coolluğu bozma ama ilgini tamamen çekme, tam anlamıyla göster ama elletme kardeşşşşşo gelecek oooooo
:saskin sadece nasilsin dedi diye sana asiliyormu yani kimse selam yok artik :hadiordan
NasıLsın Yassi..?? =D asdashahaauhd :closedeyes:
hevesmi seviyormusun?
Kız sana yazıyor mu bilmem ama sen o kadar çok 'gereksiz' şeyler yazıyorsun ki, sayende forum çöplüğe döndü.
seviyorum ama onu sevdiğimi anlamam zor
kardeş seni çooom iyi anlıyorum, ya kaçarsa diye telaştasın, inan bende senin gibiydim, masum takıldım olmadı romantik takıldım olmadı, çok canım yandı, ta ki en sonunda 10000 lirayı batırınca bi ..........nun uğruna baktımki hata bende ne zaman kaçan ben oldum rahat edende ben oldum, aklına bile gelemeyecek kadar güzel kızlarla dolaşmaya başladım, sevgi dersen oda seviyorsa gelir sana açılır, ama ilk sen açılırsan inan işin çoook zorlaşır ama imkansız değil tabiki, benim amacım senin güçlü olman ipleri her daim elinde tutup kafan rahat ilişkini yaşaman.
Kız sana yazıyor mu bilmem ama sen o kadar çok 'gereksiz' şeyler yazıyorsun ki, sayende forum çöplüğe döndü.
iyi o zaman bak simdi tek yapman gereken samimi ol yok efendim dikkat cekmekmis bilmem biseymis yok kacmakmis yok kovalamakmis zaten muhabbet sanal ortamda var git konus sadece bi merhabe de gerisi gelir :goz:
kardeş ilgini belli et ama soru işareti bırak, eğer içinde istek varsa o soru işaretini çözmek için sana gelicek ondan sonra ipler sende artık![]()
samimi olacamda arkadaşları var yanında gidip konuşurum yoksa çıkışlarda onu takip ediyom yine arkadaşları var yanında![]()