo Olucak Ufaktanda Başlar Bişiler Güven ;)

kacankovalanır tmmda sen kacarken kızı baskası kovalarsa o zamn kalırsın öle bence sen ne kac ne kovala onun yanında ol yeter kacmak kovalamak bana göre birbirilerini mal yerine koymak gibi bişi oluo karsısındakine bile bile acı cektirmek sacma bişi bunları yasadım ordan biliyorum

kızın annesinden kız kardeşine kadar tanıyom:D

yedekte bekleyen var yani :hhmencool:

Kız sana yazıyor mu bilmem ama sen o kadar çok 'gereksiz' şeyler yazıyorsun ki, sayende forum çöplüğe döndü.

senin gibi forumu bilen birinin bunu demesi üzücü
konu yeri doğru , içerik uygun
anlamadım valla bi de banlandı çocuk :thumbdown:

kaçmak istemeyen arkadaşlarda tasmalarıyla mutlu mesut yaşarlar bide kapılardan geçerken başlarını eğsinler boynuzlar takılır sonra :D

:durdurun

bu sabah gördüm günaydım dese miydim benim abaza dostlarım falan hemen ooooo falan yapıyor ondan diyemedim

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurunkoptum:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Biraz utangac mısın bana mı öyle geldi. :D Gerçi utangac olmasan bu isin Piiri fln olurdun...

Öncelikle bazen kızlar kendine aşık etmek için elinden gelen çabayı yapar. Hep yakınlık gösterir selam verir Muhabbet kurmaya falan çalısır fakat senin ona karsı birseyler hissettiği anda hemen soguk davranmaya baslar acıldıgın zamanda ben seni arkadasım olarak görüyorum Felsefesi falan yapar. 1 - 2 Kez yasadım ben bu durumu iyi bilirim. Kızlar Seytana bile pabucu ters giydirir dikkatli ol. :D

Senin yapacagın is Kızla iyice samimi ol kendini iyice bi tanıt ondan sonra ondan hoslandıgını kelime oyunlarıyla falan belli et yüzü hfif kızarıp gülümsüyorsa iş tamam aa yüzünden garip bi ifade olusursa ordan hemen uzaklas. :D

Biraz utangac mısın bana mı öyle geldi. :D Gerçi utangac olmasan bu isin Piiri fln olurdun...

Öncelikle bazen kızlar kendine aşık etmek için elinden gelen çabayı yapar. Hep yakınlık gösterir selam verir Muhabbet kurmaya falan çalısır fakat senin ona karsı birseyler hissettiği anda hemen soguk davranmaya baslar acıldıgın zamanda ben seni arkadasım olarak görüyorum Felsefesi falan yapar. 1 - 2 Kez yasadım ben bu durumu iyi bilirim. Kızlar Seytana bile pabucu ters giydirir dikkatli ol. :D

Senin yapacagın is Kızla iyice samimi ol kendini iyice bi tanıt ondan sonra ondan hoslandıgını kelime oyunlarıyla falan belli et yüzü hfif kızarıp gülümsüyorsa iş tamam aa yüzünden garip bi ifade olusursa ordan hemen uzaklas. :D

adam banned sen kime anlatıon anlamadım :durdurun

konu kapatılsın işi bitti galiba

Gelince Okur Belki. :001_huh: 10 Gün sonra falan. :durdurun

Kız buna Şiir yazıyomusta onu tartısıyoz...:D:durdurun

:D el birliğiyle banlattıkmı şimdi yane :D

samimileş hoşlandıgını söyle arkadaş ayagı yapıyosa bi süre sonra artık senden hoşlanmıyorum geçti bitti de bu sefer tam tersine dönüyo.tecrübeyle sabittir =))

samimileş hoşlandıgını söyle arkadaş ayagı yapıyosa bi süre sonra artık senden hoşlanmıyorum geçti bitti de bu sefer tam tersine dönüyo.tecrübeyle sabittir =))

sende 10 gün sonası için anlatıon galiba :durdurun
adam ban yemiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri