'Kılıçdaroğlu şerefini kurtaramadı'

melihin söyleyebildikleri ......

- Başka konuyu konuşturmam. Soru sormayacaksınız.
- Böyle bir fatura yok.
- Öyle dediniz.
- Biz hangi konuyu konuşacaktık?
- Bunun bu konuyla ne alakası var?

sorum var sorum var diye ortalığı yaygaraya veren gökçekin diğer konuşmaları saldırı ve iftira içeriyor. dinlemeye değer bulmadım. zaten sayın kılıçdaroğlunun anlattıklarını dinleyin, sonra gökçeki de kuyudan çıkarmaya gidin :D

tüm kLBİMLE KATILIYORUM GÖZ VAR NİZAM VAR DİNLEMEYE KULAK ANLAMAYA AKIL VAR FAZLASINA GEREKTE YOK BENCE

gökçek bütün rezilliği ile çıktı yine o ekrana ve yerle bir oldu bu kadar pişkin ve ...l bir insan olamaz olursada gökçek gibi olur.

ben programi izledim, ve kendi kendime dedimki, Melih senin bittigin an bu andir, bir oraya kivirt bir buraya, bakti olmuyor, yüksek sesle kilicdaroglu konusurken araya girmeler, yok giderimler, böyle olmazki sayin Dündar demeler, ama Ugur Dündar da dedi, seninle birdaha program yapmam diye.
Sayin Kilicdaroglunu kutluyorum, kimsenin yapamadigi yapti, Melih Gögceyi madara etti
hele bi lafi varki "Kacamazsin benden, yakaladim seni" gibi, koptum ya

İddia 168 avro olarak başladı sonra
168 dolar oldu yakında 168 ytl olur.. Yüzleşmeye
sebep veren konuya Gökçek defalarca uyarmasına
rağmen gelemedi, gelmedi.. Çünkü işine gelmedi.
Kılıçdaroğlu dünya fiyatları ile MÜKAYESE
yaparak birşeyler kanıtlamaya çalıştı fakat
PKK sempatizanı Karayalçın ile mükayese
amacıyla fiyatlar ortaya konunca gıkı çıkmadı.

Tartışmayı kesinlikle Dündar taraflı yönetmiştir.
Zaten ne tür bir haberci olduğunu Konyadaki
yalan haberinden sonra bilmeyen kalmadı.
Asıl iddiayı kanıtlamak yerine sadece
ve sadece DEMOGOJİ yaptı Kılıçdaroğlu.
Baykal akıllı bir siyasetçi olsaydı zaten
PKK Sempatizanı Karayalçın yerine en azından
birşeyleri takip etmeye çalışan ve telefonun
NO tuşuna basmayı bilen Kılıçdaroğlunu
aday gösterirdi.

Arena'da iddia ettiği 168 avro ve İstanbul ile
fahiş bir fark olduğunu,

Programın başında sayın Cumhurbaşkanımıza
atttığı iftirayı,

kanıtlayamayarak maalesef Kılıçdaroğlu
şerefini Ankara Star TV stüdyolarında
bırakmıştır..

sen harbiden aynen Melih Gökcegin laflarini kullanmisin, oda ayni dediklerini söyledi,
ya sizin kendi görüsünüz olmayacakmi hic?
hem bukadar kolaymi ya, serefini stüdyoda birakti falan demek?
melih kullanacak baska laf bulamadigindan adama hakaret etmisitir

gökçekin ne kadar şerefLi oLduğunu sandıktan çıkan oyLar beLLi edecektir yani ANKARALI hemşehriLerimiz.onda biraz ar namus varsa bu seçime girmez.dün akşam ki tartışmada akLım seLim her insan kimin tartışmayı kazandığını görmüştür..meLih gökçekte çok sayın unakıtanın bütçe görüşmeLerindeki habire su içmesi geLeneğini sürdürdü...

ezilen yine halkımız oldugu görülmüştür.
soyan soyana...

ya ben anlamadım bir doğalgazdı gitti ...kılıçdaroğlu!!
168 euro luk yolsuzluğu açıkla dendi açıklayamadı..
cumhurbaşkanı nı açıkla dendi açıklayamadı..
sadece laf kalabalığı...birde yüzü beyaz gömlek gibi oldu :D

TARTIŞMADAN ÖNEMLİ NOT

Tartışma sırasında Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını sık sık bölmesi üzerine Dündar, Gökçek’ten Kılıçdaroğlu’nun konuşmasına izin vermesi için ricalarda bulundu.

Gökçek’in, tavrını sürdürmesi üzerine Dündar, “Sayın seyirciler dikkatle izliyorsunuz. Elimden geldiğince adil yönetim göstermeye gayret ediyorum. Sayın Gökçek farklı yapıda konuşuyor. İki tarafa da aynı süreyi göstererek tamamlamaya kararlıyım” diye konuştu.

Bu sırada, Dündar rejiden Gökçek’in sesini yayından almamalarını istedi.

Dündar ayrıca Gökçek’i, “Size şunu hatırlatmak zorunayım. Bir kişi, televizyon tartışmasında yüksek sesle, agresif üslupla konuşursa seyirci onu vicdanında mahkum eder” diye uyardı.

Tartışmada, Gökçek’in bazı belediye başkanları ile yayına katılamayan bazı kişilerle ilgili iddialarda bulunması üzerine Dündar, bu kişilere cevap hakkı tanıyacaklarını belirtti.

Tartışmada, Gökçek’in tavrını sürdürmeye devam etmesi ve Kılıçdaroğlu’nun da Gökçek’in hakkında dile getirdiği iddiaları aynı anda yanıtlamaya çalışması üzerine Dündar, “Burası yargı makamı değil. Kimseyi suçlu ilan etme hakkına sahip değiliz. Burada bulunmayan ve suçlanan ilgililerden özür diliyorum. Elimizden geldiğince cevap haklarını yansıtmaya çalışacağız. Takdirin halkımızın sağduyusu tarafından verileceğine inanıyorum” diyerek tartışmaya son verdi.

http://www.ntvmsnbc.com/news/469384.asp

Herhalde İ. Melih'in adam gibi beyefendi gibi biri tartışmasını hiç biriniz beklemiyordunuz..:goz:

yuh diyorum başka bişey demiyorum. Bu ne yüzsüzlüktür yahu... Bi susun Melihin halini gördük ekranlarda. Bakalım Tayyip ağababası aday yapacakmı yine.

Bakın ben yuhtan başka şeylerde söylicem Konuyu açan Üye ve Forum üyelerine .

Kılıçdaroğlu : Sayaç Yolsuzluklarını 1994'te alınanan 10 Bin Tane 234 $ ( yada € ) Belgeriyle gösterdi .

- Gökçek'in yanıtı > Biz o paraların yarısını Abonman , Yarısınıda Diğer İlçelere Doğalgaz Yatırımı yaptık diye geçiştirdi .
Sen Vatandaştan aldığın para ile başka bir İlçeye Doğalgaz yatırımı yapamazsın !
Bu Bir Vatandaştan alıp diğerine Bedava Hizmettir !
Bunun adı kazıktır !
Ankara'lıların Hakkı yenmiştir .
( kaldıki ben o paraların Yatırım yapıldığına inanmıyorum . Belgesiz Salladı Gökçek )

Kılıçdaroğlu : TSK dahil , Manyetik Sayaç yüzünden , Devlet daireleri ve Vatandaşa 14 Trilyon Fazla Hesap ödettirildi diyor .
Yine belgelerle EPDK Geri ödeyeceksin diye Ankara Belediyesine yazı Gönderiyor .
Herkese Koşulsuz Ödeyeceksin Diyor Paralarını

- Gökçek > Hakim kararı olanlara verdik . Diye Geçiştiriyor .
Her Ankara Vatandaşı gidip Belediyeyi Dava Etmek zorunda yani Parasını Almak için .
:saskin

Ve Bomba Haber :

Gökçek : Almanya'da Teröristlerle Takıldın Genelevde Alem yaptıktan sonra , Polisten Ceza Yedin dedi .

KılıçDaroğlu Kendimi Savunucam Dedikçe Sus Mus Dedi :

- KılıçDaroğlu > Kendine - Sözde Alman Polisi - tarafından kesilen cezanın Fotokopisini gösterdi .
Ve o Saatte Uçakta Ankara'ya Giderken yolda olduğunun kanıtlı belgeli Uçak Biletini gösterdi .

Gökçek'ten Ses Soluk Yok - Kalakaldı öylece .

Gökçek : Takiyeci ve Yalancı basının önde çektiği trışkadan ve haberlerine itibar dahi edilmeyen - habervaktim - sitesinde yazılan tüm SAÇMA sapan iddaları sıraladı ve Aldı ağzının payını .

Son SöZ : Forum içinde de Bolca mevcut olan İFTİRACILARI , Gökçek Abileri Gibi - Çıkıp Ben ' Müfteriyim ' Demeye Davet Ediyorum .
Forum İçinde Bunlardan Bolca Mevcut > KılıçDaroğlu Genelevde Alem yaptı Diyenlere Sesleniyorum .
Çıkın ve Ben ' Müfteriyim ' diyin !

Balonunuz Patladı .
Gökçek Dansöz Gibi Kıvır Kıvır Kıvırdı Ama , Kılıçdaroğlundan Kaçamadı .

Sessiz , Sakin Adam Uğur Dündar'ı bile Çileden Çıkardı Gökçek .

Sıfır borçla adıldğı SSK yı yandaşlarına peşkeş çeke çeke nasıl batırdığına cevap verseydiya

Hangi suçtan dolayı Ragşan affıyla kurtulduğuna cevap verseydiya

Karayalçının yaptığı yolszuklura cevap verebilseydiya

Ankara daki CHP li YAMYAM lara cevap verebilseydiya

gerçi sırıtarak cevap verdi ama biz anlayamadık sanırım

bu sırıtmayı sadece CHP liler anlaya biliyor

onlar arasın daki gizli iletişimdir sırıtmak :)

melih gökçek ikide bir lafa atlayınca çevirdim kanalı laf kalabalığından başka bişey duymadım kim haklı kim haksız bilemem izlemedim 20 dakiikadan sonra çünkü melih gökçek çirkef gibi karşı taraf bitirmeden atlıyodu lafa........

Kemal Kılıçdaroğlu, programın başında Melih Gökçek’in 168 Euro’dan doğalgaz sayacı aldığını iddia etti. Bir diğer iddiası ise, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün akrabasına aydınlatma direği ihalesi verildiğiydi.

Melih Gökçek, 168 Euro değil 63 Euro’dan alındığını belgeleriyle ortaya koydu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün akrabasına ihale verilmediği söyledi.

Gökçek, iddiaları yanıtladıktan sonra Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bu iddiasını belgelemesi istedi.

peki programı izleyen arkadaşlar siz sayın kılıçdaroğlunun programda herhangi bie belge çıkardığını gördünüzmü....???

sayın kılıçdar oğlu 1995 yılında sayaçların 300 dolar'dan satıldığını söyledi ve ankara halkının kazıklandığını ve sayın gökçek'in YOLSUZLUK yaptığını söyledi...

yolsuzluk nedir ?:sayın gökçek o zaman ki 100 dolar fazla parayı kendi hesabınamı geçirdi-yada hortumladımı ekmek arası yapıp yedimi kendi partili yandaşlarınamı dağıttı acaba ?? sayın gökçek ben o zamanki fazla aldığım parayı ankaraya yatırım için kullandım dedi...

sayaçların yazılım hatasından kaynaklanan fazla para ödemesine gelince de fazla parayı verenler mahkemey başvurunca parasınıu geri alabiliyorlar(ben burada sayın gökçek'i haksız buluyorum kime fazla para ödenmişse parasını vereceksin mahkemelerde niye uğraştırıyorsun vatandaşı..)

not:ben burada sayın gökçek'in agresif tavrını-sayın dündar'ın tarafsızlığını koruyamadığını-sayın kılıçdaroğlununda herhangi bir belge sunmadan sadece gösterecem gösterecem diyip hiç birşey göstermediğini gördüğüm için 3'ünüde kınıyorum.böyle tartışma ortamı olmaz.birbirlerine bir küfür etmedikleri kaldı...en son tv başından kumandayı fırlatıp üçününde gözlüklerini kırasım geldi....

Açıkçası Akp'li değilim, Chp'dende rahatsız olduğum bir çok konu var.Chp'nin içindekide Akp'nin içindekide, kısacası bütün partiler içindeki hırsızların ortaya çıkmasından yanayım.Ama dün akşamki tartışmaya bile objektif bakamayan arkadaşlarımı görünce gerçekten Türkiye adına Ankara adına üzülüyorum.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin toplam borcu, tüm belediyelerin borcunun yüzde 34'ünü oluşturuyor. Kim demiş (Ali Babacan)
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Hazine’ye, yani devlete olan borcu, bağlı kuruluşları EGO ve ASKİ ile birlikte toplam 3 katrilyon 770 trilyon lira.
Doğalgazı BOTAŞ’tan alıyor, parasını ödemiyor ama halka peşin parayla satıyor. EGO’nun devlete toplam borcu ise 1 katrilyon 268 trilyon lira.

Melih gökçek Ankarada bir çok şeyler yaptı, çok çalıştı, üslubu kalitesiz ama yaptığı işler kaliteli diyenlere,düşünenlere şunu demek istiyorum.

Böyle düşünen herhangi birinizle beraber bankaya gidelim, sizin isminiz üzerinizden size kredi kartı alalım.Kartın limiti 10 bin ytl, ama sizin maaşınızda bu arada bin ytl olsun.Ama kredi kartınızı direk ben alayım.Size istediğiniz yerden yemek alayım, istediniğiniz bilgisayarı gidip alayım, sonra üstünüze başınıza kıyafetler alayım, tabi bunlar hep sizin kredi kartınızda.Sonra siz bana Allah Razı olsun, büssürü şey aldınız deyin.Bende her yerde gerine gerine falanca kişiye yemek aldım,kıyafet aldım,bilgisayar aldım diye övüneyim, bu arada kazanılan bonuslarda bi zahmet benim olsun, sizin için okadar uğraştım dimi !

Ve nihayet ay sonu geldi, posta kutunuza bakıyorsunuz, kredi kartı ekstireniz gelmiş.10 bin ytl! Ama bu borç benim borcum değil, sizin borcunuz : )) siz bana haklı olarak çıkışıyorsunuz.Ama ben ne diyeceğim size? Vermeseydin kardeşim bana kredi kartını ozaman dimi !!!
(Vermeseydin bana oyunu ozaman dimi)

Melih Gökçek bu altgeçitleri, parkları sizin paranızla yaptı beyler, henüz ödemediğiniz paralarla.Bu borçlar hepimizden vergi olarak alınacaktır!

Sosyal Demokrat biri olarak, belediyecilikte particiliğe karşıyım, Görüşlerime ters bir parti olmasına rağmen Ankara'da Mhp'nin adayı Mansur Yavaş'ın seçilmesini istiyorum, .Mansur Yavaş Beypazarı Belediye Başkanı ve Beypazarını ihya etti.

"""Mansur Yavaş, beş yıl içerisinde yaptığı çalışmalarla Beypazarı'nı, Türkiye'nin en güzel on güzel ilçesinden biri yapmayı başarmıştır. Tarihi Beypazarı konaklarının restorasyonu ve binlerce yıllık Beypazarı tarihini koruma çalışmalarıyla ‘2001 Yılının En İyi Yerel Yöneticisi', Türk Dil Kurumu tarafından anadilimiz Türkçe'nin korunması nedeniyle verilen onur ödülü, Doğa savaşçıları'nın ‘Çevre Ödülü', 24 Eylül 2004 tarihinde TÜSİAV tarafından "Yılın Belediye Başkanı" seçilmiştir."""
Kaynak:www.kimkimdir.gen.tr

Umarım hepimiz daha güzel bir Türkiye için içimizdeki sağ-sol, türk-kürt, alevi-sünni, başı açık-kapalı, Laik-İslamcı gibi suni kutuplaşmaları yok edip, önyargılarımızdan kurtulup, tek bir millet olarak var gücümüzle çalışırız, vede bu dünyada bir eşi olmayan ülkemizin kıymeni daha iyi anlayıp, değerini biliriz.

Hangisi kurtardı!!!!bunlar için ŞEREF zaten Maraşta...

Melih gökçek yine sırıtıp kaba saba sözler söylemekten başka birşey yapmadı, çalışıp geldiği sorudan sormayınca şaşırıp kaldı :)

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tartışmasının galibini size sorduk. İşte cevabınız...

Düellonun bittiği saatten beri tüm Türkiye tartışmanın galibini konuşuyor. Tartışmanın heyecanı Hurriyet.com.tr'nin düzenlediği ankete de yansıdı. Saatlerce süren ankette ikiliyi destekleyenlerin oranı birbirinden hiç kopmadı.
Saatler 14.00'ü gösterdiğinde ise az farkla sizin gözünüzdeki galip ortaya çıktı.
Hurriyet.com.tr okurlarına göre, tartışmanın galibi Kemal Kılıçdaroğlu.

Ankete saat 14.00'e kadar 553 bin 876 kişi katıldı.
297 bin 803 kişi Kılıçdaroğlu'nun tartışmanın galibi olduğu yönünde görüş bildirdi. Buna göre Kılıçdaroğlu'nu haklı görenlerin oranı yüzde 53.8 olarak gerçekleşti.

Melih Gökçek'i destekleyenlerin sayısı ise 256 bin 73 olarak gerçekleşti. Böylece Gökçek galip diyenlerin oranı yüzde 46.2 olarak ortaya çıktı.

6997535.jpg

kaynak

buyrun halkın gözünde tartışmanın sonucu

artık tartışma yaratacak durumda değilsiniz umarım, yakında i.göcek gidicidir :biggrin

bu konuda yeterince başlık yok...devam:)

Dün geceden alinti.

Gökcek: konusur ha konusur....
Dündar: Bitti mi efendim?
Gökcek: Evet buyrun.
Kilicdaroglu: Simdi efendim sunu belirtmek isterim ki-
Gökcek:Hebelübe lübe konusturmam bana ne konusturmam.

Kimseye tek kelime konusturmayan Gökcek attigi suclamalara Kilicdaroglunun cevap vermesine izin vermedi ki cirkefligiyle.

Biraz önce Gökcek Fatih Altaylinin programindaydi Anket sonuclarinda %52 Gökcek önde cikti.

Gökcek: Halkimiza tessekürler kimin hakli oldugunu gördüler.
Altayli: Halkimiza degilde size 900 mesaj atan birde 750 mesaj atan var onlara tesekür edin bence:durdurun
Gökcek piskin piskin siritir...

Dün geceden alinti.

Gökcek: konusur ha konusur....
Dündar: Bitti mi efendim?
Gökcek: Evet buyrun.
Kilicdaroglu: Simdi efendim sunu belirtmek isterim ki-
Gökcek:Hebelübe lübe konusturmam bana ne konusturmam.

adamım eline sağlık çok güldüm yaa dün akşamı iyi özetlemişsin

kılıcdaroglu tus oldu. Bu kasar aciz duruma düsecegini sanmıyordum adamın hali cok fenaydı cook.

Gökçek kısacası boku yedi arkadaşlar onunda istifa zamanı geldi demekki ne yapalım kılıçdaroğluna takılmayacaktı.

Geri