Kısa Senaryolar

GANDALF383

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle Ben ksıa videolar çekmeyi ve senaryolar kurmayı severim ve bence herkezin içinde bi senarist var.Bu yüzden senaryo oyunumuzun çok eğlenceli ve zevkli olacabileceğini düşünüyorum.Tabi kendinizi kaptırırsanız.şimdi olay basit :biggrin

Umarım beğenirsiniz arkadaşlar isteyen fikir beyan edebilir.amacım farklı ve zevkli bişeye hep beraber başlamak bunda herkezin emeğinin geçmesini isterim:melek.

kural 1: Şimdi en az 2 en fazla 5 cümleyle senaryoyu devam ettiricez.
kural 2: Düzgün ve senaryoya uygun fazla abartıya kaçmadan devam cümlesi kurulucak.
kural 3: Hayal gücü sınırsız :D
kural 4: Gerekli görülen yerde senaryoyu devam ettiren arkadaş isteğine göre bitirebilicek..
kural 5: Senaryoyu bitiren arkadaş kafasına göre yeni bir senaryoya başlangıç adımını atabilecek yada diğer bir arkadaşın başlaması talebinde bulunabilecektir.
Kural 6: Senaryolarınıza Resim,Animasyon Eklemek serbest istediğiniz kadar gerçekcilik katabilirsiniz.Sınır yok

Fakir bir hayata sahip olan 2 arkadaş bir gün büyük bir alış veriş marketine gitmeye karar verir.Bisikletlerine binen 2 genç yola koyulurlar....

1193879959.bmp

çok fazla gitmeden yolda çok güzel iki kız görürler..o an neye uğradıklarına şaşırırlar.tam o sırada............................

bu kızların otostopçu hayat kadınları olduğunu farkederler. Ama amaçları bu değildir ? :D:D

kızları takip etmeye karar verirler.kızların gitmeye karar verdikelri alış veriş merkezine gelmeleri onları şaşırtır.kızlar magzaları gezmişdir ve çok yorulmuştur.her hangi bir cafeye oturmaya karar verirler ve bizim 2 genç

KAfeye oturuRLAr CS oynarlar :D

(abi cs nerden çıakrttın yapma yakışlı :D ) cs den sonra karşı masaya oturan gençler bu iki kızla nasıl konuşabileceklerini tartışır ve onlara birşey ısmarlamaya karar verirler.fakat fazla paraları yoktur ve arka masada bir çanta görürler...

çanta da bomba olma ihtimalini göz önünde bulundurarak cafe sahibine söylerler cafe sahibide hemen 155 polis imdat ı arar. :help

155 hiç olmadığı kadar seri bir şekilde gelir ve çantada bomba olduğunu anlar. Bomba imha edilir durum üzerine cafe sahibi büyük bi zarardan kurtulduğu için gençlere yüklü bir para verir ....:D

bu arada kızlar bomba korkusuna topuklamışlardır... polisler kimin şüphelendiğini cafe sahibine sorar ve o da 2 genci gösterir...:slap

çocuklar bir dahada kimsenin işine burnunu sokmamaya karar verirler ve film sona erer :D

abi devam edioruz filimi bitiren tekrar devam edicek yada isteği üzerine ondan sonra gelen kişi yeni bir senaryoya başlicak. o zaman hadi gene ben başliim.

2.senaryo
ozan çok çalışkan bir çocukdu ve okul 1.si olursa 4 seneliğe yatay geçiş yapıcakdı.okul açılalı 2 ay olmuştu ve yazılılar başlamıştı.Ozanın aklında sadece 2 gün önce gördüğü bir kız vardı bu yüzden yazılılara çalışamamıştı ozan.....

hoca sınav kağıtlarını dağıttı ve ozan kağıda bakıp yanındaki arkadaşına:
"Mustafa s.çtık abi ne b.k yiycez şimdi"dedi

sınav bitmek üzereydi. ozan boş boş etrafına bakıyordu bi anda birisi ozanın kağıdı alıp kendi kağıdı verdi ona ozan ne olduğunu anlayamadı. kendi kağıdını veren 2. gün önce gördüğü o kızdı....

kız ozanın şimdiye kadar hiç görmediği kadar güzel ve çekiciydi şaşkınlığıyla kıza ne diyeceğini bilemiyordu zaman durmuştu ozan için bildiği tek şey bu kızı görmeye devem ettiği sürece yazılılarını kızın hazırlayacağıydı :)

yazılı bittikden sonra kız ozan'ı kantine çağırdı tabi ozan da hemen atladı. :D. merhaba ben nilay dedi kız :) ....

ben de ozan dedi ozan :D o anda kız "ozansan bana bi şiir okusana " şeklinde iğrenç bi espri yaptı :D

ozan dona kaldı:saskin. bu seviyede espri yapan birinin yazılı sınavından ne kadar iyi not alabilirki diye düşünmeye başladı :vur

sonra "boşver yazılıyı şimdi sırası değil" diye düşündü ve " şu an bağlamam yanımda değil ozanlar bağlamasız ne şiir okuyabilir ne türkü çığırabilir" şeklinde nilayınkinden daha iğrenç bi espri yaptı :D

Geri