KıRmızıKız
Kayıp üLkenin Prensesi
- Reaction score
- 0
nese ben kaçıorum. bundan sonra ki sorularınızı akşam 18:00 itibariyle cevaplandıracağım
paii :melek
paii :melek
yafrucumm ben rap ciyim ne anlarım göbek havasından ki bide düğünde giydiğimo topukları sende gördün.. ayaklarım mahvolmuştu bide oynamak mı..:vur
valla kınada ve düğünd eoynamayı planlıorum ama bilirsin sağım solum belli olmaz :melek
sıkıosa oynama nişanımda
₣ΘЯΖά ЌάЯTάĻ;3213152' Alıntı:ben geldim önce normal bişe soracam o resimdeki çocuklar kim ve sen çocukları çokmu seversin
ve kendi çocuğun olsa onlarımı daha çok seversin allah sana yardım etsin bunlar ısınma turları
Şu yaşına kadar seni en çok etkileyen ne olmuştu Bİrde Etkileme Sebebi neydi seni?
beni en fazla etkileyen şey..yaklaşık 2 ay öncesine kadar duyduğum bi dialog..
şöyle anlatayım.. ben çocuk esirgeme kurumunda çalışıyorum..bigün bi dosya almak için sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumunun kampüsünde yani bahçe içindeki 0-6 yaş bebeklerinin kaldığı yere gittim..tabi oranın güvenliği ayrı.. güvenlik sağolsun yuvadaki yetkililere anons ettirip dosyayı bana getirmelerini istedi.. bende dosyanın gelmesini bekliyordum.. o sırada bahçe içinde başka yetiştirme yurdunda kalan ve okul servisinden inen 7 yaşlarında olan bi kız çocuğunun benim olduğum yere doğru yürüdüğünü farkettim.. ve yanımıza geldikten sonra kapıdaki güvenlik görevliyse geçen dialog:
güvenlik : nbr fıstık.. bittimi okul
kız çocuğu : evet abi bitti çok yoruldum
güvenlik: hadi o zaman koş yuvaya da dinlen
kız çocuğu:gitcem de bişey söylemeye geldim sana
güvenlik: hayırdır. söyle bakalım noldu
kız çocuğu:bugün çok mutluyum abi.hemde çok
güvenlik: hayırdır noldu bu kadar sevinçlisin söyle bakalım
kız çocuğu: annemle ilgili..
güvenlik: hadi ya. oo ne oldu ki anlat bakim abine
kız çocuğu:annemi gördüm
güvenlik: okulamı geldi ki
kız çocuğu: hayır
güvenlik: ee nasıl gördün o zaman
kız çocuğu: ben görmedim. arkadaşım görmüş dışarıda. bana söyledi.
güvenlik: ama sen gördüm dedin az önce
kız çocuğu: yok ben görmedim yani.arkadaşım görmüş.. konuşmuşlar.. sanırım çok yoğunmuş. onun için yuvaya gelip beni görmüyor demekki. ben demiştim ama annem beni unutmas. yoğundur. onun için gelemiyordur. işleri bitsin hemen gelecek benim annem...
bu konuşma beni fena etkiledi işte.. o çocuk uzun zamandır annesini görmüyor.. ve iş yoğunluğu filanda küçük kızın tamamen hayal dünyasından.. belkide bunun için işimi fazlasıyla seviorum..