Kırmızıkız Kırmızı Koltukta :P

1.Forumda en sevdiğin üyeler kimler?..

2. "şυ ∂iℓiмє кσℓαу αмα уüяєğiмє zσя вi ∂υяυм.." imzandaki söz kime ? :D

iyi yanların kötü yanların nedir kendini anlat bize yanı :goz:

iyi yanlarım melek gibiyimdir öyle böyle değil :melek :p

iyi yanlarımı kendimden ziyade etrafımdakiler bilir die düşünüorum.. =) ama kötü yanlarımı gayet iyi biliorum.. aşırı alınganımdır.. farkındayım.. olur olmaz şeylerde alınır kendime sorun yaparım =( ispik in de dediği gibi bayan trip im :p

he bide fazla duygusalım gariba =( bu da yeri gelince canımı fena yaktığı oluyor..

gülmeyi çoks everim ama oldukça da sinirliyimdir.. saman alevi dedikleri gibi.. biranda sinirlenirim ama sinirim geçince sanki hiçbişe olmamış gibi devam ederim =)

₣ΘЯΖά ЌάЯTάĻ;3201956' Alıntı:
peki şimdi hayatında biri varmı bu arada beni yanlış anlama sana asılmıyorum oke

zaten aşkım var benim sadece sanki birisi var gibime geldi doğrumu :D

şuan da hayatımda kimse yok müzmin bekarım :melek

1.Forumda en sevdiğin üyeler kimler?..

2. "şυ ∂iℓiмє кσℓαу αмα уüяєğiмє zσя вi ∂υяυм.." imzandaki söz kime ? :D

en sevdiğim üyeler.. çok kişiyi seviorum.. ama "en"lerim beni anlayanalr sanırım..şirine kopuk maximus feryall zaten başta olanalr.. forumun bana kazandırdıklarını sorarsa kimseye değişmeyeceğim infatuate ve jewel..

erkek arkadaşlardan da ispik ve genco benim için her zaman number one .. :melek

bu liste böle uzar gider.. de "EN"ler bunlar =)

imzamdaki söz geçmişimle ilgili bişey..bi şarkı sözü aslında ama beni tanımlıo sanki..

yurt dışında yaşıyacak olsan ilk hangi şehri seçersin ? =)

nie bilmiorum İtalya isterdim.. çok merak ediorum =)

erkekler derken genco ve ispik dedin de maximus u nıye oraya yazmadın ... yaşar dai bu işe bozulur gibi gelio bana :D

bayanlar lokaline gidip okey batak briç poker pişti papaz kaçtı vb oyunlar oynadınmı hıc :hhcool

erkekler derken genco ve ispik dedin de maximus u nıye oraya yazmadın ... yaşar dai bu işe bozulur gibi gelio bana :D

ama ispik ve genco forumun bana kazandırdıkları.. maximus u forumdan tanımadım ki =))

evleneceğin kişinin öğrenim durumu senin için ne kadar önemli ? ( baymıyorum di mi =)

estağfurullah =)

öğrenim durumu..düşünmedim desem yalan olmaz.. ama madem sordun düşüneyim =)

açıköğretimden üni. okuyorum.. bitirirsem evleneceğim kişininde üni. bitirmiş olmasını isterim sonuçta =)

ama yok baydı devam etmicem üni. ye dersem farketmes.. lise mezunundan aşağı olmasın o durumda :p

kişilik daha önemlidir bende. adam gibi adam olsun da =)

Kaç kardeşsin ?

Hackhell senin için ne ifade edio ?

En çok gidip gezmek istediğin ülke ?

Hayattan beklentilerin nelerdir ?

TşKLeR !!!! :D

ben bişe sormuyorum arkadaşlar baya bastırıyor zor bi durum ama bende kırmızı koltukta olmak isterim sen bana bakma arkadaşların sorularını yanıtla ben forum jokeri olmak istiyomda arda sana yardım ederdim ama özele kaçıyor allah sana yardım etsin :D

Я@SmUsSعN ™;3202099' Alıntı:
Kaç kardeşsin ?

Hackhell senin için ne ifade edio ?

En çok gidip gezmek istediğin ülke ?

Hayattan beklentilerin nelerdir ?

TşKLeR !!!! :D

2 kardeşim..14 yaşında bi şeytani erkek kardeşim var :D

hackhell benim için ilk forum sitemdi.öle de kaldı.. bikaç olumsuzluklar hariç bana süper dostluklar kazandırdı..en azından burda olmaktan mutluyum..ilk göz ağrım :p

en çok gezip görmek istediğim ülke İtalya..

hayattan beklentilerim.. öncelikle Allah ın izniyle şu üni. nin bitmesi :vur sonra mesleğime devam etmek.. ama en üst noktalarda.. olabildiği kadar yukarda.. =) e kısmetse mutlu bi evlilik dielim sonunada.. ne klasik dimi :D

beni mi daha cok seviosun hakanı mı :Sopa

heh bak mr.klex en uygun cevabı verdi peluşum :p

sen ayrısın bitanem biliosun.. ama hakan abimide göz ardı edemem :melek

Geri