Kırmızıkız Kırmızı Koltukta :P

romantizm konularını kapatırken hiç acıdığın oluyo mu user lara :D:D

genelde inanılmıyor ama evet.. sanki ben açmışımda benim emeğim boşa gidiyormuş gibi oluyorum.. kapatmamak için elimden geleni yapıorum ama.. kurallar çerçevesindeyis sonuçta :vur

Yöneticisi olduğun bölümdende anlaşılacağı üzere romantik ve duygusal birisin. Reel hayatta romantik olmannın artıları ve eksileri nelerdir?

Görüldüğü gibi en anlamlı soruyu ben sordum.. :melek:melek:saskin:saskin

niye kirmiizi bu koltuk sebeb ne yane hosuna gitmesinde sana neyi hatirlatiyor...?

emoşa ne güzel sorular soruosunuz bana hiç sorulmadı bunlar :hadiordan

Yöneticisi olduğun bölümdende anlaşılacağı üzere romantik ve duygusal birisin. Reel hayatta romantik olmannın artıları ve eksileri nelerdir?

Görüldüğü gibi en anlamlı soruyu ben sordum..

evet.. deli doluyum.. ama bunun yanında da fazlasıyla duygusalım.. en ufak bişeyi kendime göre yorumlar [ama hep olumsuz] oturur ağlarım =( yada bana söylenen bi sözü farklı yönlerden kendime eleştiri olarak algılarım.. bunlar sanırım - yönleri..

ama + yönlerini düşünürsek böyle olmakta biraz hoşuma gidiyor açıkcası.. ne bilim.. mesela en basiti o anki duygularımı şiirle anlatabilirim.. tabi anlayana =))

aslında ortalamam lazım ama yapamıorum işte. yeri geliyor bu duygusallık içimi yumuşatıyor yeri gelince de canımı yakıyor.

Şiirle aran iyi anladığım kadarıyla.........

Hayatı da şiir gibi yaşayabiliyor musun?

evet şiirle aram iyi.. yazmayı ve okumayı çok seviyorum..

hayatı şiir gibi yaşıyormuyum..yeri geldikçe dieyim..şiir gibi yaşamayı değilde yaşadıklarımı şiirle anlatabiliorum sanırım..

₣ΘЯΖά ЌάЯTάĻ;3202236' Alıntı:
ya valla ben sana çok sorardım aam tam anlamıyordum yeni sayılırım
ben nezaman otururum kırmızı koltuğa sana sordum infatuate :goz:

kırmızı koltuğa yöneticiler oturuo, sizler siyah koltuğa oturuosunuz, o işlere de deerparty bakıo =)

emoşa ne güzel sorular soruosunuz bana hiç sorulmadı bunlar :hadiordan

kıskandı benim melekim :melek

hayatta asla vazgeçemiyeceğin 3 şey nedir ? ( tutku anlamında )

ne olursa olsun ailem benim için çok önemlidir.. en büyük tutkum o ailedeki bireyler..asla vazgeçemem..

2.ise dediğin gibi tutkunluk.. sanırım biraz işkoliğim.. işime aşığım derler ya öyle benimkide.. yükselmek hoşuma gidiyor..en yükseğe çıkmak,kariyer dier bi tutkunluk..

3. yok valla :saskin belki yine aşık olursam "aşkım" derim :p

мя.кLєx;3202274' Alıntı:
sorularım bitmedi emine gelince devam ederim gebze team dondurma yemege gidiyo :D:D

zıkkım ye.. sen ama sadece :D

Geri