Kız Bana Yazıyor Mudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardes senin durum gene iyi aynı okulda deilsiniz.ben bunu aynısını aynı sınıftan bi kızla yasadım çok kararsız kaldım ne yapayım die :D sen sadece kendi duygularına göre hareket et kızı seviyosan git konuş yada kızı unut baska caresi ya konuscan yada konuscan yoksa öle yapsaydım keske böle yapsmıydım acabayla olmuyo bu işler sen ilgini belli et oda ilginelirse tmmdır :D

aynı okuldayız :D

Boşver havasını falan yanaş kızın yanına ve niyetini falan belli et,olursa olur olmazsa eyvallah dersin, üzülme sana kız mı yok...

Neden benimle bi yerlere gidip en azından b çay bahcesine gidip Çay içip muhabbet etmeyi istemiosun de :durdurun anlıcaksındır hem klasında sarsılmaz ;)

havalıymış hıh:thumbdown: oğlum o havalıysa sen nesin sönükmüsün:durdurun çıkart bi iğne patlat balonunu sönsün havası:001_rolleyes: malum şeyi kastetmedim kıza saldırma sakın:durdurun cool ol dünyanın sonu değil, bak o sana ne yapmış bi merhaba bi hayır:glare: anladınmı şimdi kaçan kovalanır neymiş:hhmencool:

colossus müjde en tembel üye sıralamasına girmişsin :)

havalıymış hıh:thumbdown: oğlum o havalıysa sen nesin sönükmüsün:durdurun çıkart bi iğne patlat balonunu sönsün havası:001_rolleyes: malum şeyi kastetmedim kıza saldırma sakın:durdurun cool ol dünyanın sonu değil, bak o sana ne yapmış bi merhaba bi hayır:glare: anladınmı şimdi kaçan kovalanır neymiş:hhmencool:
en son bana merhaba dedi o beni arada sırada izliyor bunu anlayabiliyorum ama amacı ne onu anlamadım bugün yanına gidebilirdim ama gitmedim aynı sınıftaydık:(
colossus müjde en tembel üye sıralamasına girmişsin :)
ben tembelsem bana tembel diyenleri görmek istiyorum hayatta nasıllar:D

Dai bu kadar şeyle ümitlenme derim yani, bizim okuldada biri var ne zaman görse sesleniyo ben onu görmesem bile yanıma geliyo ,selam veriyo , ama ben tepki vermiyorum %100 emin olamadığım için :D

bence dönüp sana bakiyorum gibisinden bakiyosa gerçektir...

sen yine behoda takildin

ne diyorum sana git konus burda yazmakla cözüm üretilmiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri