Kırmızıkız Kırmızı Koltukta :P

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
28169l0.jpg

ewet arkadaşlar gelsin en zor sorularınız Kırmızıkız'a :melek​

koltuğum çok sade :sigara:

yokmu böle tüylü çiçekli böcekli :p

evet arkadaşlar istediğinizi [çok özele girmeden] sorabilirsiniz :melek

₣ΘЯΖά ЌάЯTάĻ;3201855' Alıntı:
neden kırmızı kız ??

kırmızı en sevdiğim renk.. hayatımın tamamı diebilirim.. buraya üye olurkende kızıl saçlıydım..arkadaşım olan şirinenin fikriydi.. ve böyle de kırmızıkız nickini aldım =)

forumda kime en fazla gıcık kapıyorsun
istemezsen cevaplamayabilirsin çünkü senin yorumuna göre özele kaçıyor olabilir bu soru:p

forumda kime en fazla gıcık kapıyorsun
istemezsen cevaplamayabilirsin çünkü senin yorumuna göre özele kaçıyor olabilir bu soru:p

var tabi herkes gibi benimde hoşlanmadığım 1-2 isim.. ama açıklamassak daha ii gibime gelio ..:p

kırmızı en sevdiğim renk.. hayatımın tamamı diebilirim.. buraya üye olurkende kızıl saçlıydım..arkadaşım olan şirinenin fikriydi.. ve böyle de kırmızıkız nickini aldım =)

oke ya bu kızlar neden saçlarına çok düşkündür benim bir kız arkadaşım vardı beni severdi
ama saçlarıma hakaret etme yoksa ayrılırım derdi bende git dedim oda giit :saskin:saskin
nerdeyse bütün kızlarda aynı kompleks var cevabın varsa sevinirim ama yok dersen başım gözüm üstüne saygı duyarım :vur:vur

öncelikle hoşgeldin koltugun hayırlı olsun :durdurun:durdurun

1-Burakla aranızda bişey varmıydı
2- Varsa derecesi
3-yoksa sen mi onun askına karsılık vermedin
4- yoksa o mu askına karsılık vermedi

bunların cevabını istiyom :durdurun:durdurun:biggrin

5-Burak kim acıkla :melek

₣ΘЯΖά ЌάЯTάĻ;3201878' Alıntı:
oke ya bu kızlar neden saçlarına çok düşkündür benim bir kız arkadaşım vardı beni severdi
ama saçlarıma hakaret etme yoksa ayrılırım derdi bende git dedim oda giit :saskin:saskin
nerdeyse bütün kızlarda aynı kompleks var cevabın varsa sevinirim ama yok dersen başım gözüm üstüne saygı duyarım :vur:vur

açıkcası kız arkadaşına bende şaşırdım :saskin

saçlarımı çok fazla seviorum. da bu zamana kadar saçlarımla ilgili bi komplekse girmedim valla :saskin

e tabi girenler varmış öğrenmiş olduk =))

Hiç aşık oldun mu ? Olduysan bitme sebebi neydi ? Neler hissettin :sigara:

sevmek başka aşık olmak başka dienlerdenim ben.. aşık olmak denilirse 14 yaşımdan 18 yaşıma kadar birine aşıktım... 4 senelik bi durum söz konusuydu.. fakat ailevi sorunlardan dolayı olay bize yansıdı..ve bitti.. ki yine sürekli görürüm.. son 3 ay hariç..

neler hissettim..? tuhaf bi duyguydu.. 2 kişi ister bitirir ayrı bişey. ama ailevi sorundan dolayı bitmesi içinde bi acı bırakıyor.halâ öyle..

мя.кLєx;3201885' Alıntı:

2- Varsa derecesi

abooooooooo kırmızı kız sen yandın bu sorular ne böle:saskin:saskin
allah yardımcın olsun :durdurun:durdurun:durdurun

мя.кLєx;3201885' Alıntı:

2- Varsa derecesi

hoşbulduk :D

burak la aramızda..ımm..şeyy :melek
vardı da yoktu da..yaa off.. :D klex çok uyussun :D

burak dersaneden arkadaşımdı.. tatlı bi basketbolcuydu..ama her tatlı şeyin bi acı sonu vardır. şimdi olduğu gibi :D

ne olduda sonu acı oldu : ))

hoşbulduk :D

burak la aramızda..ımm..şeyy :melek
vardı da yoktu da..yaa off.. :D klex çok uyussun :D

burak dersaneden arkadaşımdı.. tatlı bi basketbolcuydu..ama her tatlı şeyin bi acı sonu vardır. şimdi olduğu gibi :D

sorularımın cevabını tam olarak alamadım :melek:melek ama neyse hadi :durdurun:durdurun

Geri